نايب رييس مجلس شوراي اسلامي بعدازظهر روز پنجشنبه با حضور در وزارت كشور براي نمايندگي مجلس نهم ثبتنام كرد.
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محمدرضا باهنر در مواجه با خبرنگاران كه براي پرسيدن سوالهاي خود به سمت او رفتند باند روي دندانهاي خود را نشان داد به اين معني كه نميتواند صحبت كند و دندانهايش را جراحي كرده است.
صدر پس از ثبتنام در انتخابات مجلس:
احتمالا بودجه سال آينده به صورت دو دوازدهم به تصويب برسد
نايب رييس مجلس شوراي اسلامي ضمن ثبت نام در نهمين دوره انتخابات مجلس، پيش بيني کرد بودجه به صورت دو دوازدهم در سال جاري به تصويب برسد.
به گزارش خبرنگار ايسنا مستقر در ستاد انتخابات كشور، سيدشهابالدين صدر در جمع خبرنگاران گفت: چندين گروه سياسي و جبهه که اکنون فعال هستند از من دعوت کردند تا ثبت نام کنم.
وي درباره وحدت جبهه متحد اصولگرايي و جبهه پايداري گفت: مجموعه مطالبي که توسط هر کدام از اين جبههها مطرح ميشود به سمت اين است که به وحدت برسند. در راس جبهه متحد اصولگرايي جامعتين و آيتالله مهدوي کني قرار دارند و تلاش ميکنند که در مسير وحدت گامهاي موثري بردارند و جبهه پايداري هم از ابتداي کار خود اعلام کرده که در جهت گفتمان اصولگرايي است، البته اختلاف سليقههايي هم هست اما همه تلاش ميکنند که به يک ليست واحد برسند. بيش از 90 درصد به توافق رسيدند و تلاش ميکنند در تهران بر روي يک ليست توافق کنند.
نايب رييس مجلس شوراي اسلامي درباره عملكرد مجلس هشتم نيز گفت: اين مجلس در مسير انقلاب و آرمانهاي امام و رهبري عملکرد خوبي داشته و در موضعگيريهايي که لازم بوده در دفاع از انقلاب به موقع عمل کرده است، چالشهاي بين دولت و مجلس بعضاً سبب نگراني مردم شده که البته اين موضوعي طبيعي است اگر مجلسي بخواهد پويا باشد اين مسايل در آن اتفاق ميافتد ولي مجلس در مسايل کلان با دولت همکاري داشته است.
به اعتقاد صدر، مجلس در مجموع مجلس نمره قابل قبولي ميگيرد.
وي اظهار کرد: مجلس در بخش نظارتي فعال بوده است و تحقيق و تفحصها نيز اين مساله را نشان ميدهد و فکر ميکنم از همه مجالس قويتر بود و سرعت تصويب قوانين نيز در آن بالا بوده است.
وي به مشكل تاخير دولت در ارسال قانون بودجه سالانه اشاره كرد و گفت: بسيار تلاش کرديم دولت تا 15 آذر که مهلت قانوني ارايه بودجه است بودجه سال آينده را به مجلس ارايه دهد ولي مجموعا اين اتفاق رخ نداد و اين تاخير باعث ميشود بودجه سال آينده با تاخير انجام شود و به صورت دو دوازدهم به تصويب برسد و باقي آن به سال آينده موکول شود.
اين نماينده مجلس درباره حضور اصلاحطلبان در انتخابات چنين گفت: تمام نيروهاي دلسوز و علاقمند به سرنوشت کشور بايد در انتخابات شرکت کنند و همه بايد تلاش کنند اين انتخابات پرشور برگزار شود و پس از فتنه 88 دشمنان تلاش مي کنند که ميزان مشارکت پايين بيايد.
وي افزود: برداشتي که از رفتار معتقدين به نظام دارم اين است که آنها در انتخابات مشارکت ميکنند و در صحبتي که با برخي از نمايندگان اقليت مجلس داشتم بسياري از اينها افرادي هستند که به سرنوشت کشور علاقمندند و قوانين را رعايت ميکنند و بسياري از افراد که به آنها اصلاح طلب اطلاق ميشود در دفاع از انقلاب و نظام و رهبري و وحدت ملي همگرايي دارند.
حسن غفوريفرد پس از ثبتنام در انتخابات:
مجلس هشتم دقت بيشتري ميكرد اختلاس 3 هزار ميلياردي رخ نميداد
به گزارش ايسنا غفوريفرد درباره علكرد مجلس هشتم گفت: مجلس هشتم در بعد قانونگذاري خوب حرکت کرد، ولي نقاط ضعيفي در بعد نظارت داشتهايم. اگر مجلس بيشتر دقت ميکرد فاجعه اختلاس سه هزار ميليارد توماني رخ نميداد.
وي ادامه داد: مجلس در زمينه عمل به فرامين مقام معظم رهبري و اصول كلي نظام موفق بود و بارها از سوي مقام معظم رهبري مورد تقدير قرار گرفته است.
كوثري پس از ثبتنام در انتخابات:
جبهه متحد و جبهه پايداري به وحدت ميرسند
حضور در انتخابات براي كساني كه اصلاحطلبي را در حد تئوري ميدانند بلامانع است
محمداسماعيل كوثري ـ مسوول كميته اقشار جبهه متحد اصولگرايان و نماينده مردم تهران در مجلس هشتم ـ براي ثبتنام كانديداتوري مجلس نهم از حوزه انتخابيه تهران در فرمانداري حضور پيدا كرد و گفت: به عنوان يكي از اعضاي ليست جبهه متحد اصولگرايان براي انتخابات ثبت نام كردهام.
به گزارش ايسنا، وي در پاسخ به اين سوال كه «به چه ميزان احتمال ميدهيد جبهه پايداري و جبهه متحد اصولگرايان به وحدت برسند و يك ليست مشترك بدهند؟»، تصريح كرد: به احتمال زياد يك ليست خواهند داد. در حال حاضر حدود 85 الي 90 درصد ليستشان مشترك است و در مورد درصد باقي مانده نيز انشاءالله به وحدت ميرسند.
كوثري در پاسخ به اين سوال كه «آيا اخيرا جبهه متحد با جبهه پايداري جلسهاي داشته است يا خير؟»، افزود: دوستان جبهه متحد كه در مجلس هستند با دوستان جبهه پايداري كه آنان نيز در مجلس هستند به صورت انفرادي صحبتهايي داشتهاند و انشاءالله وحدت حاصل ميشود.
وي همچنين با بيان اينكه جبهه متحد سرليستي را تاكنون معرفي نكرده است، در پاسخ به اين سوال كه «گويي شما قبلا گفته بوديد احتمالا به سپاه برميگرديد و براي دور نهم كانديدا نميشويد»، خاطرنشان كرد: در اين ارتباط موضوعي بود كه بايد از يكي از دوستان سوال ميكردم و سوال كردم و نظر موافق براي حضور در مجلس داشتند.
نماينده مردم تهران در مجلس هشتم در مورد ايجاد رقابت در عرصه انتخابات نيز اظهار كرد: كساني كه در چارچوب نظام فعاليت ميكنند و چارچوب را قبول دارند حضورشان چه در قالب فردي و چه گروهي باعث ايجاد يك رقابت سالم ميشود و رقابت سالم باعث پرشور شدن انتخابات ميشود و مردم نيز احساس مسووليت بيشتري براي حضور پيدا ميكنند.
كوثري در پاسخ به اين سوال كه «خواستههاي جبهه پايداري را به چه ميزان حق ميدانيد؟»، تصريح كرد: برخي از مواردي را كه مطرح كرده بودند درست ميدانستم كه رسيدگي شود و حالا كه رسيدگي نشده است بايد از مسائل جزئي عبور كرد و به دنبال مسائل اصلي اصولگرايان بود.
وي همچنين مهمترين مشكل تهران را در حال حاضر بحث محيط زيست، آلودگي هوا و ترافيك عنوان كرد.
مسوول كميته اقشار جبهه متحد اصولگرايان در پاسخ به سوالي در مورد حضور برخي افراد از جريان اصلاحطلب در عرصه انتخابات نيز يادآور شد: نه شوراي نگهبان و نه مردم، به كساني كه در فتنه نقش اساسي داشتهاند، اجازه حضور در عرصه انتخابات را نميدهد اما كساني كه شركت داشتهاند يا چندان فعال نبودهاند بايد از فتنه و سران آن برائت بجويند و كساني كه اصلاحطلبي را در حد تئوري ميدانند و در اين قضايا نقشي نداشتهاند حضورشان در اين عرصه بلامانع است.
كوثري افزود: البته من اين نوع اصلاحطلبي را اصلا قبول ندارم چون تئوريهاي آن برگرفته از تئوري غرب است و با نظام جمهوري اسلامي همخواني ندارد.
وي همچنين در پاسخ به اين سوال كه «آيا شما از عملكرد خود در مجلس هشتم راضي هستيد كه براي انتخابات مجلس نهم ثبت نام كردهايد؟»، گفت: در مورد عملكرد من بايد ديگران قضاوت كنند ولي در كل معتقدم انتظاري كه از مجلس بوده بيش از اين بوده است و نمرهاي كه به مجلس هشتم ميدهم از 20 بين 14 تا 16 است.
نماينده مردم تهران در مجلس، حضور در انتخابات را يك تكليف برشمرد و در پاسخ به اين سوال كه «آيا لوايح و طرحهايي در مجلس بوده است كه مورد تصويب قرار گرفته باشد و با آن مخالف بوده باشد؟»، اظهار كرد: مواردي بوده است، از جمله بحث در مورد تعرفه خودرو و بحثي كه در مورد دانشگاه آزاد مطرح بود.
كوثري همچنين در مورد اينكه رييس جمهور اعلام كرده كه قصد دارد ميزان يارانهها در مورد اقشار پايين افزايش دهد و آيا در اين ارتباط بايد از مجلس اجازه بگيرد؟ گفت: در اين ارتباط مجلس سقف مبلغي را مشخص كرده و دولت بر اساس آن مبلغ ميتواند مانور بدهد و اگر بخواهد خارج از اين مبلغ فعاليت كند بايد از مجلس اجازه بگيرد.
وي در پاسخ به اين سوال نيز كه برخي معتقدند مجلس هشتم به خاطر اينكه دولت اصولگرا بوده است در بسياري از موارد در جلوي دولت كوتاه آمده است، تاكيد كرد: اتفاقا بايد بگويم مجلس هشتم خيلي شديدتر نسبت به مجالس قبلي كه با دولتهاي همزمان خود همسو بودهاند، با دولت در زمان خود برخورد داشته است.
نماينده مردم تهران در مجلس هشتم همچنين با اين پيشبيني كه مردم در جريان انتخابات از جريان اصولگرا استقبال بيشتري ميكنند در مورد لايحه بودجه نيز خاطرنشان كرد: در ارتباط با لايحه بودجه و ارائه آن از سوي دولت به مجلس، در شوراي مركزي اصولگرايان بحثي داشتيم و حجتالاسلام والمسلمين ابوترابيفرد مسووليت پيدا كردند كه اين موضوع را پيگيري كنند و اين موضوع دنبال شده و قرار شده كه بعد از 18 ديماه لايحه از سوي دولت به مجلس بيايد و تا قبل از 22 بهمن بررسي لايحه بودجه در كميسيونهاي مربوطه انجام شود و بعد از انتخابات 12 اسفند تا 30 اسفند در صحن علني مجلس مورد بررسي قرار گيرد و تا قبل از پايان سال، لايحه بودجه 91 به دولت واگذار شود.
طيبه صفايي پس از ثبتنام در انتخابات:
حاضر نيستم نامم كنار نام ساكتان فتنه باشد
رييس فراكسيون زنان مجلس شوراي اسلامي كه براي ثبت نام كانديداتوري انتخابات مجلس نهم به ستاد انتخابات كشور آمده بود، اعلام كرد كه بنا به دعوت جبهه پايداري وارد اين عرصه ميشود.
به گزارش ايسنا، طيبه صفايي درباره احتمال حضورش در ليست جبهه متحد اصولگرايان نيز تاكيد كرد: با توجه به نفرت مردم از فتنه و ساكتان فتنه، بنده هيچ تمايلي ندارم در كنار آنان حضور يابم و نامم كنار نامشان باشد.
سروري پس از ثبتنام در انتخابات مجلس:
اولويت مجلس آينده پالايش قوانين و افزايش نظارت است
پرويز سروري نماينده كنوني مردم تهران روز پنجشنبه براي ثبت نام نامزدي انتخابات مجلس شوراي اسلامي به ستاد انتخابات كشور رفت.
به گزارش ايسنا، سروري پس از ثبتنام درباره عملكرد مجلس هشتم در بعد نظارتي گفت: ساماندهيهايي در بعد نظارتي انجام شده اما درباره مطالباتي كه به عنوان وظيفه برعهده يك نماينده است، هنوز راههاي زيادي را طي نكردهايم، البته نميتوان عنوان كرد كه مجلس بعد نظارتي مناسبي داشته اما در بعد قانونگذاري هيچ مشكلي وجود نداشت.
وي اولويت مجلس آينده را پالايش قوانين و افزايش نظارت عنوان كرد.
بادامچيان پس از ثبتنام در انتخابات مجلس:
هر عضو موتلفه كه در فهرست جبهه متحد نباشد انصراف خواهد داد
اسدالله بادامچيان كه روز پنجشنبه براي ثبت نام نامزدي انتخابات مجلس شوراي اسلامي به ستاد انتخابات كشور آمده بود در جمع خبرنگاران دربارهي عملكرد مجلس هشتم گفت: مجلس هشتم عالي بود.
به گزارش ايسنا، خبرنگاري پرسيد نقاط ضعف مجلس هشتم را چه نقاطي مي دانيد كه او پاسخ داد: من آدم منفيبيني نيستم هر چه درباره نقاط مثبت بپرسيد من به شما جواب ميدهم.
وي بحث لايحه حمايت از خانواده، بيمه زنان كم سرپرست؛ كارگران قاليباف و ساختماني را از جمله اقدامات مثبت مجلس هشتم عنوان و درباره اظهارات خبرنگاران در خصوص مشكلات لايحه حمايت از خانواده گفت: مشكلي كه اين لايحه دارد مشكل خانم هاست ولي من به شما بگويم در موتلفه هر كس عقد موقت كند ما او را بيرون ميكنيم.
وي همچنين رفع مشكلات مردم معيشتي مردم را از جمله اولويتهاي مهم مجلس نهم خواند و خاطرنشان كرد: مجلس نهم از عناصر پختهاي بايد برخوردار باشد كه هيچ مشكل اخلاقي سياسي و اقتصادي نداشته باشند و آدمهاي با تجربه كارآمد و مسلط به آن راه يابند.
خبرنگاري پرسيد، تعداد افرادي كه از حزب موتلفه اسلامي به اين جا آمدهاند و ثبت نام كردهاند كم نبوده است، آيا شما سهم خواهي داشتهايد كه بادامچيان در پاسخ به اين سوال گفت: ما همواره با سهم دهي مخالف بوديم سهم دهي يعني چانهزني و قدرت كه ما با آن مخالفيم چرا كه مجلس امانت مردم است و نميتوان آن را سهم بندي كرد.
وي همچنين گفت: هر كدام از اعضاي موتلفه كه ثبت نام كردهاند اگر در فهرست جبهه متحد اصول گرايان نباشند انصراف خواهند داد و من نيز چنين كاري را انجام ميدهم.
بادامچيان در ادامه درباره رويكرد اصلاح طلبان در انتخابات آتي مجلس اظهار كرد: كلا اصلاح طلبان در بين مردم موقعيتي ندارند و نه حرف جديد و نه چهره جديدي دارند. برخي از آنها در شهرستانها موقعيت خاص خود را دارند كه اين موضوع مربوط به خودشان است اما به هر ترتيب مجلس يك دست نميشود و همه گونه سليقهها در مجلس وجود داشته و از اين به بعد وجود خواهد داشت و اميدواريم مردم به كساني از اصلاح طلبان راي دهند كه آب به آسياب دشمن نميريزند.
وي در ادامه اظهار كرد: بايد دانست وكيل الدوله بودن براي مجلس خطرناك است مجلس وكيلالمله ميخواهد و مجلس هشتم هم همين بود.
وي افزود: به هر ترتيب اين سال آخر دولت كمتر با مجلس همراهي كرد.
بادامچيان همچنين درباره سوال از رييسجمهور با بيان اينكه اين موضوع سياسي شد، افزود: من اگر جاي آقاي احمدينژاد بودم به مجلس ميآمدم و به سوالهاي نمايندگان پاسخ ميدادم، آقاي احمدي نژاد كه خوش بيان هم است به سوال نمايندگان پاسخ دهند اما دولتيها احساس نگراني ميكنند و اين موضوع براي برخي دوستان سوژه شده است.
وي گفت: با اين بحث سوال از رييس جمهور آقاي مطهري مدت يك دوره را گذراندند.
خبرنگاري پرسيد چرا شما طرح سوال از رييسجمهور را امضا نكرديد كه بادامچيان پاسخ داد: من چرا سوال كنم اگر دولت خوب كار كرد كمكش ميكنيم.
مشاور سابق رييسجمهور با حضور در وزارت كشور:
مورد حمايت جبهه پايداري هستم
مشاور سابق رييسجمهور در امور روحانيت گفت: جبهه پايداري و جبهه متحد اصولگرايان در حال رايزني هستند تا بر سر بسياري از كانديداهايشان به اتفاق برسند.
به گزارش ايسنا، حجتالاسلام والمسلمين محمدناصر سقاي بيريا با حضور در محل ستاد انتخابات وزارت كشور در جمع خبرنگاران گفت: از تهران ثبت نام كردهام و مورد حمايت جبهه پايداري هستم اما اين موضوع هنو قطعي نشده است.
مشاور سابق رييسجمهور همچنين در مورد اختلاف نظرات بين جبهه پايداري و جبهه متحد اصولگرايان گفت: جبهه پايداري و جبهه متحد اصولگرايان در حال رايزني هستند تا بر سر خيلي از كانديداها به اتفاق نظر برسند و اميدواريم اين اتفاق بيفتد.
وي در ادامه در پاسخ به اين سوال كه آيا حاضريد به خاطر اين وحدت انصراف دهيد، اظهار كرد: اين موضوع بستگي به شرايط دارد.
سقاي بيريا در ادامه اظهار كرد: من تقريبا در همه عرصههاي مديريتي كشور بودهام اما تحصيلات و فعاليتهايي كه داشتهام بيشتر جنبههاي فرهنگي بوده است.
وي همچنين گفت: اولويت مدنظر من براي مجلس نهم مسائل فرهنگي است.
مشاور سابق رييس جمهور در ادامه در پاسخ به اين سوال كه نظرتان در مورد وجود جريان انحرافي و ثبت نام برخي از كانديداهاي اين جريان چيست؟ گفت: ما با آن جريان موافق نيستيم و جبهه پايداري نسبت به منحرفان و فتنه گران حساسيت دارد. تبعيت از رهبر معظم انقلاب و حساسيت در برابر فتنه گران و منحرفان از جمله مواردي است كه ما آن را مورد تاكيد قرار ميدهيم.
وي در ادامه همچنين در خصوص رويكرد اصلاح طلبان گفت: آنها ميخواهند از هر دو طرف استفاده كنند. هم از ابزار تحريم بهره ببرند و هم اينكه افرادشان را وارد عرصه انتخابات كنند.
سقاي بيريا همچنين در پاسخ به اين سوال كه آيا احتمال جبهه پايداري و جبهه متحد اصولگرايان به وحدت برسند، اظهار كرد: ما اميدواريم اين اتفاق بيفتد و اين موضوع بستگي به مذاكرات دارد. بهتر است كه به جاي پرداختن به مسايل سياسي به اصل مطلب فكر كنيم. آيت الله مهدوي كني نيز تاكيد داشتند كه ساكتين فتنه را نبايد مورد توجه قرار دهيم.
وي در ادامه در خصوص چالشهاي به وجود آمده بين مجلس هشتم با دولت گفت: اگر هر كدام از مجلس و دولت به ضوابط و اصولي كه دارند عمل كنند اين چالشها به حداقل كاهش پيدا ميكند. البته ممكن است در قوانين و مقررات ابهاماتي وجود داشته باشد و هر دو طرف بايد تلاش كنند كه اين ابهامات برطرف شود.
از حوزه انتخابيه تهران؛
اميدوار رضايي داوطلب كانديداتوري انتخابات مجلس شد
اميدوار رضايي با حضور در ستاد انتخابات كشور براي كانديداتوري انتخابات نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي از حوزه انتخابيه تهران ثبت نام كرد.
به گزارش ايسنا، وي در حاشيه ثبت نام دردر جمع خبرنگاران تصريح كرد: هرچند به صورت مستقل ثبت نام ميكنم اما در ليست جبهه ايستادگي خواهم بود.
رضايي درباره ضرورت وحدت اصولگرايان گفت: احتمال وحدت ميان سه جريان ايستادگي، پايداري و جبهه متحد كم نيست.
وي در پاسخ به سوالي مبني بر ضرورت وحدت اصولگرايان با توجه به اينكه حضور رقباي اصلاحطلب در انتخابات در هالهاي از ابهام قرار دارد، افزود: رقباي ما كم نيستند و اصلاحطلبان بخشي از آنها هستند. ما رقباي پنهان هم داريم. اگر وحدت ميان اصولگرايان حتي مشروط به كناركشيدن من باشد، ترجيح ميدهم نباشم تا آنان به وحدت برسند. اين را براي آن گفتم كه بدانيد چقدر وحدت اصولگرايان اهميت دارد.
اميدوار رضايي درباره عملكرد مجلس هشتم نيز خاطرنشان كرد: عملكرد مجلس هشتم را نسبتا خوب ميدانم اما در حوزه نظارت مجلس، ضعف مزمني وجود دارد كه در دورههاي مختلف وجود داشته است. بخشي از اين ضعف، ساختاري است و بخشي به روند انتخابات و نبود اهداف قبلي در كشور برميگردد كه نياز به بحث مفصلي دارد.
ثبتنام محمدنبي حبيبي در انتخابات مجلس؛
خارج از چارچوب جبهه متحد فعاليت نخواهيم كرد
اصلاحطلبان با چراغ خاموش و موتور روشن ميآيند
دبير کل حزب موتلفه اسلامي ضمن ثبت نام در نهمين دوره انتخابات مجلس گفت كه حزب متبوعش خارج از چارچوب جبهه متحد فعاليت انتخاباتي نخواهد داشت.
به گزارش ايسنا، محمدنبي حبيبي كه به همراه اسدالله بادامچيان به ستاد انتخابات كشور آمده بود، براي نامزدي انتخابات مجلس شوراي اسلامي ثبت نام كرد.
وي در حاشيه ثبتنام در جمع خبرنگاران تصريح كرد: به دعوت جبهه متحد اصولگرايي و بر اساس احساس وظيفه ثبتنام ميكنم و در قالب يک اصولگرا براي پيشرفت کشور کانديداي انتخابات ميشوم.
دبير كل حزب موتلفه اسلامي در پاسخ به اين سوال که «اگر اسم شما در ليست جبهه متحد اصولگرايي وجود نداشته باشد، انصراف ميدهيد يا خير؟»، اظهار كرد: ما در حزب موتلفه اسلامي نه فهرست مستقل خواهيم داد و نه خارج از چارچوب جبهه متحد فعل انتخاباتي خواهيم داشت.
حبيبي درباره برنامههايش براي مجلس نهم خاطرنشان كرد: در حزب موتلفه اسلامي در سالهاي قبل در زمينههاي مختلف کشور کارگروههايي تشکيل شده که اين کارگروهها برنامههايي را در زمينههاي مختلف آماده کردهاند و جمعبندياي که ما در موتلفه داشتهايم ميتواند کمک خوبي براي اداره کشور باشد.
وي در پاسخ به اين سوال كه «نقطه قوت مجلس هشتم را در چه ميدانيد؟»، به بيان يك كلمه بسنده كرد و گفت: اصولگرايي.
دبير كل حزب موتلفه اسلامي همچنين يادآور شد: اگر اکثريت قريب به اتفاق نمايندگان مجلس مطلع شوند که ولي فقيه نظر خاصي دارد، آن را اجرا ميکنند و اين هم از ديگر نقاط قوت مجلس بود.
حبيبي درباره نقاط ضعف مجلس هشتم نيز خاطرنشان كرد: تاخيرهايي در برخي امور داشتهايم.
وي همچنين درباره حضور اصلاحطلبان در انتخابات اظهار كرد: اين را بايد خودشان پاسخ بدهند ولي بنده معتقدم چون اصلاحطلبان احتمال ميدهند با تابلوي اصلاحطلبي مورد اقبال مردم واقع نشوند، اعلام کردهاند که ليست نميدهند و هنوز معتقدم اصلاحطلبان با چراغ خاموش و موتور روشن در انتخابات شركت ميکنند و بر اساس اطلاعاتي که ما داريم با نامزدهاي مختلف در شهرستانها صحبت کردهاند. اين نشاندهنده آن است که آنان بدون تابلو قصد ورود به انتخابات را دارند.
دبير كل حزب موتلفه اسلامي در پايان درباره اولويت كاري مجلس نهم تاكيد كرد: معتقدم مجلس نهم بايد بر مسايل اقتصادي تمرکز بيشتري داشته باشد و در خصوص مباني عقيدتي نظام نيز بايد موضعي ثابت، دائم و مستقل داشته باشد.
وزير اسبق آموزش و پرورش پس از ثبتنام در انتخابات مجلس:
در ليست جبهه متحد نباشم، انصراف ميدهم
وزير اسبق آموزش و پرورش امروز با حضور در ستاد انتخابات كشور براي نامزدي مجلس شوراي اسلامي ثبت نام كرد.
به گزارش خبرنگار ايسنا، محمود فرشيدي گفت: من نامزدي خود در انتخابات را واجب كفايي ميدانم و از دوستان جبهه متحد هستم و در صورتي كه آنها مرا در ليست قرار ندهند انصراف ميدهم.
وي در پاسخ به اين سوال كه در صورت ورود به مجلس در چه حوزهاي فعاليت خواهيد كرد، گفت: من معلم هستم و طبعا به كميسيون آموزش و تحقيقات خواهم رفت. معلمان در طول سالهاي انقلاب تاكنون نقش به سزايي در كمك به انقلاب و نظام داشتهاند و به عنوان يك معلم وظيفه خود ميدانم كه براي مشاركت حداكثري در انتخابات تلاش كنم و نقش آفريني داشته باشم.
فرشيدي در پاسخ به اين سوال كه اگر به مجلس برويد براي حوزه آموزش و پرورش چه خواهيد كرد؟ گفت: سند تحول بنيادين سند بسيار مهمي است كه در صورت ورودم به مجلس با كمك نمايندگان بر اجراي درست آن نظارت خواهيم كرد.
وي افزود: اين سند بسيار سند مهمي است در حالي كه امروز ميگويند كه اجراي طرح 6.3.3. در آموزش و پرورش يعني اجراي تحول بنيادين در حالي كه اين مسئله به تحول بنيادين مربوط نميشود.
وزير اسبق آموزش و پرورش در پاسخ به سوال خبرنگاري كه پرسيد با توجه به اينكه اكثر وزراي خارج شده از دولت در ليست جبهه پايداري قرار دارند آيا شما هم در اين ليست قرار خواهيد گرفت يا نه؟ گفت: تصور نميكنم هر كسي كه از دولت خارج شده باشد در اين ليست قرار بگيرد اما بنده همانطور كه گفتم خود را در جبهه متحد اصولگرايي ميدانم و تصميم شخصي گرفتهام كه در انتخابات حاضر شوم.
طلايي پس از ثبت نام براي انتخابات مجلس؛
از اينكه در ليست اصولگرايان باشم استقبال ميكنم
اصلاحطلبان ميدانند وضعيت قابل قبولي در جامعه ندارند
در آخرين ساعات اداري، مرتضي طلايي ـ عضو شوراي شهر تهران ـ براي ثبتنام در انتخابات مجلس در ستاد انتخابات كشور حضور يافت.
به گزارش ايسنا، وي در گفتوگو با خبرنگاران گفت: اگر بنا بر شركت در انتخابات داشته باشم از اصفهان ثبت نام خواهم كرد.
وي افزود: من خود را در اردوگاه اصولگرايان ميدانم و در صورتي كه مرا در ليست اصولگرايان قرار دهند از آن استقبال ميكنم. در صورتي هم كه اين اتفاق نيفتد، شرايط را ميسنجم و اگر حضورم به ضرر اصولگرايان نباشد به فعاليت انتخاباتي خود ادامه ميدهم.
اين عضو شوراي شهر تهران درباره وحدت اصولگرايان اظهار كرد: علاقه ما هم اين است كه اصولگرايان به وحدت برسند اما بايد منتظر بمانيم و ببينيم شرايط چگونه ميشود.
طلايي همچنين درباره حضور اصلاحطلبان در انتخابات خاطرنشان كرد: اصلاحطلبان با دستور تشكيلاتي اما به صورت غير تشكيلاتي در انتخابات حاضر ميشوند. آنها ميدانند كه وضعيت قابل قبولي در جامعه ندارند و نميخواهند حضورشان طوري باشد كه در صورت شكست در انتخابات، لطمه بيشتري ببينند. به نظر من آنها كارنامه قابل قبولي در گذشته از خود به جاي نگذاشتهاند.
حجتالاسلام ابراهيمي داوطلب كانديداتوري انتخابات مجلس شد
حجتالاسلام ابراهيمي ـ نماينده مردم بيرجند در مجلس شوراي اسلامي ـ در ساعات پاياني ثبتنام در روز پنجشنبه با حضور در ستاد انتخابات كشور براي كانديداتوري انتخابات مجلس ثبتنام كرد.
به گزارش ايسنا، وي اعلام كرد كه از حوزه بيرجند در انتخابات حاضر خواهد شد و درباره گرايش سياسي خود نيز اظهار كرد: من عضو جامعتين هستم و البته براي من مسالهاي ندارد كه جبهه پايداري نيز مرا در ليست خود قرار دهد.
وي ابراز اميدواري كرد كه جريانهاي اصولگرا براي وحدت به توافق برسند و درباره عملكرد مجلس هشتم نيز يادآور شد: مجلس هشتم، مجلسي مسئوليتپذير و در خط ولايت بود و مقام معظم رهبري نيز در بياناتي كه داشتند به اين مساله شهادت دادند. مجلس طرحهاي خوبي داشت كه يكي از آنها طرح مقابله با بيكاري بود كه از كارهاي ارزشمند مجلس به شمار ميآيد.
ابراهيمي همچنين درباره علت تاخير در تصويب طرح نظارت بر عملكرد نمايندگان خاطرنشان كرد: نظارت بر عملكرد نمايندگان قطعا در مجلس هشتم تصويب خواهد شد و علت تاخير آن هم اين بود كه اين طرح تجربه تازهاي بود و شوراي نگهبان هم به بعضي بندهاي آن ايراد گرفته بود.
وي درباره تعامل دولت و مجلس نيز گفت: تعامل مجلس و دولت در كل خوب بود اما در جزئيات گاهي برخي مسائل پيش آمد كه نبايد اتفاق ميافتاد؛ البته بايد قبول داشت كه هر دو قوه براي حل مشكلات تلاش ميكنند اما به طور طبيعي در حوزه اجرا و نظارت برخوردهايي پيش ميآيد.
