• یکشنبه / ۱۵ مرداد ۱۳۹۱ / ۱۰:۴۴
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 91051509022
  • خبرنگار : 71132

/بررسي نحوه مقابله با گرد و غبار در مجلس/

نويد رييس سازمان محيط زيست از ارائه لايحه جامع مقابله با ريزگردها به مجلس

نويد رييس سازمان محيط زيست از ارائه لايحه جامع مقابله با ريزگردها به مجلس

رييس سازمان محيط زيست از ارائه لايحه‌ي جامعي در خصوص مقابله با ريزگردها به كميسيون كشاورزي در آينده‌اي نزديك خبر داد.

رييس سازمان محيط زيست از ارائه لايحه‌ي جامعي در خصوص مقابله با ريزگردها به كميسيون كشاورزي در آينده‌اي نزديك خبر داد.

رييس مجلس شوراي اسلامي، كه پيش از سخنان رياست سازمان محيط زيست سخن مي‌گفت، با اشاره به تحميل هزينه‌هاي زياد بر بخش صنعت و كشاورزي از محل گرد و غبار و ريزگردها، خواستار سرمايه‌گذاري مشترك ايران با عراق براي مهار اين پديده شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) علي لاريجاني با بيان اين‌كه گرد و غبار و ريزگردها عمدتا ريشه‌ي خارجي دارد و مشخصا مربوط به عراق، عربستان و اردن است، گفت: علي‌رغم اين‌كه ريشه‌ي اين پديده در خارج از كشور است، بيشتر تمهيدات داخلي است و ما انتظار داريم اقدام سازمان‌يافته مستمري براي مهار ريزگردها صورت گيرد.

وي با اشاره به مذاكرات مسوولان سازمان محيط زيست ايران با مسوولان عراقي يادآور شد: حجم زيادي از اين گرد و غبار حدود 70 درصد آن از عراق وارد كشور مي‌شود اما تا جايي كه ما اطلاع داريم حركت مهمي در اين كشور صورت نگرفته است.

رييس مجلس شوراي اسلامي هم‌چنين در واكنش به اعتراض برخي نمايندگان كه فرصتي براي صحبت در مورد ريزگردها را پيدا نكرده بودند، گفت: پديده‌ي گرد و غبار مربوط به همه‌ي استان‌ها است و استان‌هاي زيادي درگير اين موضوع شده‌اند اما با توجه به اين‌كه اين بحث مشترك است، ما تنها از نمايندگان دو استان براي صحبت در اين رابطه دعوت كرديم اما با توجه به اهميت اين مساله در آينده هم در اين‌باره بحث خواهيم كرد.

محمدي‌زاده رييس سازمان محيط زيست نيز در اين‌باره اظهار كرد: ما دو طرح براي مهار گرد و غبار تهيه كرده‌ايم؛ يكي مربوط به داخل كشور است و ديگري مربوط به توافق منطقه‌اي با عراق و كشورهاي ديگر است.

وي افزود: با توجه به پي‌گيري‌هاي صورت گرفته از دو ماه قبل نوري مالكي رييس كارگروه مبارزه با ريزگردها شد اما با توجه به رقابت‌هاي حزبي، وزارت كشاورزي اين كشور با وزارت محيط زيست همكاري نمي‌كرد. به هر حال كار در حجم بيش از 500 هزار هكتار در عراق شروع شده و ما اميدواريم با مسووليت آقاي نوري مالكي شاهد پيشرفت در اين كار باشيم.

رييس سازمان محيط زيست در پايان گفت: بناست پيشنهادي ارايه كنيم كه خطوط اعتباري به سمت اين كار برود و جمهوري اسلامي سرمايه‌گذاري مشتركي با عراق داشته باشد.

وي در پايان گفت كه به زودي لايحه‌ي جامعي در اين خصوص به كميسيون كشاورزي ارايه خواهد شد.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha