• سه‌شنبه / ۲۳ اسفند ۱۳۹۰ / ۱۴:۲۰
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 90122304186
  • منبع : نمایندگی خراسان شمالی

مصرف آجیل‌های کهنه موجب سرطان می‌شود

مصرف آجیل‌های کهنه موجب سرطان می‌شود

ایسنا/خراسان شمالی کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: با توجه به فرارسیدن عید نوروز و ورود آجیل‌های مانده و کپک زده به بازار، افراد از مصرف این نوع آجیل ها به طور جدی خودداری کنند.

کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: با توجه به فرارسیدن عید نوروز و ورود آجیل‌های مانده و کپک زده به بازار، افراد از مصرف این نوع آجیل ها به طور جدی خودداری کنند.

نسرین علیزاده در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) افزود: مصرف آجیل‌های مانده و کپک زده موجب بروز سرطان در افراد می‌شود.

وی تاکید کرد: افراد تا جایی که امکان دارد از مصرف آجیل‌های شور به علت بروز بیماری‌های فشار خون و قلبی و عروق خودداری کنند.

علیزاده با اشاره به اینکه حفظ سلامت خانواده در روزهایی مانند نوروز که خانواده درصدد برگزاری هر چه مفرح تر تعطیلات خود هستند از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، ادامه داد: در این روزها بهتر است برنامه غذایی مانند سایر زمان ها تنظیم شود و مصرف آجیل و مغزها به عنوان میان وعده و در مقدار متعادل باشد.

وی اظهارداشت: زیاده روی در مصرف شیرینی و شکلات طی این روزها موجب بروز مشکلات گوارشی و همچنین افزایش انرژی دریافتی و در نتیجه اضافه وزن می شود و افرادی که مبتلا به قند خون و یا چربی خون بالا هستند، زیاده روی در مصرف آنها سبب اختلال در وضعیت سلامتشان خواهد شد.

این مقام مسوول در ارتباط با مصرف میوه‌های خشک توضیح داد: ارزش تغذیه‌ای میوه‌های خشک به شیوه خشک شدن آن ها بستگی دارد که هر چه زمان خشک کردن میوه‌ها بیشتر باشد و مواد خشک کننده بیشتری در آن ها استفاده شود، ارزش تغذیه‌ای آنها کاسته می‌شود.

وی بیان کرد: میوه‌های خشک به نسبت واحد حجم، کالری بیشتری دارند اما به دلیل نگهداری آسانتر برای استفاده در مدت طولانی مناسب تر هستند.

کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی ادامه داد: افراد هنگام مسافرت از خوردن غذاهای چرب، سرخ شده، شیرینی‌ها، شکلات و خامه اجتناب کنند.

وی افزود: برای جلوگیری از کم آبی و یبوست مقادیر مناسبی آب باید نوشیده شود که البته بهتر است از آب‌های بسته بندی شده که سلامت آن ها مورد اطمینان است استفاده شود.

وی تاکید کرد: از مصرف غذا در رستوران‌های بین راهی خودداری شود و تا جایی که امکان دارد مواد غذایی مانند نان، پنیر، گردو، سبزی به همراه میوه استفاده شود. انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha