نماینده مردم سمنان در مجلس اظهار کرد: در حال حاضر و با توجه به شرایط موجود و حاکم در کشور، راهکار استفاده از ابزار طرح سوال از رئیس جمهور، راهکار مناسبی نیست، ما باید تمامی جنبههای این طرح سوال را در نظر بگیریم.
علیرضا خسروی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه سمنان، نشست مشترک نمایندگان مجلس با رئیس جمهور و شام آخر به میزبانی مجلس به جای طرح سوال از رئیس جمهور را پیشنهاد داد و گفت: بهتر است در ابتدا یک تعدادی از نمایندگان مجلس در گروه 5،6 و یا 10 نفره انتخاب شوند و در یک جلسه مجزا و خصوصی با رئیس جمهور دیدار کنند و مسائل و مشکلات را مطرح نمایند.
وی افزود: یک پیشنهاد دیگر نیز نشست مشترک نمایندگان مجلس و اعضاء هیئت دولت در ضیافت شام آخر است، نمایندگان مجلس در ماه مبارک رمضان مهمان دولتیها بودند و برگشت آن جلسه حق نمایندگان مجلس است، و این جلسه میتواند بسیار مؤثر و مفید باشد و مسائل و مشکلات در جلسهای با حضور تمام نمایندگان مجلس و اعضاء هیئت دولت بررسی خواهد شد.
نماینده مردم سمنان و مهدیشهر با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری که فرمودند " مشکلات را به گردن هم نیاندازیم"،گفت: همه ما در این قسمت قضیه شریک هستیم و اگر مشکلی وجود دارد به همه ما بر میگردد، ما میتوانیم طوری برنامه ریزی کنیم و به گونهای رفتار کنیم که به راحتی از این گردنهها عبور کنیم.
خسروی خاطر نشان کرد: هر دولتی در سال پایان خدمت خود سعی میکند تا کارنامه قابل قبولی برای خود باقی بگذارد و در این زمینه تمام تلاش خود را به کار میگیرد، اما متأسفانه دیگران به هر طریقی که میتوانند در صدد زیر سوال بردن تمام شعائر دولت از ابتدا تا انتها بر میآیند.
وی ادامه داد: آقای احمدی نژاد شعارهای عدالت خواهی داشتند و در مبنای اصولگرایی مواردی از قبیل سهام عدالت، نظام ارجاع در بخش بهداشت، هدفمندی یارانهها، مسکن مهر و... را مطرح کرد، اما این کار درستی نیست که همه این موارد را مورد حمله قرار میدهند و اساس کار را زیر سوال میبرند.
عضو کمیسیون عمران مجلس نهم تصریح کرد: به جای اینکه تحلیل درست و کار آمدی ارائه دهند و کمک کنند ، اساس کار و شعائر دولت را زیر سوال می برند.
خسروی ابراز داشت: با این هجمهای که علیه دولت و شعائر آن انجام میدهند، میخواهند تمام هیبت اصولگراها را زیر سوال ببرند و اصولگراها را ناکارآمد ،ناتوان و ناقص جلوه دهند.
وی با بیان اینکه کسانی که هجمههای ناروا علیه دولت و اصولگرا ارائه میدهند،میخواهند در سه گام به کاندیدای مورد نظر خود در انتخابات آینده برسند، گفت: ابتدا به کل هیبت اصولگرا و شعائر آن حمله میکنند و سپس آنها را ناکارآمد جلوه میدهند و در نهایت به دنبال یک منجی در بین کاندیدها هستند تا بیاید و مشکلات را حل کند.
نماینده مردم سمنان و مهدیشهر ابراز عقیده کرد: هدف آنها ورود زود هنگام به بخشی از مسائل انتخابات است ،همان چیزی که همه ما از آن منع شدهایم.
خسروی با بیان اینکه مطرح کردن موضوع طرح سوال از رئیس جمهور بیشتر جنبه احساسی دارد، گفت: نمایندگان مجلس احساسی عمل نکنند.
وی اقتصاد "رابین هودی" را برازنده دولت ندانست و گفت: رابین هود کی بود؟ سر گردنهها جلوی ثروتمندها را میگرفت و پول آنها را میگرفت، و به افراد فقیر و مستمند میداد، آیا ما سرگردنه بگیریم؟به چه کسی و به چه کشوری این را میگوئید؟
نماینده سمنان ادامه داد: قانون هدفمندی مجلس دو سه تا اشکال کوچک داشت که اگر این اشکالات برطرف میشد این اتفاقات نمیافتاد ،یک اشکال اینکه قرار بود این رقمی که ما از هدفمندی یارانهها به دست میآوریم، به تولید و بخش تولید تزریق شود ولی مبنا تولید نبود و این اتفاق نیفتاد.
خسروی اضافه کرد: دومین اشکال این بود که قرار بود پولی که از هدفمندی یارانهها بدست می آوریم، از گران کردن آب و برق و گاز و ... باشد نه اینکه از بانک مرکزی استقراض کنیم،اگر از بانک مرکزی قرض بگیریم تورم آن به جامعه برمی گردد، این نواقص و مشکلات وجود دارد اما بعضی از دوستان از ابتدا با اصل این قانون مشکل داشتند.
وی با بیان اینکه ما همیشه نمیتوانیم متکی به نفت باشیم، گفت: الان به ازای هر خودرو 60 لیتر بنزین و به ازای هر موتور سیکلت 25 لیتر بنزین به افراد داده میشود، آیا این عدالت است؟ اگر خانوادهای دو یا سه و یا بیشتر از این تعداد ماشین دارد و به ازای هر ماشین 60 لیتر بنزین دریافت میکند و در مقابل یک خانواده 6 نفره که یک خودرو دارند یک سهمیه بنزین دریافت میکنند، آیا این عدالت است؟ عدالت این است که سهمیه بندی بنزین به هر خانوادهای صورت گیرد.
نماینده مردم سمنان و مهدیشهر با اشاره به اینکه ما الان بیشتر از هر چیزی به یک آرامش، به یک تحلیل درست و مناسب و به مشارکت مردم احتیاج داریم، گفت: اختلافی که اختلاف نظر باشد و باعث پیشرفت شود خیلی خوب است، این خوب نیست که همه نظر یکسان داشته باشند، اختلافی که وجود دارد در پذیرفتن اصل نیست، همه ما اصل را میپذیریم، برنامه کوتاه مدت، بلند مدت، 5 ساله و... را قبول داریم و کنار نمیگذاریم .این اختلاف نظر باعث پیشرفت خواهد شد.
خسروی تأکید کرد: اگر صادقانه مسائل و اشتباهات خودمان را به مردم بگوئیم و صادقانه توضیح بدهیم که ما اشتباه کردیم و بگوئیم اشکال کار کجاست، اگر صادقانه بگوئیم مردم نیز می پذیرند، ما الان اعتماد ریخته شدهای در این بخش داریم که جزء بهترین پارامترهایی است که میتواند مرهم اقتصادی ما باشد.
انتهای پیام
نظرات