پس از بازگشت دوباره قيمت شير به همان 630 تومان سابق، گزارشهايي كه ماموران بازرسي تهران به عمل آوردند حاكي از آن است كه توليدكنندگان و كارخانههاي توليد شير، توليداتشان را كم كرده و بعضا به صفر رساندهاند و مدتي است كه محصولات لبني با بستهبندي و اسامي جديد و با قيمتهاي بالاتري توليد و عرضه ميشود كه مي توان گفت اين موضوع به نوعي مقابله با بحث بازگشت دوباه قيمت شير به 630 تومان است.
داوود اسكندري - مدير بازرسي و نظارت اصناف تهران، در گفتوگو با خبرنگارخبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار كرد: مشكل شير(كيسهاي و دولتي) و كمبود آن همچنان در بازار وجود دارد و حل نشده است. در اين بين قيمت محصولات جديد توليد شده نيز افزايش يافته تا به نوعي با موضوع بازگشت دوباره قيمت شير به 630 تومان سابق مقابله شود.
وي با بيان اينكه به عنوان مثال مي توان گفت كه توليد ماست با طعمهاي مختلف از جمله ماست بادمجاني يا توليد شيرهايي با نام شير كامل افزايش يافته است، گفت: با توجه به مصوبه قيمت شير، درصد بيشتر توليدات كارخانهها به اين محصولات متمركز شده و در آن قالب توزيع ميشود و توليد شيرهايي كه بايد به قيمت مصوب و اعلام شده توزيع شود، بسيار كمتر صورت ميگيرد.
اسكندري با بيان اينكه واحد صنفي توزيعكننده بوده و اين توليدكننده است كه بايد محصولش را به دست توزيع كننده برساند، گفت: اگر در بخش توزيع تخلفي صورت گيرد، مي توانيم با آن برخورد كنيم.
به گفته وي، در بحث توليد شير متاسفانه ناهماهنگيهايي وجود دارد و توليد برخي كارخانهها به بهانههاي مختلف از جمله خرابي دستگاهها پايين آمده و از سويي سهميهاي كه كارخانههاي شير به مغازهها ميدادند، در حال حاضر حدود 50 درصد كاهش يافته است.
مدير بازرسي و نظارت اصناف تهران همچنين گفت: از طرفي در حال حاضر قيمت ماست و پنير و لبنيات بالاست و مغازهدار براي دريافت شير بايد به اجبار از توليدكننده آن ماست و پنير هم بخرد.
انتهاي پيام
نظرات