نماينده مردم بيرجند در مجلس، حل مشكلات اقتصادي مردم را يكي از اولويتهاي مجلس نهم دانست.
علي مطهري با حضور در وزارت كشور:
هركس مايل باشد ميتواند اسمم را در ليست خود قرار دهد
اصلاحطلبان ميتوانند مطالبات خود را از طريق مجلس نهم پيگيري كنند
علي مطهري با حضور در وزارت كشور براي ثبت نام نمايندگي مجلس نهم شوراي اسلامي گفت: من مستقل كانديدا ميشوم اما در بين ليستهاي موجود ليست 8+7 را ترجيح ميدهم.
به گزارش ايسنا مستقر در وزارت كشور، علي مطهري صبح روز پنجشنبه با حضور در محل وزارت كشور براي ثبت نام، در جمع خبرنگاران افزود: من از تهران كانديدا خواهم شد و با ليست خاصي صحبت نكردم. به طور مستقل كانديدا ميشوم و هركس مايل باشد ميتواند اسم من را در ليست خود قرار دهد اما به هر ترتيب در بين ليستهاي موجود فهرست 8+7 را ترجيح ميدهم.
خبرنگاري در خصوص گزارش قرائت شده در مجلس در خصوص مسائل بعد از انتخابات از مطهري پرسيد كه وي پاسخ داد: به نظر من اين گونه گزارشها از اتقان لازم برخوردار نيست و اگر بخواهيم اين گونه گزارشها را بپذيريم بايد گزارش احمد شهيد در باره حقوق بشر در مورد ايران را بپذيريم، در حالي كه ما به آن گزاش انتقاد داريم.
وي ضمن اينكه اين گزارش را يك طرفه و متعصبانه خواند، خاطر نشان كرد: اين گزارش بيش از آنكه كميسيون اصل 90 باشد گزارش شخص آقاي فدايي بود و من با اين طور كارها مخالفم. همچنين با عملكرد هيات رييسه هم مخالفم و اين سوال را دارم كه چرا اجازه قرائت اين گزارش را داد.
اين عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي در ادامه در خصوص عملكرد مجلس هشتم نيز اظهار كرد: مجلس هشتم از نظر قانون گذاري متوسط و از نظر نظارت ضعيف بود.
خبرنگاري از مطهري پرسيد با توجه به عملكردتان در مجلس هشتم چه نمرهاي به خود ميدهيد كه وي پاسخ داد: اگر بحث سوال از رييس جمهور انجام شود كه نشانههاي آن وجود دارد به خودم نمره 15 ميدهم.
وي در ادامه اظهار كرد: در مجلس هشتم طرحهايي وجود داشت كه به دلايلي انجام نشد مثلا ما طرح تاسيس سازمان امر به معروف و نهي از منكر را شروع كرديم همچنين طرح اصلاح تعطيلات رسمي كشور نيز به سرانجام نرسيد. در بعد نظارتي هم نتوانستيم در مجموع دولت را در بين قانون قرار دهيم و مجلس به معناي واقعي ناظر بر دولت نبود.
وي در ادامه در پاسخ به اين سوال كه تا چه ميزان مجلس در مقابل دولت شجاعانه عمل كرد، گفت: اين موضوع داراي فراز و نشيب بوده است در برخي موارد مجلس خوب عمل كرده ولي در برخي جاها عقب نشيني كرده است. مثلا در استيضاح آقاي كردان و وزير اقتصاد خوب وارد شد اما در نهايت خوب عمل نكرد و به هرحال در مجموع عملكرد مجلس هشتم متوسط بوده است.
در ادامه خبرنگاري در خصوص بحث اشتغال پايدار و پيگيري آن از مطهري سوال كرد كه وي پاسخ داد اشتغال پايدار احتياج به طرحهاي بنيادين اقتصادي دارد. هر مقدار كه بتوانيم توليد كشور را بالا ببريم نرخ رشد اقتصادي كشور بالا ميرود و ايجاد اشتغال ميشود و ما بايد اصلا به دنبال كارهاي اساسي باشيم. نبايد اينطور باشد كه اقدام به كارهاي زودبازده كنيم كه فقط در دوران خودمان افتتاح ميشود. همچنين مساله ديگر استاندارد بودن طرحهاست. طرحهايي كه هم اكنون اجرا ميشود استاندارد نيست و بعدا بودجههاي بيشتري هزينه ميشود تا اشكالات رفع شود. اگر اين دو عامل را در نظر بگيريم و مسائل سياسي را از اين موارد خارج كنيم در اين بحث موفق خواهيم بود.
مطهري در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگاري كه پرسيد شما كه در مجلس هشتم تصميم به استعفا گرفتيد چرا ميخواهيد دوباره كانديدا شويد؟ اظهار كرد: استعفاي من در حقيقت اهرم فشاري بود تا طي آن سوال از رييس جمهور به جريان بيفتد. اين مساله اختياري است كه آيين نامه داخلي مجلس به نماينده ميدهد. ما هم از اين اختيار استفاده كرديم و ديديم كه موثر بود.
وي در ادامه در خصوص اولويتهاي مجلس نهم نيز اظهار كرد: مهمترين مشكل ما قانون گريزي است و ما با دولتي مواجه هستيم كه براي قانون اهميت زيادي قائل نيست و آنچه خود تشخيص بدهد را انجام ميدهد. مجلس بايد دولت را در ذيل قانون قرار دهد و بتواند اعتدال و عقل گرايي را در كشور رواج دهد و يك فضاي سياسي معقول و معتدل را در كشور ايجاد كند و هم چنين ايجاد وحدت ملي در كشور را مورد توجه قرار دهد. در اين صورت بسياري از تحليلهاي اقتصادي و تهديدات نظامي از كشور ما دفع خواهد شد ولي ما اگر بخواهيم اين روشهاي فعلي را ادامه دهيم و افراد و گروهها را از قطار انقلاب پياده كنيم و بگوييم ما انقلابي واقعي هستيم و بقيه منحرف هستند به بن بست ميرسيم.
مطهري در ادامه اظهار كرد: با اين وجود از مردم درخواست ميكنم كه در انتخابات به طور فعال شركت كنند چرا كه اگر مشاركت پايين باشد گروههاي تندرو پيروز خواهند شد اما اگر مشاركت بالا باشد گروههاي عقل گرا و قانونمدار راي بهتري ميآورند و ما مجلس قوي تري خواهيم داشت.
وي در ادامه در خصوص رويكرد اصلاح طلبان نسبت به انتخابات مجلس نهم اظهار كرد: بهتر بود اصلاح طلبان به طور فعال حتي با تابلوي خودشان شركت ميكردند به اين خاطر كه مشاركت مردم را بالا ببرند.
وي با تاكيد بر اينكه اصلاح طلبان نبايد مطالبات خود از انتخابات گذشته را با انتخابات آينده پيوند بزنند، افزود: اصلاح طلبان اگر مطالبهاي دارند و معتقدند به آنها ظلمي شده بايد اين موضوع را از راه خودش دنبال كنند. انتخابات مجلس را هم به طور جداگانه پيگيري كنند. آنها حتي ميتوانند مطالبات خود را از مجلس نهم پيگيري كنند. با اين وضعيتي كه آنها انتخابات را نه تحريم كردند و نه اينكه مشاركت فعالي دارند موافق نيستم. من مايل بودم كه آنها با تابلوي خودشان در انتخابات شركت فعال داشته باشند چرا كه از اين راه بيشتر ميتوانند به اهداف خود برسند.
خبرنگاري پرسيد آيا شما مطالبات اصلاح طلبان را به حق ميدانيد كه وي در پاسخ به اين سوال گفت: برخي از اين مطالبات به حق است چرا كه گاهي برخوردهاي تندي با آنها شده بنابراين بايد پيگيري شود.
خبرنگاري از مطهري پرسيد به نظر شما اصول خدمت رساني به مردم چيست؟ كه وي پاسخ داد: به نظر من دفاع از آرمانهاي انقلاب اسلامي بايد مورد توجه قرار بگيرد. ما در ابتداي انقلاب آرمانهايي را مثل عدالت، آزادي بيان و استقلال فرهنگي و اخلاق و معنويت داشتيم و بايد از اينها د فاع كنيم و اصلا وظيفه يك نماينده است كه مراقب اين موضوعات باشد.
وي در ادامه بار ديگر در مورد عملكرد مجلس هشتم گفت: كارهايي انجام شده و طي آن دولت را كنترل كرديم با اقداماتي كه انجام شد همچنين با تحقيق و تفحصها و گزارشها از كميسيونهاي مختلف توانستيم دولت را تا حدودي كنترل كنيم. اما به شكل ايده آل نبوده است.
وي همچنين اظهار كرد: مجلس هشتم تركيب بدي نداشت و اگر مجلس نهم هيات رئيسه قوي تري داشته باشد ميتواند كنترل بيشتري بر دولت داشته باشد.
زاكاني پس از ثبتنام در انتخابات مجلس:
مستقل آمدهام اما خود را عضوي از جبهه متحد اصولگرا ميدانم
عملكرد مجلس هشتم را عالي نميدانم
عليرضا زاكاني با حضور در ستاد انتخابات كشور براي انتخابات مجلس نهم شوراي اسلامي ثبتنام كرد.
به گزارش ايسنا، اين نماينده مجلس هشتم در جمع خبرنگاران گفت كه مستقلا ثبت نام ميكند و در عين حال تاكيد كرد كه خود را عضوي از جبهه متحد اصولگرا ميداند.
زاكاني درباره احتمال ارائه ليست واحد از سوي جبهه متحد اصولگرايي و جبهه پايداري گفت: به نظر من حركت در مسيري است كه اين دو جريان به وحدت ميرسند و ليست واحد ارائه ميكنند.
وي درباره پيشنهاد، روانبخش كه اعلام كرد به جبهه متحد اصولگرايي ارائه داده است گفت: هنوز پيشنهادي به دست ما نرسيده است.
اين نماينده مجلس درباره كارهايش پس از ورود به مجلس در دور آينده گفت: كارهاي ناتمامي در مجلس داريم كه اميدوارم بتوانيم آنها را در دوره بعد به انجام برسانيم. اميدوارم با توجه به تجربه نمايندگي مورد اقبال دوباره مردم قرار بگيرم و بتوانم وارد مجلس شوم.
وي ادامه داد: از مجلس هفتم تاكنون احساس من اين است كه بخش نظارت مجلس مغفول مانده است و تلاش ميكنيم كه بخشهاي نظارتي مجلس را تقويت كنيم. در مجلس هشتم من عضو كميسيون اصل 90 شدم و تلاش كرديم با همفكري و همكاري دوستان بسترهاي لازم براي فعال كردن اين كميسيون و انجام ماموريتهاي محول شده به اين كميسيون را بهتر انجام دهد و اين حوزه را متحول كنيم.
زاكاني خاطر نشان كرد: به باور من كميسيون اصل 90 مهمترين ركن نظارتي مجلس است و با تقويت آن ميتوان بعد نظارتي مجلس را تقويت كرد. اين كميسيون ميتواند بر هر سه قوه نظارت فعال داشته باشد.
اين نماينده مجلس درباره گزارش تحقيق و تفحص درباره فتنه 88 كه روز گذشته در مجلس قرائت شد و اظهار نظري كه مطهري درباره آن كرده بود و گفته بود كه اين گزارش ناقص است، گفت: اطلاعات مطهري در اين زمينه ناقص است البته اين همه گزارشي نيست كه قرائت شد. بلكه اين گزارش مراحل مختلفي دارد و مرحله اول آن ديروز قرائت شد كه مستند به گزارش مراجع رسمي است و كسي كه فكر كند اين گزارش ناقص است نسبت به آن اطلاع كافي ندارد.
وي درباره عملكرد مجلس هشتم گفت: من عملكرد اين مجلس را عالي نميدانم اما تا حدودي خوب ارزيابي ميكنم. اما در مقايسه با مجلس هفتم، به نظر من مجلس هفتم در حوزه نظارتي و به خصوص تحقيق و تفحصها قوي تر عمل كرد هرچند مجلس هشتم نيز در بعد نظارتي خيلي ضعيف نبود. در كل هم مجلس هفتم و هم مجلس هشتم و كلا تمام ادوار مجلس در بعد نظارتي نمره خوبي نميگيرند و اين بعد بايد تقويت شود. خود من هم بيشترين وقت خود را براي تقويت بعد نظارتي مجلس ميگذارم. به نظر من ساختارها و ساز و كارهاي مناسب در بعد نظارتي مجلس وجود دارد. تنها بايد آنها را كارآمدتر كرد.
پس از ثبت نام براي كانديداتوري انتخابات مجلس؛
محمدرئوف قادري: به دنبال پيگيري مسائل قوميتها هستيم
محمد رئوف قادري، يكي از نمايندگان ادوار مجلس كه در مجلس پنجم از حوزه انتخابيه پاوه نماينده اقليت اهل سنت بود، روز پنجشنبه براي ثبت نام كانديداتوري انتخابات مجلس نهم در ستاد انتخابات كشور حضور يافت.
به گزارش ايسنا، وي در پاسخ به اين سوال كه «شما خود را جزو كدام جريان سياسي ميدانيد؟»، تصريح كرد: ما اقليت مذهبي خود را در دايره مسائل جناحي نميگنجانيم و از پرداختن به مسائل و مطالبات سياسي پرهيز داريم و به دنبال پيگيري مسائل قوميتها هستيم.
قادري افزود: جناحهاي سياسي توانايي رسيدگي به مطالبات اقليتها را ندارند و معمولا از زير بار اين مسائل شانه خالي ميكنند. به همين دليل ما بيشتر خود را در دايره نظام ميدانيم و مطالباتمان را از جنس مطالبات نظام تلقي ميكنيم.
وي همچنين از رسانهها خواست كه به مسائل اقليتها و قوميتها بيشتر توجه كنند.
نماينده آشوريها در مجلس هشتم، بار ديگر كانديدا شد
يوناتن بتكليا، نماينده آشوريها در هشتمين دوره مجلس شوراي اسلامي با حضور در فرمانداري تهران براي نهمين دوره انتخابات مجلس شوراي اسلامي ثبتنام كرد.
به گزارش ايسنا مستقر در فرمانداري، بتكليا كه در حال حاضر سومين دوره حضورش در مجلس در حال اتمام است و براي چهارمين دوره ثبتنام كرده است، گفت: از اقليت آشوري تاكنون چهار نفر ثبتنام كردند كه يك نفر از بين آنها انتخاب ميشود.
وي در ادامه با اشاره به قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران و نحوه تعيين حضور اقليتها در انتخابات گفت: قانون اساسي ايران الگويي براي تمام كشورهاي جهان است و ايران جزء اولين كشورهايي است كه حق و حقوق آنها و نحوه حضورشان در انتخابات را به طور كامل مشخص كرده است.
وي همچنين به حضور اقليتها در مجلس شوراي اسلامي اشاره كرد و گفت: من از تمام خبرنگاران و ارگانهايي كه در جهان در مورد حقوق بشر صحبت ميكنند دعوت ميكنم كه بيايند در حوزه انتخابيه اقليتها و ببينند كه اقليتها با چه آزادي در انتخابات شركت ميكنند و نمايندگان خود را انتخاب ميكنند. حوزههاي ما جداست و مردم به راحتي و آزادي با حضور در حوزههاي انتخابيه نمايندگان خود را انتخاب ميكنند.
نادر طالبزاده پس از ثبتنام:
احتمالا در ليست جبهه پايداري قرار خواهم داشت
نادر طالبزاده ـ تهيهكننده و كارگردان تلويزيون ـ با حضور در فرمانداري تهران و تحويل مدارك خود، ثبت نامش را براي كانديداتوري نهمين دوره انتخابات مجلس شوراي اسلامي تكميل كرد.
به گزارش ايسنا، وي پس از ثبتنام در جمع خبرنگاران تصريح كرد: احتمالا در ليست جبهه پايداري حضور خواهم داشت زيرا با اين جبهه احساس نزديكي بيشتري ميكنم.
وي با بيان اينكه در دو دوره قبل در ليست انتخاباتي آبادگران بودم ولي قبل از انتخابات انصراف دادم، به اهميت كار رسانه و دغدغهاش در اين زمينه اشاره كرد و افزود: در برنامههاي تلويزيوني سوالاتي را مطرح كردهام كه بعضا بدون جواب مانده و بعضا مطالبي را مطرح كردهاند كه طي اين سالها كسي در مورد آن صحبتي نكرده بود؛ از جمله بحثهايي در مورد بانكهاي ربوي، كتب آموزش و پرورش يا موضوع جنگ و ساير مسائل.
اين منتقد سينمايي با بيان اينكه بعضي از مسائل بايد در كشور اصلاح شود، افزود: چه به مجلس راه پيدا كنم چه پيدا نكنم، دغدغههايي را كه دارم، پيگيري ميكنم.
طالبزاده با بيان اينكه سابقه من مشخص است و چيزي مبهم در آن وجود ندارد، اظهار كرد: برنامههايي كه ما داشتيم در راستاي اصلاح بود و صرفا جنبه سرگرمي نداشت. ما به دنبال بيان مشكلات و تبيين راه حلها بوديم.
وي خاطرنشان كرد: با كساني كه در فتنه 88 سكوت كردند و در طول اين 30 سال فعاليت چنداني نكردند، همدل نيستم.
طالبزاده همچنين با اشاره به تقارن ثبت نامها براي انتخابات مجلس نهم با نهم دي، اين را يك تقارن مهم دانست و يادآور شد: در حادثه مهم 9 دي، اكثريت مشخص شد و اتفاق مهمي رخ داد.
مجري برنامه راز با اشاره به بحث رقابت رسانهاي گفت: من معتقدم همانطور كه در بين سايتها و مطبوعات رقابت وجود دارد بايد در تلويزيون نيز رقابت وجود داشته باشد و صدا و سيما در يك صحنه رقابتي حضور داشته باشد اما متاسفانه در حال حاضر اين گونه نيست.
طالبزاده تصريح كرد: در حال حاضر رسانههاي فارسيزبان فعاليت خود را تشديد كردهاند لذا براي مقابله با آنها نيازمند تحول هستيم. خوب بود بستري فراهم ميشد كه رسانه ملي در يك فضاي رقابتي با رسانههايي همچون خود در داخل كشور رقابت كند زيرا در عرصه رقابت است كه بسياري از مسائل اصلاح ميشود و تكرار مكررات باعث ايجاد خمودگي خواهد شد.
وي در مورد علت حضورش در عرصه انتخابات گفت: دوستاني با من تماس گرفتند و توصيه كردند كه در اين عرصه حضور پيدا كنم.
به گزارش ايسنا، طالبزاده چند روز پيش براي ثبت نام در فرمانداري تهران حضور پيدا كرده بود كه به علت ناقص بودن مداركش ثبت نام او ناتمام ماند و امروز ثبت نام خود را كامل كرد.
انتهاي پيام
نظرات