دبیر هیات عالی گزینش کشور ،پیام ملت ایران در 9 دی 88 را از جلوههای زیبای گزینش برشمرد که ادعای بیاساس فتنهگران را باطل کرد.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، علیزاده که در همایش سیامین سالروز تنقیح گزینش به فرمان امام (ره) که با حضور هیاتهای مرکزی گزینش سراسر کشور برگزار شد، سخن میگفت، با بیان اینکه آیات کریمه قرآن بیانگر تقدم اصل گزینش هستند، اظهار کرد: خداوند پیش از همه مساله گزینش را رعایت کرده است و سنت الهی در امر هدایت بشری، انتخاب و گزینش صالحان است.
علیزاده با بیان اینکه گزینش کارگزاران حکومتی مهمترین و اولین مساله نظام و دولت اسلامی است، گفت: امام (ره) میفرمایند که دولت بدون گزینش افراد متخصص و متعهد موفق نخواهد بود و مقام معظم رهبری نیز در تعیین سیاستهای کلی که شامل26 بند است، بر بهبود معیارها و بهروزآوری روشها به منظور جذب نیروهای انسانی توانمند، متعهد و شایسته با پرهیز از تنگنظری بسیار تاکید داشتهاند و همچنین این نکته را مورد تاکید قرار دادهاند که رد یک صالح به حد جذب یک ناصالح سنگین است و این مسیر باریکتر از مو و تیزتر از شمشیر است.
وی همچنین با اشاره به تاکیدات رییسجمهور و پیامی که در رابطه با اهمیت موضوع گزینش در سال 85 داد، گفت: پیام ملت شریف نیز در 9 دی از جلوههای زیبای گزینشی است که با شور عاشورایی ادعای بیاساس فتنهگران را باطل کرد و گزینش رییسجمهو در انتخابات باشکوه در منظر جهانیان به نمایش گذاشته شد که سندی مستند و غیرقابل انکار است.
دبیر هیات عالی گزینش کشور در ادامه به ارائه گزارشی از وضعیت گزینش کشور پرداخت و اظهار کرد: در حال حاضر هیات عالی گزینش دارای 316 هیات مرکزی در کل کشور است که مجموعه پرسنل شاغل در گزینش هشت هزار و 661 نفر میباشند که از این تعداد هزار و 811 نفر به صورت تمام وقت و پنج هزار و 850 نفر به صورت پاره وقت همکاری میکنند.
وی ادامه داد: در سال 89 تعداد پروندههایی که منتج به صدور رای، 269 هزار و 289 فقره بوده است که از این تعداد هشت دهم درصد واجدالشرایط نبودند و بقیه صلاحیتشان مورد تایید قرار گرفته است. همچنین در سال 90 تعداد پروندهها که منتج به صدور رای شدهاند 304 هزار و 163 فقره بوده است که از این تعداد شش دهم درصد واجد شرایط نبودند و بقیه تایید صلاحیت شدهاند که این رقم در طول این یک سال با دو دهم درصد کاهش روبرو بوده است.
انتهای پیام
نظرات