نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با تشریح نشانههای بصیرت،تصریح کرد: ملت ایران در انتخابات آتی با بصیرت، یک نهم دی سیاسی دیگر خلق کند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) ، منطقه یزد، "غلامعلی حداد عادل" در همایشی که به مناسبت 12 دیماه سالروز سفر مقام معظم رهبری به استان یزد در سالن شهید پاکنژاد تربیت معلم یزد برگزار شد، با اشاره به همزمانی این مناسبت با حماسه نهم دی، گفت: تفاوت مناسبت نهم دی ماه با سایر روزهای دیگر انقلاب این است که در مناسبتهای دیگر انقلاب، مبارزهی ملت با طاغوت بود و قهرمان آن روزها امام راحل(ره) بودند، ولی در نهم دیماه مردم علیه یک فتنهی داخلی و پس از پیروزی انقلاب اسلامی، وارد عمل شدند و قهرمان این روزها نیز مقام معظم رهبری است به عبارتی مردم در ادامهی بیت با امام راحل(ره) در عصر انقلاب، با مقام معظم رهبری تجدید میثاق خود را اعلام کردند.
وی در ادامه با یادآوری فتنهی پس از انتخابات سال 88، تصریح کرد: انتخابات 88 به صورت قانونی و درست پیش میرفت و شور و هیجان زایدالوصفی در کشور برقرار بود و تا یک روز مانده به انتخابات یعنی روز پنجشنبه نیز همه چیز آرام بود و در روز جمعه، 85 درصد از افراد واجد شرایط رای دادن با حضور در پای صندوقهای آراء، رای خود را در صندوق انداختند، به طوری که این رکورد افتخارآمیزشان توسط مقام معظم رهبری مورد تقدیر قرار گرفت و این یک پیام برای غربیها بود.
حدادعادل با اشاره به تلخ نمودن این شیرینی حضور به کام مردم ایران اسلامی با بروز برخی حوادث، افزود: غروب جمعه و در حالی که هنوز رایگیری به پایان نرسیده بود، عدهای مقابل وزارت کشور تجمع کرده بودند، تا اعتراضات خود را شروع کنند. شب انتخابات نیز یکی از کاندیداها قبل از اعلام آراء، خود را با اختلاف آراء بسیار بالا نسبت به سایر رقبا برندهی انتخابات معرفی کرد و آن زمان هم کسی از او نپرسید که شما قبل از شمارش آراء چگونه از برنده شدن خود اطمینان دارید.
وی افزود: این افراد فردای انتخابات و به دنبال اعلام نتایج انتخابات، شعار تقلب در انتخابات را مطرح نمودند و در حالی که تا قبل از انتخابات صحبت از قانونمداری و قانونپذیری میکردند، طرفدارانشان را به خیابانها ریختند و اقدام به تخریب و آتش زدن اموال عمومی نمودند و این درحالی بود که رسانههای بیگانه هر چند دقیقه یکبار با نمایش خیابانهای ایران، انقلاب اسلامی ایران را متلاطم اعلام میکردند.
رییس فراکسیون اصولگرایان مجلس با اشاره به تلاش مقام معظم رهبری و توصیههای موکد معظم له به سران فتنه برای رسیدگی به موضوع از راه قانون، گفت: متاسفانه آنها قبل از رسیدگی به موضوع تخلف در انتخابات، با بهانههای واهی اصرار بر اعلام ابطال انتخابات از سوی ایشان داشتند.
وی با اشاره به انتخاب شش نفر از سلایق مختلف سیاسی از سوی شورای نگهبان برای نظارت به رسیدگی موضوع مطرح شده و تمدید پنج روز به مهلت 10 روزهی شورای نگهبان، گفت: بنده نیز یکی از این شش نفر بودم و معتقد بودم که نهایتاً اگر تقلب شده باشد، باید از راه قانون مسئله بررسی و پیگیری شود و اگر مشخص شود که تقلب صورت نگرفته است، موضوع باعث استحکام نظام خواهد بود، لذا در مذاکرات زیادی مکرراً اصرار نمودم تا کاندیداهای معترض راهکاری برای اثبات تقلب اعلام نمایند تا مورد بررسی شود، ولی هیچ راهکاری ارائه نکردند و تنها داغ این تهمت را به پیشانی نظام زدند و دشمنان نظام را از این سوء شهرت خوشحال نمودند و این باعث شد تا مقام معظم رهبری این جریان را فتنه بخوانند.
مشاور مقام معظم رهبری در ادامه با بیان اینکه وقوع این حوادث نشان داد که موضوع تقلب انتخاباتی مطرح نیست، بلکه جریانات دیگری مورد نظر فتنهگران است، افزود: مردم آخرین جلوه این نابکاری را در روز عاشورا و با حرمت شکنی به عزاداری اباعبداللله(ع) دیدند که منجر به لبریز شدن کاسه صبر مردم و شکل گرفتن حماسه نهم دی شد به طوری که مردم نشان دادند که با قران سر نیزه کردنها دست از امیرشان برنخواهند داشت و او را حمایت میکنند.
حدادعادل در بخشی از سخنانش با تشریح نشانهها و ویژگیهای بصیرت خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین ویژگیهای داشتن بصیرت این است که نباید افراد را به لحاظ داشتن شهرت و یا مقامشان شناخت به عبارتی رجال را باید با حق بشناسیم، نه اینکه حق را با رجال.
وی همچنین اضافه کرد: باید برای شناخت افراد، جریانات پشت سر آنان و حامیان آنها را بشناسیم. باید کارنامهی آنان را بررسی کنیم و در سخنانشان نیز تامل و اندیشه کنیم.
رییس فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی واکنش دشمن نسبت به عملکرد افراد را دیگر ویژگی بصیرت خواند و گفت: این درسی از امام راحل(ره) است که اگر کاری کردیم که دشمن از ان خوشحال شد، باید در عملکردمان شک نماییم.
وی دیگر نشانه بصیرت را وفاداری به حکومت اسلامی و ولایت خواند و در بخش دیگری از سخنانش به پیش رو بودن انتخابات ریاست جمهوری و تلاش سه قطب برای پیروزی در انتخابات اشاره و تصریح کرد: مردم باید با بصیرت در پای صندوقهای رای حضور یابند و یک 9 دی سیاسی خلق نمایند و رییس جمهور اصلح خود را برگزینند.
حدادعادل این انتخابات را یک میدان آزمایش خواند تا به دشمن نشان دهیم که با فشارها و تحریمهای اقتصادی نتوانسته است ما را از حمایت از رهبریمان باز دارد و مانع از حضور و مشارکتمان در سرنوشت کشورمان شود.
انتهای پیام
نظرات