معاون اطلاعات سپاه محمد رسولالله(ص) تهران بزرگ از برخوردهای سلبی و اعمال سلایق شخصی در حوزه امر به معروف و نهی از منکر انتقاد کرد.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، سرهنگ علی بیگی در همایش امر به معروف و نهی از منکر که در حسینیه فاطمهالزهرا(س) و با حضور سردار کاظمینی فرمانده سپاه تهران بزرگ و حجتالاسلام گواهی مسئول نمایندگی ولیفقیه در سپاه تهران بزرگ برگزار شد، ضمن ارائه گزارشی اظهار کرد: پس از ابلاغ دستور احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر در سال 89، مسئولان امر به معروف و نهی از منکر در معاونت اطلاعات حوزهها مشخص شدند و شبکه ضابطان قضایی نیز در این حوزهها تشکیل و اقدامات اولیه در سال 89 در جهت احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر انجام شد.
وی افزود: در سال 90 ستادهای امر به معروف و نهی از منکر در نواحی و جلسات توجیهی برگزار شد. شورای امر به معروف و نهی از منکر نیز در 45 پایگاه راهاندازی شد و در 96 حوزه برادران، شورای امر به معروف و نهی از منکر در پایگاههای مقاومت با حضور سه هزار ارشادکننده آغاز به کار کرد و برنامه ما در سال گذشته به طور صددرصد انجام پذیرفت.
معاون اطلاعات سپاه تهران بزرگ ادامه داد: در سال 91 نیز برنامههای ما معطوف به فعالیت در زمینه این فریضه بود که برای احیای آن 650 پایگاه در نظر گرفتیم که در شش ماهه اول سال جاری، در 312 پایگاه اقدامات درنظر گرفته شده انجام شد و در واقع 48 درصد برنامه پیش رفت. همچنین انجام این فریضه در 95 پایگاه حوزه خواهران نیز در دستور کار قرار گرفت و تاکنون 75 درصد آن انجام شده است.
بیگی به اقدامات شاخص معاونت اطلاعات سپاه در حوزه امر به معروف و نهی از منکر در سال جاری اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه بیشترین معضلات در حوزههای اجتماعی مانند مواد مخدر، بدحجابی و روابط نامتعارف دختر و پسر است، تمام نقاط آلوده در شهر شناسایی شد و در نواحی مانند حبیببن مظاهر و مالک اشتر، اقدامات مناسبی صورت پذیرفت. طرح چادر حکمت و بحث جمعآوری داوطلبانه ماهوارهها برگزاری جلسات توجیهی و کارهای تبلیغی از اقدامات مفید و موثری بود که در این نواحی انجام شود. در حوزه جمعآوری داوطلبانه ماهوارهها، 450 دستگاه ماهواره به صورت داوطلبانه در سه ناحیه شهیدبهشتی، کربلا و عمار یاسر جمعآوری شد.
وی در ادامه، به نقاط ضعف موجود در حوزه احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر اشاره کرد و افزود: ضعف در درک مشترک از دستورالعملها، اعمال سلایق شخصی و انجام روشهای سلبی به جای روشهای ایجابی و حاکم بودن تفکر عملیاتی در حوزههای امر به معروف و نهی از منکر از نقاط ضعف برجسته در احیای این فریضه است.
بیگی، ضعف در برگزاری جلسات توجیهی در حوزهها و پایگاهها، کمتوجهی به موضوع امر به معروف و نهی از منکر، ضعف در برنامهریزیها و تعیین اولویتها، عدم مستندسازی فعالیتهای پایگاهها، ضعف در بهرهگیری از ظرفیتهای محلی و ضعف در توجه به روشهای ایجابی را از نقاط ضعف دیگر در حوزه احیای امر به معروف و نهی از منکر عنوان کرد.
معاونت اطلاعات سپاه محمدرسولالله(ص) تهران بزرگ در پایان، بر ضرورت توجه بیشتر به رویکردهای ایجابی به جای رویکردهای سلبی تاکید کرد.
انتهای پیام
نظرات