• دوشنبه / ۲۰ شهریور ۱۳۹۱ / ۱۴:۲۱
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 91062012376

با امضاي تفاهم‌نامه بين معاونت علمي رياست‌جمهوري و وزارت نفت

طرح كلان ملي فناوري «توليد و تجاري‌سازي تجهيزات دانش‌بنيان مورد نياز صنعت نفت» كليد خورد

با امضاي تفاهم‌نامه‌اي بين معاونت علمي و فناوري رياست‌جمهوري و وزارت نفت، اجراي طرح كلان ملي فناوري «توليد و تجاري‌سازي كالاها و تجهيزات دانش بنيان مورد نياز صنعت نفت» كليد خورد.

با امضاي تفاهم‌نامه‌اي بين معاونت علمي و فناوري رياست‌جمهوري و وزارت نفت، اجراي طرح كلان ملي فناوري «توليد و تجاري‌سازي كالاها و تجهيزات دانش بنيان مورد نياز صنعت نفت» كليد خورد.

به گزارش خبرنگار فناوري ايسنا هدف از اجراي طرح كلان ملي فناوري «توليد و تجاري سازي كالاها و تجهيزات دانش بنيان مورد نياز صنعت» كه بعد از ظهر امروز بيستم شهريور ماه به امضاي دكتر نسرين سلطانخواه، معاون علمي و فناوري رياست‌جمهوري و رستم قاسمي، وزير نفت رسيد، فراهم آوردن بسترهاي لازم جهت تجاري‌سازي طرح‌هاي پژوهشي و فناوري مورد نياز وزارت نفت است.

همچنين تحقق برنامه‌هاي علمي، فناوري و نوآوري در صنعت نفت و پيشبرد اهداف كلان جمهوري اسلامي ايران در حفظ و صيانت از منابع هيدروكربني كشور از طريق توسعه زنجيره ارزش و توانمندسازي شركت‌هاي دانش بنيان فعال در حوزه فناوري‌هاي صنعت نفت، از اهداف انعقاد اين تفاهم‌نامه بوده است.

حمايت از شركت‌هاي دانش بنيان و سازندگان تجهيزات صنعت نفت، ارائه برنامه‌هاي مكمل پژوهشي و فناوري طراحي و مهندسي نفت، اعلام نيازهاي صنعت نفت به شركتهاي دانش‌بنيان فعال در اين حوزه،ايجاد نمايشگاه‌هاي مجازي و فيزيكي تجهيزات و قطعات و توسعه‌ي توليدات دانش بنيان، حمايت از تجاري سازي تجهيزات، كالاها و مواد اوليه مورد نياز صنعت نفت، حمايت از تاسيس آزمايشگاه‌هاي مرجع براي استانداردسازي و ارتقاء كيفي محصولات صنعت نفت از ديگر محورهاي اين تفاهم‌نامه به شمار مي‌رود.

معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري و وزارت نفت جهت فراهم كردن زيرساخت‌هاي قانوني در قوانين بودجه كشور و همچنين تحصيل و تامين اعتبارات لازم براي گسترش اجراي محورهاي همكاري‌ها از طريق هيات وزيران و معاونت برنامه‌ريزي و نظارت راهبردي رياست جمهوري اقدام مي‌كنند.

همچنين بر اساس اين تفاهم‌نامه جهت مساعدت به تحقق توسعه پايدار در صنعت نفت، طرفين همكاري و تلاش مناسب جهت اخذ مجوزهاي لازم براي ايجاد صندوق توسعه نفت حداكثر تا 18 ماه از تاريخ توافقنامه را به عمل خواهند آورد.

بر اساس اين توافقنامه كه مدت اجراي آن دو سال و قابل افزايش در صورت تمديد است، حمايت مالي به ميزان 250 ميليارد ريال از سوي معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري و يكهزار ميليارد ريال از سوي وزارت نفت در هر سال از تجميع بخشي از اعتبارات پژوهشي و فناوري شركت‌هاي تابعه وزارت نفت (4 شركت اصلي) جهت اجراي محورهاي همكاري آن اختصاص خواهد يافت.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha