مديرعامل بيمه دي: فعالان بازار منتظر نتيجه و تصميم نهايي نرخ ديه باشند
مديرعامل بيمه دي با اشاره به اينکه هنوز تکليف قرارداد 140 ميليارد توماني اين شرکت با بنياد شهيد نهايي نشده گفت: ظرف دو ماه گذشته با حضور فعال توانستهايم 100 ميليارد تومان پرتفو کسب و بودجه سال 90 شركت را محقق كرديم.
به گزارش خبرنگار بانك و بيمه خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، فرامرز فتحنژاد در يك نشست خبري با اشاره به شفافسازي و تعديل نيرو در اين شركت و به دست آوردن اعتماد سهامداران در مجمع اظهار كرد: بازسازي نيروها و بکارگيري افراد متخصص براي ارائه هرچه بهتر خدمات در اولويت برنامههاي شرکت قرار دارد.
وي گفت: بيمه دي در سال جاري با معرفي رشتههاي جديد بيمهاي و افزايش بودجه، حضوري فعال در بخشهاي سرمايهگذاري دارد و كل بودجه سال 90 بيمه دي در پنجماهه محقق شده و با حفظ منافع سهامداران خود و حضور فعال در گردش پولي اقتصاد کشور در ظرف دو ماه 100 ميليارد پرتفو کسب کرده است.
مديرعامل بيمه دي درباره قرارداد 140 ميليارد توماني اين شرکت بيمه با بنياد شهيد و امور ايثارگران اظهار كرد: در حال مذاكرده براي اين قرارداد هستيم و هنوز به مراحل نهايي نرسيده است.
فتحنژاد با اشاره به گزينشي عمل كردن بيمه دي در زمينه شخص ثالث براي جلوگيري از ضرردهي در اين رشته گفت: کمتر از 10 درصد از پرتفوي بيمه دي به رشته شخص ثالث اختصاص داردو در اين شرايط و با ارائه خدمات مناسب به سود 8 درصدي در اين رشته دست پيدا کردهايم.
وي از تفاهم بيمه دي و بانک دي براي همپوشاني فعاليتها خبر داد و گفت: بانک دي تا پايان سال داراي 110 شعبه خواهد بود و شاهد فعاليت بيمه دي در اين شعب خواهيم بود. البته قصد راهاندازي بيمه الکترونيک هم داريم.
وي با اشاره به ضريب نفوذ بيمه اندك بيمه در کشور در مقايسه با کشورهاي جهان گفت: صنعت بيمه ميتواند با ارائه اطمينان کافي نقش کليدي در توسعه اقتصاد کشور ايفا کند.
فتحنژاد در واکنش به نرخ 90 ميليون توماني ديه امسال نيز به فعالان بازار سرمايه توصيه کرد منتظر نتيجه و تصميم نهايي نرخ ديه باشند و از التهابات کاذب در بازار خودداري شود.
در اين نشست همچنين حسن بالازاده ـ عضو هيات مديره ـ درباره ضريب خسارت بالاي بيمه دي در رشتههاي درمان و اشخاص، اظهار كرد: در سالهاي گذشته بيمه دي به صورت تکقطبي و فقط با بنياد شهيد کار ميکرد و نميتوانست قيمتهاي واقعي رشتههاي بيمهاي را ارائه كند که با تغيير مديريت، ارائه بستهاي خدمات بيمهاي و افزايش سرمايه خود با حضور فعال در بازار سرمايه به طور حتم اين ضرايب خسارت را کاهش خواهد داد.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات