• دوشنبه / ۶ آذر ۱۳۹۱ / ۱۴:۲۰
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 91090602345
  • خبرنگار : 71251

وزیر راه خبر داد:

احداث قطار اصفهان - مشهد با سرعت 200 کیلومتر در ساعت

احداث قطار اصفهان - مشهد با سرعت 200 کیلومتر در ساعت

وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد: پروژه‌های ریلی با سرعت 160 کیلومتر در ساعت در حال بهره‌برداری است و مسیر اصفهان- قم - تهران- مشهد با سرعت 200 کیلومتر در ساعت نیز در حال احداث است.

وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد: پروژه‌های ریلی با سرعت 160 کیلومتر در ساعت در حال بهره‌برداری است و مسیر اصفهان- قم - تهران- مشهد با سرعت 200 کیلومتر در ساعت نیز در حال احداث است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) علی نیکزاد اظهار کرد: با خرید و راه‌اندازی قطارهای سریع‌السیر در مسیر تهران - مشهد، این سرعت حمل و نقل ریلی به 350 کیلومتر در ساعت می‌رسد.

وی گفت: در حال حاضر 11 هزار کیلومتر راه‌آهن در کشور در حال ساخت است. البته به همین میزان نیز راه‌آهن در حال بهره‌برداری داریم.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه هم اکنون در هشت نقطه کشور ریل‌گذاری راه‌آهن در حال انجام است افزود: برای اولین بار است که در کشور ریل گذاری‌ها به صورت هم‌زمان انجام می‌شود که امیدواریم با اتمام این ریل‌گذاری بسیاری از پروژه‌های راه آهن‌سازی در کشور در نیمه اول سال آینده تکمیل شود و به بهره‌برداری برسد.

نیکزاد تاکید کرد: پروژه راه‌آهن اردبیل - میانه به طول 175 کیلومتر در هشت قطعه در حال اجراست که چهار قطعه آن در دست پیمانکاران بومی است و چهار قطعه دیگر نیز توسط پیمانکاران غیر‌بومی اجرا می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تامین منابع مورد نیاز این پروژه به سرعت در حال انجام است و مطالبات پیمانکاران نیز پرداخت شده است گفت: در یک زمان‌بندی مشخص سعی داریم هم پروژه و هم ایستگاه‌های آن را تکمیل کنیم که ایستگاه مرکزی راه‌آهن اردبیل در زمینی به مساحت 16 هزار متر‌مربع در حال اجراست.

وزیر راه و شهرسازی افزود: 110 کیلومتر از این پروژه آماده ریل‌گذاری است که با تکمیل کار زیر‌سازی امیدواریم این کار با سرعت انجام شود.

نیکزاد با اشاره به وجود تونل‌ها و پل‌های متعدد در مسیر راه‌آهن اردبیل تصریح کرد: ساخت راه‌آهن به ویژه فراهم کردن زیر‌ساخت‌های آن کار مشکلی است اما در تمام قطعات کار با سرعت مناسب به پیش می‌رود.

وی ادامه داد: راه‌آهن اردبیل جزو اولویت‌های دولت دهم است و از 175 کیلومتر اجرای این پروژه سعی خواهیم کرد در قطعات مختلف کار زیر‌بنایی و روبنایی انجام شود که پیمانکاران متعددی نیز در این زمینه فعالیت می‌کنند.

** اجرای بیش از هزار پروژه راهسازی در کشور

وزیر راه و شهرسازی ابراز کرد: با سرمایه‌گذاری 70 هزار میلیارد تومان بیش از یک هزار پروژه در سطح کشور در حوزه راهسازی در حال اجراست و یکی از این پروژه‌ها تکمیل راه اردبیل سرچم و چهار خطه کردن 80 کیلومتر از این مسیر است.

نیکزاد در مورد دو فرودگاه موجود در اردبیل و حل مشکل آنها گفت: یکی از این فروگاه‌ها مربوط به فرودگاه پارس‌آباد است که درصدد حل و رفع مشکلات جزئی آن هستیم تا امکان نشست و برخاست راحت در این مجموعه فراهم آید.

وی عنوان کرد: تا پایان امسال دستگاه آی.ال.اس که بیش از 10 مورد آن خریداری شده است و به دلیل تحریم‌ با مشکل ترخیص مواجه بود یکی از آنها در فرودگاه اردبیل نصب می‌شود.

وزیر راه و شهرسازی اظهار امیدواری کرد: با نصب این دستگاه مشکلات فرودگاه اردبیل نیز در آب و هوای مختلف برطرف شود.

نیکزاد برای تکمیل ترمینال حجاج اردبیل قول مساعد داد و خاطرنشان کرد: امیدواریم با تکمیل این پروژه‌ها یک سطح خدمات مطلوب و دسترسی راحت اهالی استان و مسافران به حمل و نقل زمینی، هوایی و ریلی در این استان فراهم آید.

** افتتاح 1.5 میلیون واحد شهری و روستایی در سال جاری

وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: امسال نیز 1.5 میلیون واحد شهری و روستایی افتتاح می‌شود که در هفت ماه امسال بخشی از آنها افتتاح شده و بخش دیگری نیز در شهرهای بالای 25 هزار نفر، زیر 25 هزار نفر و بافت فرسوده در حال افتتاح است.

نیکزاد گفت: بخش عمده‌ای از کارهای تکمیلی این واحدها انجام شده است و به تدریج در نیمه نخست سال آینده مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

وی اظهار کرد: براساس آخرین سرشماری سال 90 برای نخستین بار در کشور در طول 60 سال گذشته تعداد واحدهای مسکونی کشور، اسکان یافته و خالی به مرز 21 میلیون و 600 هزار واحد رسید در حالی که تعداد خانوارهای کشورمان 21 میلیون و 200 هزار خانوار بوده که با تدبیر دولت واحدهای مسکونی ما از تعداد خانوارها پیش گرفته است.

وزیر راه و شهرسازی افزود: در سال 85 در استان اردبیل یک میلیون و 229 هزار نفر جمعیت داشتیم که در قالب 285 هزار خانوار در 258 هزار واحد مسکونی سکونت داشتند.

** آمادگی 16 استان کشور برای بهره‌برداری از طرح‌های مسکن مهر

نیکزاد از آمادگی 16 استان کشور برای بهره‌برداری از طرح‌های مسکن مهر خبر داد و ادامه داد:‌ البته این موضوع به این معنا نیست که پروژه‌های آماده واگذاری برای استفاده تحویل متقاضیان نمی‌شود.

وی تصریح کرد: با توجه به این آمادگی مردم، استانداران و مسئولان وزارت راه و شهرسازی راغب به حضور رئیس جمهور، معاون اول و سایر مسئولان ارشد کشوری هستند تا در آیین‌های گشایش این پروژه‌ها حضور یابند.

وزیر راه و شهرسازی افتتاح و تحویل این تعداد واحد مسکونی در تاریخ نظام جمهوری اسلامی ایران را بی‌نظیر توصیف کرد و گفت: امیدواریم همین روند با قوت و قدرت ادامه پیدا کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۱-۰۹-۰۷ ۰۹:۰۲

با سلام، همه مردم شريف ايران مي‌دانند كه پروژه‌هاي ترانزيتي راه‌آهن بايد در اولويت ساخت و افتتاح باشند. پروژه‌هايي مانند قزوين - رشت - انزلي - آستارا يا گرگان - اينچه‌برون، نه مانند اردبيل و...!