• شنبه / ۶ خرداد ۱۳۹۱ / ۱۲:۰۸
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 91030603648

800هزار كارمندناسا رازدار مطمئني براي يك دروغ43 ساله نيستند!

فاتح ماه با لبخند به ناباوران:دوربيني كه درماه گذاشتم به زمين برمي گردد!

فاتح ماه با لبخند به ناباوران:دوربيني كه درماه گذاشتم به زمين برمي گردد!

نيل آرمسترانگ، نخستين انساني كه بر روي ماه گام برداشته، در يك مصاحبه نادر به کوبیدن نظریه پردازان توطئه پرداخته كه سفر وي را به سطح ماه باور ندارند.

نيل آرمسترانگ، نخستين انساني كه بر روي ماه گام برداشته، در يك مصاحبه نادر به کوبیدن نظریه پردازان توطئه پرداخته كه سفر وي را به سطح ماه باور ندارند.

به گزارش سرويس علمي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اين فضانورد منزوي تصميم گرفت تا به صحبت در مورد ماموريت خود با يك منبع غير عادي كه يك مجله حسابداري استراليايي بوده بپردازد.

آرمسترانگ كه اكنون 82 سال داشته، از زمان ماموريت خود در سال 1969 تنها در مصاحبه‌هاي انگشت‌شماري حضور يافته است.

وي در پاسخ به سوال در مورد نظريه‌هاي توطئه، خنديد و اظهار كرد كه راهي وجود ندارد كه 800 هزار كارمند ناساي حاضر در اين پروژه بتوانند يك راز را تا اين مدت نگهدارند.

آرمسترانگ اظهار كرد: مردم نظريه‌هاي توطئه را دوست دارند. اما اين مساله هيچگاه موجب نگراني من نشده چرا كه ميدانم بلاخره انسان دوباره به ماه سفر كرده و دوربيني كه در آنجا گذاشته‌ام براي من باز خواهد آورد.

نظريه‌هاي توطئه مدعي هستند كه فرود در ماه در پي يك تلاش تبليغاتي براي دولت آمريكا صورت گرفت و اينكه فرود در ماه با فناوري موجود در سال 1969 غيرممكن بوده است.

مجله «حسابداران مهارت ديده خبره» استراليا در سال گذشته توانست اين فضانورد كهنسال را براي يك مصاحبه يك ساعته در مورد فرود در ماه و اولين گام‌هاي مشهور وي در سطح اين قمر قانع كند.

وي در ويديويي كه بر روي وب‌سايت اين مجله منتشر شده است، اظهار كرد: يك ماه مانده به پرتاب آپولو 11 ما به اين نتيجه رسيديم كه از اعتماد به نفس كافي براي تلاش و امتحان فرود در سطح برخورداريم.

آرمسترانگ افزود: من فكر مي‌كردم كه از شانس 90 درصد براي بازگشت ايمن به زمين در آن پرواز برخوردار هستيم اما امكان فرود در سطح را در اولين تلاش تا 50 درصد مي‌دانستم.

وي از آغاز علاقمندي خود به فضا در مدرسه ابتدایی خبر داد كه تصميم وي براي ورود به اين دنيا در آينده را قطعي كرد.

آرمسترانگ شرايط كنوني ناسا را غم‌انگيز خواند و مدعي شد: ناسا يكي از موفقترين سرمايه‌گذاري‌هاي عمومي براي ایجاد انگیزه در دانش‌آموزان براي خوب كار كردن و دستيابي به تمام آنچه مي‌توانند، بوده است. گفته مي‌شود كه اين برنامه در حال تغيير به سوي مسيري است كه ميزان انگيزه و محركها را در جوانان كاهش خواهد داد.

از چپ نيل‌ آرمسترانگ، مابكل كالينز و باز آلدرين

اين مجله در سال گذشته پس از حضور نيل آرمسترانگ در استراليا براي كمك به اين سازمان در صد و بيست و پنجمين سالگرد آن از وي درخواست يك مصاحبه كرده كه اين كهنه‌كار فشايي با آن موافقت كرده بود.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha