حاشيههاي بعدازظهر دومين روز ثبتنام داوطلبان نمايندگي مجلس
عصر دومين روز از ثبتنام داوطلبان انتخابات نهم مجلس شوراي اسلامي، يك طرفدار طرح تحول در نظام آموزشي و يك كارشناس ارشد حقوق جزا و جرمشناسي كه عكس خود در راهپيمايي 9 دي را گواه التزام عملي به ولايت فقيه ميدانست، ثبتنام كردند.
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محمدجواد زنگنه اينالو، 50 ساله كارشناس ارشد آموزش زبان انگليسي كه يكي ديگر از داوطلبان نمايندگي مجلس نهم شوراي اسلامي بود، گفت: براي تحول در نظام آموزش عالي طرحي دارم تا هر كس ديپلم گرفت به زبان انگليسي در سطح تافل با درك مطلب و ترجمه تسلط داشته باشد.
وي با اشاره به اينكه طرح مربوط به تحول در نظام آموزشي را به معاون وزير آموزش و پرورش ارائه كردهام، تصريح كرد: طبق قانون اساسي جايي كه امكان عملي شدن اين طرح وجود دارد، مجلس است و اگر 10 نماينده طرح من را امضا كنند طي 6 ماه اين طرح در كشور عملي ميشود و بعد از 2 تا 3 ماه به صحن علني مجلس خواهد رفت.
زنگنه اينالو با بيان اينكه "بازنشسته دانشگاه دفاع ملي هستم و برنامههايم در رابطه با وضع بازنشستههاي آموزش و پرورش و... است"، افزود: فقط از طريق مجلس ميتوان نظام آموزشي كشور را متحول كرد.
وي با اشاره به اينكه از طرف جبهه متحد اصولگرايي و پايداري براي انتخابات دعوت شدهام، تصريح كرد: صحبتهايي با آقايان الهام، كوثري و زاكاني داشتهام؛ البته ميخواهم مستقل بيايم اما اگر در ليست هر كدام باشم، همكاري ميكنم.
به گزارش ايسنا، شهرام اعتمادي يكي ديگر از داوطلبان كه ميگفت با انگيزه خدمت آمده است، تصريح كرد: عضو انجمن اوليا و مربيان دو مدرسه هستم و قصد دارم تا هر كاري از دستم بر ميآيد انجام دهم.
وي كه كارشناس ارشد حقوق جزا و جرمشناسي بود و 38 سال سن داشت، اظهار كرد: يكي از اهداف من اين است كه جرايم رانندگي را كم كنم، چراكه در درس جرمشناسي ياد گرفتهايم اول بايد كار فرهنگي كرد. يكي ديگر از برنامههاي من، تلاش براي تقويت نظارت بر قوا بويژه قوهقضاييه است، چون اين كار موجب كنترل بيشتر و عدالتگستري ميشود.
اين داوطلب نمايندگي مجلس نهم در ادامه، عكسي روي جلد يكي از شمارههاي مجله همشهري از راهپيمايي 9 دي را به خبرنگاران نشان داد و حضور خود در آن عكس را گواه وفاداري و التزام عملي خود به ولايت فقيه دانست.
حضور حجتالاسلام علوي و نادر طالبزاده براي ثبتنام در محل فرمانداري تهران
مي توان گفت كه حجتالاسلام والمسلمين علوي عضو مجلس خبرگان تنها چهره شناخته شده سياسي بود كه طي ديروز و امروز براي ثبت نام به فرمانداري تهران مراجعه كرد.
امروز كارن خانلري كانديداي نمايندگي ارامنه شمال كشور نيز به فرمانداري تهران آمد و خدمت به جامعه ارامنه را مهمترين هدف خود از ثبتنام عنوان كرد.
وي كه داراي مدرك دكتراي رشته عمران از دانشگاه آزاد اسلامي است، 47 سال سن دارد و ميگويد آمده است كه راي بياورد.
همچنين محمدرضا امامي، فرد 40 سالهاي بود كه با مدرك فوقليسانس مديريت اجرايي استراتژيك به محل فرمانداري تهران آمده بود و در بيان علت حضورش در محل ثبتنام داوطلبان مجلس شوراي اسلامي گفت: تصميماتي كه هم اكنون گرفته ميشود خلاف آن چيزي است كه ما خواندهايم و ميدانيم و اين يعني استراتژيك و بلندمدت نيست.
وي ابراز عقيده كرد كه اين برنامهها متناسب با آرمانهاي انقلاب اسلامي نيست.
اين داوطلب با بيان اينكه "برايم مهم نيست كه راي بياورم و همين كه هستم كافيست"، گفت كه عضو خانه كارگر است و بيشتر بخشهاي اقتصادي و فرهنگي را مورد توجه قرار خواهد داد.
وي در پاسخ به اين پرسش كه شعار شما چيست؟ اظهار كرد: ما شعار نميدهيم و عمل ميكنيم. من براي انتخابات خيلي جدي نيستم چون ابزارش را ندارم ولي به هرحال سعي ميكنم با افرادي مثل آقاي محجوب رقابت كنم.
همچنين اسلامي يكي ديگر از داوطلبان با حضور در جمع خبرنگاران، دليل ثبتنام خود در اين انتخابات را داشتن احساس مسئوليت عنوان كرد و گفت: همانطور كه امام (ره) فرمودند، هر كس مسئوليتي دارد تا هر كاري از دستش بر ميآيد، انجام دهد.
حسن گل احمدي 32 ساله، كارشناس ارشد روزنامهنگاري، افزود: نمايندهاي مستقل هستم و از حوزه تهران در انتخابات شركت ميكنم.
وي با اشاره به اينكه دورهاي در روزنامه ايران فعاليت داشته است، در رابطه با اينكه آيا اميد به راي آوردن دارد يا خير؟ تصريح كرد: اينجا جاي محك زدن نيست، بايد برنامه داشته باشيم تا موفق شويم.
اين داوطلب نمايندگي مجلس نهم شوراي اسلامي در پاسخ به اين پرسش كه فكر ميكنيد شوراي نگهبان با نامزدي شما موافقت كند؟، افزود: من شهروند ايراني هستم و در ايران زندگي ميكنم و دليلي نميبينم كه مخالفت شود.
همچنين داوطلب ديگري كه خود را از حاميان رييسجمهور معرفي كرد، در رابطه با علت ثبتنام خود در انتخابات مجلس گفت: به اين خاطر مشاركت ميكنم تا يك سري افراد جديد به مجلس بيايند و مجلس ماهيت مردمي پيدا كند. در حال حاضر دولت مردمي است، اما به دلايلي مجلس آنقدرها مردمي نيست.
اين داوطلب نمايندگي مجلس نهم كه 63 سال سن و ليسانس اقتصاد و كارشناسي ارشد روابط بينالملل داشت، همچنين با بيان اينكه از طرف جبهه حاميان احمدينژاد براي حضور در انتخابات مجلس دعوت شده است، تصريح كرد: جبهه حاميان احمدينژاد جبههاي مردمي است كه اعضاي آن همديگر را پيدا ميكنند.
وي با اشاره به اينكه "براي انتخابات بسيار جدي هستم" افزود : اگر مجلس مردمي شود خواستههاي مردم را پيگيري ميكند و برنامههاي تحول اقتصادي دولت و آقاي احمدينژاد تداوم پيدا ميكند كه من نه تنها از اين برنامهها راضي هستم، بلكه براي آنها جان ميدهم.
همچنين افشين آقاپور، داوطلب 35 ساله فارغ التحصيل رشته مديريت بازرگاني با بيان اينكه "حضور در انتخابات چه در جايگاه كانديداتوري، چه در جايگاه راي دادن وظيفه هر ايراني است"، گفت: شرايط كشور به نحوي است كه بايد وحدت و انسجام خود را حفظ كنيم؛ چراكه راه برونرفت از مشكلات موجود به خصوص در مقابل استكبار حضور در انتخابات است.
وي با اشاره به اينكه در هر سه حوزه اقتصادي، سياسي و فرهنگي وارد خواهم شد، گفت: 18 سال در صنعت نفت سابقه كار دارم. فعاليت مستقيم سياسي نداشتم ولي در بسيج به عنوان معاونت علمي ـ پژوهشي پايگاه فعاليت داشتم و در سال 69 در آبادان با توجه به حضور منافقين، فعاليتهاي تاثيرگذاري داشتم و عدم فعاليت مستقيم سياسي من به اين معنا نيست كه بيتفاوت بودهام.
آقاپور با بيان اينكه "جوانان بايد وارد عرصه كشور شوند"، گفت: از جمله اهداف من، مربوط به بحث جوانان و مشكل بيكاري است.
اين داوطلب نمايندگي مجلس نهم شوراي اسلامي با تاكيد براينكه چراغ راه ما ولايت است، افزود: هر گروههي را كه از اين مسير خارج شود، حمايت نميكنم.
وي همچنين در رابطه با اينكه "چرا اصلاحطلبان در انتخابات پيش رو ليست ارائه نميكنند"، گفت: آنها پيبردهاند كه اشتباه كرده و شكست خوردهاند و شايد به دنبال جبران خطاهايشان هستند.
آقاپور در رابطه با جريان انحرافي نيز گفت: هميشه جريانهاي انحرافي در كشور وجود داشتهاند كه دنبال اثرگذاري سياسي در روند سياسي كشور هستند.
بر اساس اين گزارش، در دومين روز ثبتنام نمايندگي مجلس، محمود صابر هميشگي يكي از نمايندگان مجلس چهارم شوراي اسلامي در فرمانداري تهران حضور يافت كه به علت ناقص بودن مدارك موفق به انجام ثبتنام نشد.
همچنين امير كرمي، 34 ساله، داوطلب ديگري بود كه گفت: وقت فكر كردن به احزاب را ندارم و طرفدار خودم هستم.
وي كه دانشجوي دكتراي روابط بينالملل بود، اظهار كرد: چپ فكر ميكنم و راست عمل ميكنم.
مينا عباسي، 31 ساله، كارشناس ارشد حقوق و خانهدار نيز يكي ديگر از ثبتنام كنندگان بود كه در جمع خبرنگاران گفت: از وقتي وارد دانشگاه امام صادق (ع) شدم، انگيزه شركت در انتخابات مجلس را داشتم و به علت پايين بودن سن، در سالهاي گذشته نتوانستم در انتخابات مجلس شركت كنم.
وي با بيان اينكه "داوطلب مستقل هستم"، گفت: در حركت خود جدي هستم و حتي اگر امسال راي نياورم، در سالهاي بعدي شركت ميكنم.
اين داوطلب نمايندگي مجلس نهم در حاليكه به همراه پدر خود براي ثبتنام آمده بود، در رابطه با اينكه آيا به راي آوردن اميدواري دارد يا خير، گفت: بله؛ چون براي مجلس بحث سابقه مطرح نيست، بلكه توانايي مهم است.
وي افزود: در رابطه با مسائل زنان و حقوق آنان قصد فعاليت دارم.
بهنام ملكي، 46 ساله كه دانشجوي دكتراي اقتصاد بود نيز هدفش را پيشرفت ابعاد اقتصادي در كشور عنوان و اظهار كرد: ادعا دارم در حوزه مسائل اقتصادي صاحبنظر هستم.
وي با بيان اينكه "به گروه و جناح خاصي وابستگي ندارم"، اظهار كرد: من 55 جلد كتاب تاليف كردهام و ميتوانم يكي از افراد حاضر در ليست 30 نفري استان تهران باشم و قاعدتا جريانات سياسي بايد از من دعوت كنند ولي اگر هم از من دعوت نكنند من وظيفه خود را انجام خواهم داد.
همچنين حجتالاسلام والمسلمين سيد محمود علوي صبح امروز با حضور در فرمانداري تهران ثبتنام و سپس در جمع خبرنگاران حضور يافت.
نادر طالبزاده، فيلمساز و مستندساز كشورمان نيز در آخرين دقايق روز دوم ثبتنامها در محل فرمانداري تهران حضور يافت ولي به دليل انجام نشدن ثبتنام قطعياش از انجام مصاحبه با خبرنگاران خودداري كرد.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات