در پي انتشار گزارش ايسنا با عنوان "چرا برخي نانها شور شدهاند" به نقل از نايب رييس اتحاديه نانوايان تهران، روابط عمومي شركت بازرگاني دولتي ايران توضيحاتي ارائه داد.
به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، در اين نمابر آمده است: تمام سعي و تلاش شركت بازرگاني دولتي ايران به عنوان متولي تنظيم بازار گندم، آرد كشور بر اين است كه بر هر طريق ممكن آرد توليدي جهت نان كشور از كيفيت لازم برخوردار باشد و در اين راستا تاكنون اختلاط گندمهاي قوي و ضعيف و ارائه گندمهاي با رنج متوسط به بالاي كيفيت به كارخانجات آردسازي را در دستور كار خود قرار داده و حتي بحث نهضت سيلوسازي بخش خصوصي را به جهت ايجاد و امكان تفكيك گندمها براساس قوت و ضعف و ساير مشخصههاي كيفي، دنبال كرده و به سرانجام رسانده است، اما اين كه تمام علل و دلايل بي كيفيت نان كشور منحصر به يك عامل و آن هم كيفيت آرد شود و حتي استاده بيش از حد نمك جهت تهيه نان را به كمبود و ضعف كيفي آردهاي توليدي نسبت هيم، علاوه بر بي انصافي، نوعي فرافكني نيز هست، چرا كه با اين كار، نقش نيروي انساني در توليد نان سنتي، كه از تمام ابزار توليد مهمتر است را ناديده گرفتهايم. اين درحالي است كه جناب آقاي زراعتكار به خوبي ميدانند عدم برخورداري واحدهاي نانوايي از نيروهاي كيفي و ماهر دليل عمده بي كيفيت نان است و سرپنجه نانواي ماهر از بدترين ماده اوليه، محصول كيفي بدست خواهد داد.
اين نمابر ميافزايد: در همين راستا نيز شركت بازرگاني دولتي ايران براساس تفاهم نامه امضا شده با سازمان فني و حرفهاي، كار آموزش مهارت نانوايان را نيز در دستور قرار داده و هم اينك در حال اجراست و انشاالله نانوايان با گذراندن اين دورهها و رعايت دقت و گذاشتن وقت بيشتر، نان مرغوبتري توليد را خواهند كرد.
انتهاي پيام
نظرات