مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان از آغاز برداشت انبه سبز از باغات سطح استان خبر داد و گفت: حدود 30 درصد انبه به صورت سبز (کال) برداشت میشود.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خلیج فارس، امیرحمزه بهاری اظهار كرد: برداشت انبه سبز در استان هرمزگان بیشتر به منظور تولید و تهیه ترشی انجام می شود.
وی، سطح زیرکشت امسال انبه را حدود 2 هزار و 800 هکتار عنوان و اضافه کرد: پیشبینی میشود از این میزان سطح زیرکشت 19 هزار و 500 تن محصول انبه برداشت شود.
بهاری، سطح زیر کشت سال گذشته را نیز 2 هزار و 695 هکتار با تولید 19 هزار و 216 تن عنوان کرد.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، "سبز انبه"، "چارک"، "کلکسرخ"، "مشک"و" هلیلی" را از انواع محلی و "لانگرا"،" سندی" و" آلفونسو" را از جمله انواع وارداتی درخت انبه ذکر کرد و گفت: میناب، رودان و بندرعباس به ترتیب عمده مناطق نولید در استان هستند.
هرمزگان به لحاظ تولید و سطح زیرکشت انبه رتبه اول را به خود اختصاص داده است. گلدهی درختان انبه از اواخر دیماه و زمان برداشت میوه سبز آن از اوایل اردیبهشت ماه آغاز میشود و زمان برداشت انبه رسیده از اوایل خردادماه آغاز و تا اواسط مردادماه ادامه دارد.
انتهاي پیام
نظرات