نماینده مردم نهاوند در مجلس گفت: شان ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی، عقبماندگی از حیث تامین بیمههای تامین اجتماعی نیست که متاسفانه کشور در این زمینه بسیار عقب است.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مهدی سنایی در مورد گزارش کمیسیون بهداشت و درمان در خصوص اجرایی نشدن قانون بودجه سال 91 در حوزه سلامت در صحن علنی امروز مجلس، گفت: مشکلات موجود در عرصه بهداشت و درمان برای دولت و نمایندگان روشن است که یکی از مشکلات عدیده در این رابطه، نبود امکانات کافی در حوزه بهداشت است.
وی با بیان اینکه مجلس در مصوبهای 10 درصد از درآمدهای حاصل از هدفمند کردن یارانهها را به بخش سلامت اختصاص داد، گفت: متاسفانه تاکنون این بخش از قانون اجرا نشده است.
این نماینده مجلس نهم با تاکید بر اینکه قطعا با قانون هدفمند کردن یارانهها، اصلاحات اقتصادی انجام میشد، گفت: در این بین سوال این است که چرا دولت از هفت گام مورد نظر برای اجرای قانون هدفمند کردن یارانهها، تنها گام توزیع پول بین مردم را عملیاتی کرده است و در مورد گامهای دیگر همچون پرداخت سهم صنعت و بهداشت و درمان اقدامی انجام نداده است.
نماینده مردم نهاوند در مجلس ادامه داد: عقبماندگی از حیث بیمههای تامین اجتماعی در شان ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی نیست. اینکه وضعیت بیمههای تامین اجتماعی و سهم پرداختی مردم در این رابطه نسبت به بسیاری از کشورهای عقبمانده آسیایی زیاد باشد امری تاسفبار به شمار میآید.
وی ادامه داد: اینکه بسیاری از امکانات در روستاها و بخشهای مختلف کشور داده شده است جای افتخار دارد اما متاسفانه مردم ما برای مراجعه به بیمارستا ن و درمان بیمههای جزئی خود با مشکلات متعددی مواجه هستند این در حالی است که هیچ امری در عرصه اجتماعی واجبتر از تامین اجتماعی نیست.
سنایی خاطرنشان کرد: اگر در اجرای قانون هدفمند کردن یارانهها، به جای توزیع پول، حداقل گامی در راستای تامین اجتماعی و ارتقای حوزه سلامت برداشته میشد شرایط بسیار بهتر از وضعیت کنونی میشد.
نماینده مردم نهاوند در مجلس با تاکید بر واگذاری حوزه بهداشت و درمان به مردم گفت: اگر دولت اجازه دهد که حوزه بهداشت و درمان به مردم واگذار شود اوضاع بهبود مییابد اکنون ما با شرایطی مواجه هستیم که در روستاها و بخشهای مختلف، مردم از حیث تامین اجتماعی و بهداشت عقب هستند.
وی خاطرنشان کرد: از 40 سال پیش تاکنون اقدامات بسیار مهمی برای بخشهای مختلف انجام شده است اما برای ارتقای بخش سلامت اقدام خاصی صورت نگرفته است که این موضوع بسیار مضر میباشد.
انتهای پیام
نظرات