به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رييسجمهور در ادامه گفت: وظيفهي هيات، تبيين اختيارات و استخراج مواد تخلف از قانون اساسي است كه آن را به رييسجمهور ارايه ميكنند و اگر رييسجمهور قانع شد آن موارد را تذكر ميدهد. من تذكر دادم و مسخره كردند؛ در حالي كه طبق قانون اساسي رييسجمهور ميتواند به همه تذكر قانون اساسي دهد و اين حق را ملت به رييسجمهور داده است.
وي افزود: در كشور ما دوبارهكاري زياد است و همهي اينها هزينهبر است. اگر قانون اساسي را بدانيم و بر اساس آن عمل كنيم، خيلي كارها روان ميشود و راندمان بالا ميرود و وضع ادارهي كشور بهتر ميشود. در اين صورت مشكلات به يك صدم ميرسد.
احمدينژاد دربارهي چشمانداز بازار ارز اظهار كرد: ما يك طرف اين بازار هستيم. اين بازار طرف مقابلي هم دارد و ما نميتوانيم سياستهاي خود را بگوييم و طرف مقابل با آن مقابله كند. برنامهي دولت به ثبات رسيدن است و منابعي كه از بخشهاي توليد به بازار رفته را به توليد برگردانيم. ما در حال تلاش كردن هستيم و مردم هم دعا كنند، از اين مرحله عبور كنيم تا روسياهي به زغال بماند و اين را بدانيد كه دشمنان ملت موفق نميشوند. ممكن است من احمدينژاد كه قدر ملت را نميدانم، تنبيه شوم، اما ملت از اين مرحله عبور خواهد كرد.
رييسجمهور تصريح كرد: در جابهجايي پول و فروش نفت موانعي داريم كه مدتي طول ميكشد تا بتوانيم آن را برطرف كنيم.
وي در پاسخ به سوالي راجع به تداخل بورس ارز با شوراي پول و اعتبار گفت: وارد بحث پول و ارز نشويد؛ چون آنها تصميمي گرفتهاند كه هنوز عملي نشده است. ما نبايد ارز را تبديل به كالا كنيم؛ چرا كه قيمت ارز در كشور ما خيلي پايين است و ما امكانات و منابع فراواني داريم و مردم بدانند كه در اين عرصه با يك نبرد سنگين پنهان و همهجانبه مواجهيم.
احمدينژاد در پاسخ به اين سوال كه چه نمرهاي به دولت ميدهيد؟ اظهار كرد: من هنوز سرگرم جدا كردن مطالب ديگران از كارنامهي دولت هستم تا بعد از آن به كارنامهي دولت بپردازم، اما دولت به صورت شبانهروزي در حال تلاش است و خدمات بزرگي را به كشور كرده است. اين دولت پاكترين دولت در تاريخ كشور است. هيچگاه به دنبال كاسبي و قدرت و كارهاي حزبي و گروهي نبوده است. حال ممكن است يك مدير رده پايين در جايي تخلفي بكند، اما مديران اصلي دولت جزو پاكترينها هستند. اين افراد نه فراماسونر، نه حجتيهاي، نه بهايي، نه بزرگترين خطر از صدر اسلام تا كنون، نه خائن و نه دشمن هستند، بلكه اينان براي مقابله با دروغگويي و تقلب تلاش كردهاند و در اين راه فحش خوردهاند و مقام معظم رهبري نيز در سخنان خود گفت كه حملات به دولت به خاطر دفاع از ارزشهاست و ما از چيزي منحرف نشدهايم.
رييسجمهور تاكيد كرد: البته اين را بگويم كه اگر 100 سال هم بايستم، يك ثانيه هم يك بله به زيادهخواهان نميگويم. شايد سكوت كنم، اما بله نخواهم گفت. در جايي نشسته بوديم كه يك فرد سخنراني ميكرد كه شروع به كوبيدن دولت كرد. براي اين مساله لطيفهاي درست كرده بودم كه ميگفتم از 52 هفتهي سال عدهاي 51 هفته به دولت فحش ميدهند و هفتهي دولت را هم از آن انتقاد ميكنند.
احمدينژاد با انتقاد از منتقدان دولت گفت: ميگويند كه دولت در بخش توليد كاري نكرده است؛ در حالي كه در اين دولت بخش توليد 5 برابر رشد كرده و بيشترين كار در توليد و عمران در اين دولت بوده است، اما آنها با وجود همهي اينها باز هم سياهنمايي ميكنند و اين بيمعرفتي به ملت ايران است. اگر آنها در كارها دخالت نميكردند، ميديديد كه دولت بازار ارز را با وجود فشارهاي خارجي طوري اداره ميكرد كه هيچ مشكلي براي مردم ايجاد نشود.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا قولي بوده است كه داده باشيد و به آن عمل نكنيد؟ اظهار كرد: من و همكارانم به قولهاي پايهاي خود در رفتار صادقانه و كار نكردن براي حزب و گروه خود عمل كرديم و البته اين مساله 100 درصدي نبوده است اما هفت طرح اقتصادي داشتم كه سه طرح اجرا شد، يك طرح در حال اجرا و سه طرح ديگر مانده است.
رييسجمهور درباره لايحه ماليات تصريح كرد: ما بايد در بخش ماليات، اول شفافسازي كنيم و بعد آن را اجرا نماييم. عدهي كمي هستند كه فكر ميكنند ماليات ندادن خوب است؛ در حالي كه اگر ماليات 8 درصد گرفته شود 100 هزار ميليارد تومان به درآمد كشور اضافه ميشود كه ميتوان با آن كشور را اداره كرد بدون آنكه از درآمد نفت استفاده كنيم. در حوزههاي اصلاح پولي و مالي و بيمه نيز در حال فعاليت هستيم. در بخش بانكي نيز جلسات برگزار ميشود كه اميدوارم نهايي شود. در همهي اين بخشها عدهاي هستند كه نميخواهند وضع موجود عوض شود.
ادامه دارد ...
انتهاي پيام
نظرات