• شنبه / ۱۲ شهریور ۱۳۹۰ / ۱۲:۵۳
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 9006-06797

پارچه‌فروشان باز هم زير قول خود زدند ادامه تعطيلي مغازه‌ها به دلايل نامعلوم

پارچه‌فروشان باز هم زير قول خود زدند
ادامه تعطيلي مغازه‌ها به دلايل نامعلوم

در پي توافق صورت گرفته بنكداران پارچه‌ در شب عيد فطر با مجلس، صبح امروز نشستي در مسجد ملك بازار با حضور فعالان اين صنف، دبيركل جامعه‌ انجمن‌هاي اسلامي بازار و اصناف كشور، هيات‌مديره اتحاديه بنكداران پارچه تهران و معتمدان بازار برگزار و از پارچه‌فروشان خواسته شد تا مغازه‌هاي خود را باز كنند اما آنها باز هم كركره‌ها را پايين نگه داشتند.

دبيركل جامعه‌ انجمن‌هاي اسلامي بازار و اصناف كشور با اشاره به آرامش جلسه صبح امروز در مسجد ملك گفت: صنف پارچه‌فروشان بيشتر به دليل نحوه‌ مصاحبات ناراحت بودند، چرا كه در مصاحبه‌ها و جاهاي مختلف به آنها توهين شده است. خواستيم كه در مصاحبه‌ها رعايت موازين اخلاقي شود، چراكه بي‌توجهي برخي مسوولان باعث ناراحتي صنف پارچه‌فروشان شده است؛ اين صنف استخوان‌دار هستند و نبايد با اين سبك با آنها صحبت شود.

احمد كريمي اصفهاني در گفت‌وگو با خبرنگار اصناف خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: در جلسه‌اي كه در مجلس با حضور ابوترابي، عسكري، طلايي و معتمدان بازار داشتيم، اشكالات را مطرح كرديم و مسائل را تا حدودي پذيرا بودند، البته طبيعتا همه‌ مسائل حل نشد، ولي مسائل را با سعه‌صدر پذيرفتند. پس از هفت ساعت جلسه تا حدودي مشكلات حل و فصل شد كه بخش اعظم آن مربوط به اين بود كه پارچه‌فروشان تقريبا نمي‌دانند دولت از آنها چه مي‌خواهد.

وي افزود: يكي از مشكلات اين است كه وزارت امور اقتصادي و دارايي به وظيفه‌ خود عمل نكرده، چرا كه بايد ماليات‌دهندگان را توجيه مي‌كرد؛ توضيح كفايت نمي‌كرد، بلكه از طريق سيما بايد يك سال افراد را توجيه كند. اكثر پارچه‌فروشان مي‌گويند كه ماليات بر ارزش افزوده چند‌بار پرداخت مي‌شود، در صورتي كه قانون مي‌گويد اين ماليات بايد يك بار و از مصرف‌كننده اخذ شود.

كريمي با بيان اين‌كه قرار شد وزارت دارايي ابزار كافي چون نرم‌افزار و ... در اختيار پارچه‌فروشان قرار دهد، اظهار كرد: وزارت اقتصاد خيلي زودتر از اين‌ها بايد براي توجيه افراد اقدام مي‌كرد. از سوي ديگر مشكل عمده‌فروشي و طاقه‌فروشي مطرح بود، مبني بر اين‌كه پروانه‌ كسب طاقه‌فروشان نيز، عمده‌فروشي بود كه اين موضوع حل شد.

وي افزود: ضمن اين‌كه هنوز سوالات زيادي مطرح است تقاضا شد كه پارچه‌فروشان مغازه‌ها را باز كنند و از سوي ديگر مسائل هم‌چنان پيگيري و باحضور مسوولان براي حل مشكلات جلساتي برگزار شود.

محمد صادق مشايخ ـ ‌رييس اتحاديه‌ بنكداران پارچه تهران‌ ـ نيز با بيان اين‌كه در جلسه‌ صبح امروز كه در مسجد ملك برگزار شد، علاوه بر كريمي و هيات مديره اتحاديه، عباس كبريت‌چي از معتمدان بازار هم حضور داشت، با اشاره به سكوت حاكم بر تجمع صبح امروز گفت: دبيركل جامعه‌ انجمن‌هاي اسلامي بازار و اصناف كشور در اين جلسه سخنراني كرد.

وي در ادامه ابراز اميدواري كرد تا پارچه‌فروشان مغازه‌هاي خود را باز كنند.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha