• سه‌شنبه / ۲۹ شهریور ۱۳۹۰ / ۱۰:۴۸
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 9006-19307

مديرعامل شركت صنعتي بهشهر: 45 درصد بازار روغن داخلي را در اختيار داريم سهمي از يارانه نقدي توليد به ما اختصاص نيافته‌است

روز گذشته هياتي از سازمان سرمايه‌گذاري، كمك‌هاي فني و اقتصادي ايران به همراه خبرنگاران از شركت صنعتي بهشهر، توليد‌كننده روغن‌هاي خوراكي كه با سرمايه‌گذاري يك سرمايه‌گذار اهل كشور عربستان فعاليت مي‌كند، بازديد كرد.

به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محمد عباسعلي‌پور ـ مدير عامل شركت صنعتي بهشهر ـ در اين بازديد با بيان اين‌كه صنايع بهشهر پيش از انقلاب توسط گروه سرمايه‌گذاري لاجوردي تاسيس شده است، گفت: پس از انقلاب تا سال 1371 سهام اين شركت در دست دولت بود، اما پس از آن روند خصوصي‌سازي در اين شركت آغاز شد.

به گفته او در سال 1383 شركت صافولا عربستان كه يك سرمايه‌گذار بزرگ در حوزه‌ي توليد روغن‌نباتي در كشور‌هاي عربي است، براي سرمايه‌گذاري در اين شركت اعلام آمادگي كرده و در فاز اول49 درصد سهام شركت صنايع بهشهر را خريده است.

او ادامه داد: در اين توافق قرار شد مديريت اجرايي شركت را نيز به مدت سه سال برعهده شركت عرب باشد. پس از آن در سال 86 بار ديگر شركت صافولا 31 درصد سهام بهشهر را خريد و در حال حاضر80 درصد سهام اين شركت دراختيار صافولاي عربستان است.

وي با اشاره به اين‌كه شركت صنعتي بهشهر و مارگارين تا 45 درصد روغن‌نباتي مورد نياز كشور را تامين مي‌كنند، گفت: در حال حاضر 30 شركت توليد‌كننده‌ي روغن در كشور وجود دارد.

عباسعلي‌پور با بيان اين‌كه يكي از اهداف اين شركت كاهش قيمت تمام‌شده‌ محصولات است، گفت: از ابتداي سال 83 تاكنون قيمت تمام‌شده با سرمايه‌گذاري در بخش تكنولوژي كاهش يافته است.از سوي ديگر توليد روغن با ايزومر ترانس نزديك به صفر در اين شركت محقق شده است.

او با اشاره به برخي مشكلاتي كه شركت در توليد به آن دچار است، گفت: مواد اوليه‌ي ما وارداتي است و در انتقال و پرداخت پول به طرف خارجي دچار برخي گرفتاري‌ها هستيم. به عنوان مثال در يك مورد به دليل مشكل نقل و انتقال پول مجبور شديم بيش از يك ميليون دلار براي تاخير بپردازيم.

او هم‌چنين به انعقاد قرار‌داد صادرات محصولات شركت با حجم30 هزار تن به عراق اشاره كرد و گفت: متاسفانه به دليل سيستم نامنظمي كه در دولت عراق وجود داشت، ما در اين اقدام موفق نبوديم و ضرر كرديم.

وي توليد ساليانه‌ اين شركت را540 هزار تن اعلام و خاطرنشان كرد: در حال حاضر ميزان كمي از اين توليد به خارج از كشور صادر مي‌شود.

مدير عامل شركت صنعتي بهشهر در پاسخ به سوال خبرنگار ايسنا، مبني بر اين‌كه پس از هدفمند‌شدن يارانه‌ها چه تغييراتي در شيوه‌ي توليد يا چه مشكلاتي در طول كار براي شركت به وجود آمده است، گفت: اجراي قانون هدفمند‌كردن يارانه‌ها براي ما افزايش هزينه به ‌بار آورد. در حالي كه ما پيش از اين حدود200 ميليون تومان هزينه‌ انرژي مي‌داديم، اين رقم هم‌اكنون به700 ميليون رسيده است، در حالي كه از سهم يارانه‌ نقدي توليد هنوز چيزي به ما اختصاص نيافته است. با اين وجود ما اقداماتي را براي كاهش هزينه‌ها و به خصوص در بخش انرژي انجام داده‌ايم.

هم‌چنين سامان قاسمي ـ مدير كل دفتر سرمايه‌گذاري خارجي سازمان سرمايه‌گذاري، كمك‌هاي فني و اقتصادي ايران ـ با اعلام آمادگي براي حل مشكلات اين شركت گفت: هم‌اكنون نقل و انتقال ارزي براي شركت‌هاي زيادي انجام مي‌شود و ما مي‌توانيم اين مشكل را براي شركت صنعتي بهشهر نيز حل كنيم.

او افزود: نقل و انتقال ارزي در سيستم بانكي10 تا 15 روز زمان مي‌برد و براي هر پرداخت بين پنج تا30 ميليون دلار امكان‌پذير است.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha