• جمعه / ۱۸ فروردین ۱۳۹۱ / ۱۴:۱۸
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 91011804043
  • منبع : خبرگزاری دانشجویان ایران

سخنگوي جبهه پايداري: درباره رياست مجلس نهم، هنوز به جمع‌بندي نرسيده‌‌ايم

سخنگوي جبهه پايداري: درباره رياست مجلس نهم، هنوز به جمع‌بندي نرسيده‌‌ايم

سخنگوي جبهه پايداري انقلاب اسلامي گفت: رقابت انتخاباتي نبايد تبديل به تعارض و دشمني شود. ما از هم اكنون بايد به بعد از انتخابات و همدلي و همفكري و همراهي در دفاع از انقلاب توسط همه نيروهاي مومن و متعهد به نظام بينديشم و انتخابات را به صحنه‌اي از سابقوا في الخيرات مبدل كنيم.

سخنگوي جبهه پايداري انقلاب اسلامي گفت: رقابت انتخاباتي نبايد تبديل به تعارض و دشمني شود. ما از هم اكنون بايد به بعد از انتخابات و همدلي و همفكري و همراهي در دفاع از انقلاب توسط همه نيروهاي مومن و متعهد به نظام بينديشم و انتخابات را به صحنه‌اي از سابقوا في الخيرات مبدل كنيم.

به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كامران باقري لنكراني در خصوص دور دوم انتخابات مجلس نهم گفت: با توجه به حضور 25 كانديدا از جبهه پايداري در بين 50 نفر راه يافته به دور دوم در شهر تهران، جبهه طبيعتا از كانديداهاي خود حمايت خواهد كرد، اما اين به معناي اين نيست كه برادران خود را در جبهه متحد، اصول‌گرا ندانيم. معرفي كانديدا توسط جبهه پايداري پيشنهادي به پيشگاه مردم است و مردم خود با توجه به شناخت و بصيرتي كه دارند ان‌شاءلله بهترين‌ها را انتخاب خواهند كرد.

وي در خصوص مساله استيضاح وزير كار، تعاون و امور اجتماعي گفت: هر چند به انتصابات اخير در اين حوزه انتقادات جدي وارد است و بايد شايسته سالاري در همه اركان نظام به ويژه قوه مجريه بارز باشد، اما اين استيضاح در حال حاضر به روند امور اجرايي كشور كمك نمي‌كند و تنها فرصت‌هايي را كه مجلس هشتم بايد صرف رسيدگي به امور فوري كشور به ويژه مساله بودجه سال جاري نمايد به هدر مي‌دهد. مردم از همه قوا به ويژه مجلس و دولت توقع همدلي براي رفع معضلات كشور را دارند و عميق كردن اختلافات و فرصت‌سوزي‌ها در اين شرايط به هيچ وجه پسنديده نيست.

لنكراني كه با پايگاه اطلاع‌رساني جبهه پايداري گفت‌وگو مي‌كرد، درمورد رياست مجلس و برخي از اظهارات يكي از اعضاي شوراي مركزي جبهه پايداري انقلاب اسلامي نيز گفت: اين موضوع همانطور كه آقاي حسينيان گفته‌اند در شوراي جبهه مطرح نشده و برخي از اظهار نظرها در اين خصوص البته در حد نظر شخصي است و ظاهرا آقاي حسينيان گفته‌اند اين قسمت مصاحبه به نوعي مزاح بوده است، البته از اين جنس جو سازي‌ها عليه جبهه پايداري در ماه‌هاي اخير كم نبوده است. موضع رسمي جبهه پايداري همانگونه كه مكررا اعلام شده از طريق پايگاه اطلاع رساني رسمي جبهه يا سخنگو اعلام مي‌شود.

سخنگوي جبهه پايداري انقلاب اسلامي افزود: در زمينه رياست مجلس نهم، جبهه هنوز به جمع بندي نرسيده است و تاكيد جبهه بر اين است كه پرداختن به اين قبيل مسايل در شرايط فعلي صحيح نيست. وظيفه ما در رابطه با مجلس نهم فعلا كمك به برگزاري پر شور و نشاط البته با تاكيد بر رقابتي مومنانه در انتخابات دور دوم است، رقابتي كه از تخريب بري باشد و تنها بر اساس بيان اصول و ديدگاه‌ها شكل بگيرد. در انتخاب رييس مجلس هم بايد بر اساس صلاحيت‌ها و نه جنسيت يا عضويت در جبهه يا گروه‌هاي سياسي تصميم گرفت.

لنكراني همچنين تصريح كرد: رياست قوه مقننه مسووليت سنگيني است كه نقش مهمي در روند امور كشور دارد، متكفل اين مسووليت بايد بتواند ضمن حفظ استقلال قوا، زمينه‌هاي همدلي بين قوا كه بيش از هميشه نياز كشورمان است را فراهم آورد و ظرفيت قانون‌گذاري را براي رفع مشكلات محرومين و مستضعفان به ويژه در عرصه‌هاي اقتصادي به كار گيرد و نگذارد مجلس به صحنه تسويه حساب‌هاي شخصي و جناحي تبديل شود. بعد از مشخص شدن نتايج دور دوم انتخابات، جبهه پايداري در اين خصوص با نمايندگان راه يافته به مجلس نهم به مشورت خواهد پرداخت.

انتهاي پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha