/سفر استاني به اردبيل/ رييسجمهور در جلسه استاني هيات دولت در اردبيل: مصوبات و پروژههايي كه از سوي دولت به مردم وعده داده شده بايد اجرايي شود
رييسجمهور بر اجراي كامل تمام مصوبات استاني هيات دولت براي استان اردبيل تاكيد كرد و گفت: اهتمام ويژه دولت بر اين است كه تمام مصوبات استاني اجرايي شده و در خدمت مردم قرار گيرد.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر محمود احمدينژاد پنجشنبه شب در اولين جلسه استاني هيات دولت در دور چهارم سفرهاي استاني در استان اردبيل كه حدود چهار ساعت و تا نيمه شب به طول انجاميد، با ارائه آماري از تعداد مصوبات سه سفر گذشته هيات دولت به اين استان اظهار كرد: در سفرهاي گذشته جمعاً 584 مورد مصوبه براي استان به تصويب رسيده است كه از اين تعداد 279 مورد به طول كامل اجرايي شده، 190 مورد در حال اجرا است و براي 115 مصوبه اقدامي انجام نشده است كه اولويت اصلي دولت در اين دوره از سفر آغاز عمليات اجرايي اينگونه مصوبات و تكميل آن است.
رييسجمهور تصريح كرد: تمام مصوبات و پروژههايي كه از سوي دولت به مردم وعده داده شده بايد اجرايي شود مگر موارد استثنايي و نادر كه واقعاً توجيه منطقي نداشته باشد.
احمدينژاد همچنين با اشاره به آغاز چهارمين دوره سفرهاي استاني از اردبيل خاطرنشان كرد: استان اردبيل در شكلدهي تاريخ امروز ايران نقش كليدي داشته است و حق اين بود كه اولين سفر از دور چهارم سفرهاي استاني هيات دولت از اين استان آغاز شود.
رييسجمهور گفت: اگر امروز ايران متحد و يكپارچه است و حكومت متمركز قدرتمند حاكم است و اگر وحدت ملي و مليتي به نام ايران در جغرافيا و تاريخ ثبت شده همه مرهون مجاهدت مردم اردبيل در پايهگذاري نهضت صفويه است.
احمدينژاد ادامه داد: مردم اين ديار در طول تاريخ از علاقمندان ائمه اطهار(ع) بوده و به صفت حسيني و ابوالفضلي بودن شهره هستند و در اين راه مجاهدت و فداكاريهاي فراواني در طول تاريخ انجام دادند.
رييسجمهور با اشاره به اينكه علما و انديشمندان اين استان همواره در خدمت انديشه اسلام ناب قرار داشتند، اظهار كرد: بعضي از علماي استان به قدري در فضاي فكري اسلامي مؤثر بودند كه حتي مسير را عوض كردند. فصل مشترك علماي استان معنوي بودن و ايفاي نقش حقيقي روحاني بودن است. در دوره معاصر هم علماي بزرگي همچون آيتالله مشكيني و آيتالله مروج تقديم ملت ايران كردند كه در خدمت آرمانهاي نظام و انديشه ولايت قرار داشتند.
احمدينژاد همچنين موضوع انتقال آب از رودخانه ارس به آذربايجان غربي و شرقي را مورد اشاره قرار داد و گفت: انتقال آب از اين رودخانه بزرگ و وسيع به اين معنا نيست كه حق آبه در مغان كم ميشود. ايران هنوز از همه حق آبه خود از اين رودخانه استفاده نميكند از اينرو دولت با سرمايهگذاريهاي وسيع تصميم دارد كه با انتقال آب به مناطقي كه با كمبود آب مواجه هستند اين مناطق و دستها را نيز آباد كند.
در اين جلسه مصوبات اجرا نشده سفرهاي استاني با تفكيك وزارتخانههاي مختلف مطرح شد و پس از بحث و تبادلنظر تقريباً اجرايي شدن تمامي آنها به تصويب رسيد.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات