هفتمين همايش ملي بيوتكنولوژي جمهوري اسلامي ايران گشايش يافت
هفتمين همايش ملي بيوتكنولوژي جمهوري اسلامي ايران از 21 تا 23 شهريورماه جاري با ارائه حدود هزار و 141 مقاله علمي در تهران برگزار ميشود.
به گزارش خبرنگار علمي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر سيروس زينلي، دبير علمي هفتمين همايش ملي بيوتكنولوژي ايران طي سخناني در مراسم افتتاحيه همايش كه صبح دوشنبه در محل پژوهشگاه نيرو برگزار شد اظهار كرد: در پي فراخوان اين همايش، هزار و 289 مقاله در گروههاي گياهي، دارويي، جانوري، پزشكي، صنعت و معدن، محيط زيست و غيره دريافت شد كه از اين ميان تنها 148 مقاله مورد پذيرش قرار نگرفتند.
عضو هيات علمي انستيتو پاستور ايران در ادامه اظهار كرد: نگاهي به تعداد مقالات ارسالي ما را اميدوار وخوشحال ميكند زيرا شاهد رشد خوبي از نظر تعداد مقاله هستيم اما از طرف ديگر دو اشكال بر مقالات دريافتي وارد است. يكي اين كه اكثر مقالات از عمق علمي كافي برخوردار نيستند و بسياري از آنها فعاليتهايي را ارائه كردهاند كه نتيجه تحقيق ارايه شده در بهترين شرايط مشكلي از مشكلات كشور را حل نميكند. البته شايد عامل اصلي كمبود شديد بودجههاي پژوهشي باشد زيرا پروژههاي عميق نياز به هزينه كرد بودجههاي خوب و كافي دارد دوم اين كه مقالات دريافتي كمتر از اساتيد و دانشمندان كشور بوده و بيشتر از سوي دانشجويان ارائه شده است كه عدم علاقه اساتيد و دانشمندان كشور براي ارسال مقاله خود جاي نگراني دارد و بررسي علل كاهش انگيزه در آنان خود نياز به بررسي مسوولان و اقدامات لازم دارد.
نايب رييس انجمن بيوتكنولوژي ايران در ادامه خاطرنشان كرد: چند سالي است كه فعالان عرصه تحقيق و پژوهش با بيمهري مسوولان مواجه شدهاند. كاهش شديد بودجههاي پژوهشي و جهتگيريهاي بودجهاي به پروژهها و افراد خاص باعث شده تا خيل عظيمي از دانشمندان از بودجههاي كافي براي اهداف مورد نظر بيبهره بمانند.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات