مرکز مشاوره وزارت بهداشت كارگاههاي آموزشي «تاب آوري» و «سرسختي روان شناختي» برگزار ميكند.
به گزارش سرويس دانشگاهي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، به منظور ترويج هر چه بيشتر فضایل معنوی، مثبت نگري و رويكرد مثبت نگر به توانمنديها و فضايل انساني، دفتر مركزي مشاوره دانشجويي وزارت بهداشت، اقدام به برگزاری كارگاههاي آموزشی با رويكرد روانشناسي مثبتنگر، با عناوین " تاب آوري" ، "سرسختي روان شناختي" و " هوش هیجانی" در تاريخهاي 20 و 21 تيرماه نموده است.
مدرس اين کارگاههادکتر سیامک طهماسبی دکترای روانشناسی بالینی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی میباشد.
بنابر اين گزارش، تاب آوری ظرفیت بازگشتن از دشواری پایدار و گذرا و توانایی در ترمیم خویشتن است. این ظرفیت انسان میتواند باعث شود تا او پیروزمندانه از رویدادهای ناگوار بگذرد و علیرغم قرار گرفتن در معرض تنشهای شدید، شایستگی اجتماعی، تحصیلی و شغلی او ارتقا یابد.
Hardiness یا سرسختی روانی یک ساختار چند مولفهای است که همه افراد به درجاتی از آن برخوردارند و شامل سه مولفه تعهد، کنترل و چالش میباشد. افراد سر سخت ، معنا ، ارزش، اهمیت و هدفمندی خودشان، کارشان، خانوادهشان و بطور کلی زندگی را دریافتهاند و آنها دارای منبع کنترل درونی هستند و هوش هیجانی اصطلاح هوش هیجانی را در سال ۱۹۹۰ پیتر سالوی و جان مایر برای بیان کیفیت درک افراد، همدردی با احساس دیگران و درک رابطه هیجانات افراد با بهبود زندگی به کار بردند که به اختصار EQ گفته میشود.
شایان ذکر است که هدف دفتر مرکزی مشاوره دانشجویی از برگزاری دورههای مذکور ، آموزش کارشناسان و روسای ادارات مشاوره دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور به منظور پیشگیری از بروز و شیوع آسیب های روانی و اجتماعی در دانشجویان میباشد و شرکت کنندگان موظفند کارگاههای مذکور را جهت دانشجویان جدیدالورود دانشگاههای علوم پزشکی کشور برگزار نموده و گزارش آن را به دفتر مرکزی مشاوره ارسال نمایند.
انتهاي پيام
نظرات