• سه‌شنبه / ۱۰ مرداد ۱۳۹۱ / ۱۴:۵۵
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 91051006405
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

تحقيقات نشان داد: نقش زردچوبه در پيشگيري از بروز ديابت نوع 2

تحقيقات جديد در تايلند نشان مي‌دهد: مکمل‌هاي موجود در ترکيبات ادويه کاري ممکن است به پيشگيري از ديابت در افراد مستعد به اين بيماري کمک کند.

تحقيقات جديد در تايلند نشان مي‌دهد: مکمل‌هاي موجود در ترکيبات ادويه کاري ممکن است به پيشگيري از ديابت در افراد مستعد به اين بيماري کمک کند.

به گزارش سرويس پژوهشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه خراسان، پژوهشگران در يافته‌هايي که در مجله مراقبت از ديابت منتشر شد، دريافتند که مصرف روزانه کورکومين (curcumin) که از مواد موجود در زردچوبه است، براي جلوگيري از ابتلا به ديابت در ميان مردم که مستعد ابتلا به اين بيماري هستند، مناسب است.

تحقيقات قبلي نشان مي‌دهد: اين ادويه خاصيت ضد التهابي و يا به اصطلاح خاصيت آنتي اکسيداني بالايي براي سلول‌هاي بدن دارد. اين فرايند براي جلوگيري از طيف وسيعي از بيماري‌ها از جمله ديابت نوع 2 مفيد است.

محققان با اشاره به نتايج حاصل از تحقيق انجام شده در اين زمينه اظهار كردند: به نظر مي‌رسد اين مکمل مي‌تواند در جهت بهبود عملکرد سلول‌هاي بتا که سلول‌هاي لوزالمعده هستند و قند خون را آزاد و هورمون انسولين را تنظيم مي‌کنند، مفيد باشد. همچنين اين مکمل مي‌تواند موجب افزايش ترشح انسولين و کاهش قند خون شود که براي بيماران ديابتي بسيار مفيد است.

انتهاي پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha