/سفر رئيسجمهور به نيويورك/ احمدينژاد پس از ورود به تهران: برخورد اكثر رسانههاي جهان با اين سفر مثبت بود مواضع ايران برجستهتر از گذشته در جهان مطرح است
رئيسجمهور كشورمان پس از ورود به تهران در فرودگاه مهرآباد مورد استقبال رسمي معاون اول رئيسجمهور و جمعي ديگر از مقامات لشكري و كشوري قرار گرفت.
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر محمود احمدينژاد در جمع خبرنگاران با تشريح دستاوردهاي سفر خود به سه كشور آمريكا، موريتاني و سودان، تصريح كرد: در سفري كه به آمريكا داشتم، به نيويورك و مجمع عمومي سازمان ملل رفتم. همانطور كه ميدانيد، مجمع عمومي سازمان ملل، مركز تصميمگيري مسائل مهم جهاني است و ملت ايران بايد آنجا فعال و اثرگذار باشد. به همين دليل هر سال به آنجا ميرويم و مواضع ملت ايران را به جهانيان اعلام ميكنيم.
وي ادامه داد: در نيويورك سه امر را در دستور كار داشتيم؛ يكي حضور در مجمع عمومي و اعلام ديدگاههاي ملت ايران، دوم شركت در نشستهاي جهاني كه در حاشيه اين جلسه اين اجلاس برگزار ميشود و همكارانم در اين نشستها حضوري فعال داشتند و سوم ملاقاتهاي دوجانبه با سران كشورها كه در اين سفر با ده نفر از سران كشورها ملاقات داشتيم و درباره مسائل جهاني، مسائل منطقهاي و روابط دوجانبه گفتوگو كرديم.
رئيسجمهور افزود: در اين سفر همچنين با رسانهها گفتوگوهايي داشتيم كه امسال نسبت به سال قبل شكل آن عوض شده بود. در ملاقاتهاي امسال، مسئولان رسانهها و سردبيران ميآمدند و حتي در يكي از اين گفتوگوها تمام سردبيران و دبيران يك رسانه حضور يافته بودند. در اين سفر با رسانههاي گوناگون صحبت كرديم و استقبال خوبي هم از اين گفتوگو ها شد؛ به طوري كه يكي از اين گفتوگو ها تا وقتي ما آنجا بوديم چهار بار پخش شد.
احمدينژاد يادآور شد: تقريبا در همه ملاقاتها و گفتوگوها به خصوص با گروههاي اجتماعي و رسانهها همه از وضع موجود ناراضي بودند و هيچكس از عملكرد آمريكا و ساير قدرتهاي جهاني دفاع نميكرد. حتي تا جايي كه من در جلسه مجمع عمومي ديدم، كسي دفاع نكرد؛ اين در حالي است كه وقتي در سال 84 به نيويورك رفته بودم و در مجمع عمومي به وضع موجود اعتراض كردم، تقريبا تنها بودم و چند نفري بيشتر معترض نبودند. از همه شديدتر هم ايران اعتراض ميكرد. حالا بعد از چند سال همه همان حرفهاي چند سال قبل ما را ميگويند.
وي در ادامه با اشاره به سفر خود به كشور موريتاني گفت: اين كشور در قلب آسياست و با ما روابط بسيار صميمي دارد. رئيسجمهور اين كشور قبلا به ايران آمده بود و ما بايد به آنجا سفر مي كرديم. در اين سفر توافقاتي در زمينههاي كشاورزي، صنعت، معدن و تجارت حاصل شد.
رئيسجمهور درباره سفرش به سودان نيز گفت: همانطور كه ميدانيد سودان يكي از مهمترين كشورهاي آفريقاست. مردم سودان با مردم ما رابطه عاطفي معنوي و اعتقادي عميقي دارند و ديدگاههايشان به مردم ما بسيار نزديك است. لازم بود با توجه به اوضاع منطقه و جهان، روابط و ديدگاههاي خود را با مقامات و سران اين كشور مرور دوبارهاي كنيم.
احمدينژاد اضافه كرد: در اين سفر ديداري با علما و اقشار مختلف داشتيم كه در آن بحث تحولات جهاني مطرح شد و ديدگاههاي ايران نيز در آنجا تبيين شد.
وي خاطرنشان كرد: من فكر ميكنم امروز مواضع ملت ما بسيار برجستهتر از گذشته در جهان مطرح است و طرفداران فراواني پيدا كرده است. من در اين سفر نديدم كسي با مواضع ما برخورد منفي كند؛ البته عدهاي كه انتظار ميرفت ناراحت شوند، ناراحت شدند اما اكثر رسانههاي جهان با اين سفر برخورد مثبتي داشتند.
رئيسجمهور يادآور شد: ملتها بيدار شدهاند و موج عظيمي حركت كرده است و منحصر به نقطه خاصي نيست. مردم از وضع موجود ناراضياند و خواستار استقرار نظم جديدي هستند. اميدوارم در آينده نزديك اين خواسته به طور كامل محقق شود.
به گزارش ايسنا، تعدادي از هموطنانمان نيز با حضور در مقابل پاويون فرودگاه مهرآباد به استقبال رئيسجمهور آمدند تا از او به خاطر مواضعش در اين سفر تشكر كنند.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات