• دوشنبه / ۲۲ خرداد ۱۳۹۱ / ۱۰:۳۷
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 91032212321

امسال برداشت رطب از اواسط ماه رمضان آغاز مي‌شود

مسوولان به فكر تنظيم بازار خرما باشند

مسوولان به فكر تنظيم بازار خرما باشند

امسال از معدود سال‌هايي است كه فصل برداشت خرما در ماه مبارك رمضان آغاز مي‌شود. به تعبيري اواسط مردادماه كه فصل برداشت خرماست، امسال مصادف با اواسط ماه رمضان شده و با اين اوصاف به نظر مي‌رسد بازار با نوسان قيمت خرما مواجه شود.

امسال از معدود سال‌هايي است كه فصل برداشت خرما در ماه مبارك رمضان آغاز مي‌شود. به تعبيري اواسط مردادماه كه فصل برداشت خرماست، امسال مصادف با اواسط ماه رمضان شده و با اين اوصاف به نظر مي‌رسد بازار با نوسان قيمت خرما مواجه شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ظاهرا تب اين موضوع از چند هفته پيش بازار خريد و فروش خرما را گرفته و قيمت آن را افزايش داده است.

در همين رابطه يكي از سوپرماركت‌داران حوالي ميدان ولي‌عصر (عج) به ايسنا گفت كه قيمت خرماي جعبه‌اي كه هر كيلو 2700 تومان بود، از حدود 20روز پيش به 3500 تومان افزايش يافته و اين در حالي است كه مغازه‌دار ديگري گفت كه قيمت اين خرما تغييري نكرده و همان 2700 تومان است.

اين موضوع مي‌تواند نشان‌دهنده نوعي نابساماني و بلاتكليفي در قيمت خرما و در نتيجه فراهم شدن شرايط سوء استفاده عده‌اي دلال از اين آب گل‌آلود باشد.

از طرفي ظاهرا ماه مبارك رمضان ابزاري براي سوءاستفاده عده‌اي براي افزايش قيمت مواد غذايي شده است و پيش بيني مي‌شود با توجه به اينكه خرما مهم‌ترين اقلام مصرفي مردم را در ماه رمضان تشكيل مي‌دهد و مردم نيز تمايل دارند كه آن را بر سر سفره افطار و سحر خود داشته باشند، عده‌اي با احتكار و فروش با قيمت بالاي خرما در اين ماه مبارك به سودجويي اقدام كنند. حال چه بايد كرد؟

رييس اتحاديه بنكداران مواد غذايي دراين باره به خبرنگار ايسنا گفت: برداشت خرما هر سال از اواسط مرداد ماه آغاز مي‌شود كه امسال مصادف شده با نيمه ماه مبارك رمضان و تقريبا مي‌توان گفت كه هر 36 سال يك بار چنين همزماني رخ مي‌دهد. البته ما تلاش مي‌كنيم كه مشكلي در اين زمينه نداشته باشيم.

قاسم‌علي حسني تاكيد كرد كه تغيير نرخ و افزايش قيمتي را در خرما نخواهيم داشت.

وي ادامه داد: فصل برداشت خرما از حدود 15 مرداد ماه كه مصادف با نيمه ماه مبارك رمضان است، از بم، كرمان، خوزستان و فارس شروع مي‌شود.

رييس اتحاديه بنكداران مواد غذايي گفت: در حال حاضر خرماي ايران به كشورهاي تركيه، چين و امارات صادر مي‌شود.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha