صبح پنج شنبه جبهه پايداري انقلاب اسلامي با برگزاري همايشي در حسينيه الزهرا سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي رسما اعلام موجوديت كرد .
در مسير ارزشها، دفاع از اصول و ولايت حركت ميكنيم
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حجتالاسلام والمسلمين مرتضي آقاتهراني طي سخناني در اين همايش با اشاره به آيههايي كه قاري قرآن در اين مراسم قرائت كرد و همچنين خواندن سوره فتح از سوي اين قاري، گفت: آياتي كه در اين مراسم قرائت شد آيات پايداري و استقامت بود و بايد دانست كه فتح الفتوح از آن پايداران در مسير ولايت است و ما هميشه در اين مسير انشاءالله حركت خواهيم كرد.
وي ادامه داد: بعد از تير 84 گفتمان امام و رهبري در دولت احيا شد، بچههاي حزباللهي و اهل تقوا در صحنه حضور پيدا كردند و حركت ارزشمندي رخ داد و بار ديگر بر گفتمان امام و رهبري تاكيد شد و حركتي كه ايجاد شد فراتر از مرزهاي ايران رفت و اثرگذار بود، گذشته از اين كه در داخل نيز حركتي ايجاد شد.
اين نماينده مجلس با اشاره به شاخصهاي گفتمان امام و رهبري و مطرح شدن آن از جمله اسكتبارستيزي و عدالت گفت: اين شاخصها مطرح و پررنگ شد تا اينكه فتنه 88 رخ داد و در واقع در مقابل اين جريان جرياني به نام جريان فتنه در داخل كشور به راه افتاد و متاسفانه ما شاهد ندانم كاريهايي از سوي برخي بوديم و از سر جهالت و يا هر چه بود تحت تاثير قرار گرفتند و ما دلواپس شديم و در واقع در اين فتنه ما به اضطراب افتاديم.
وي افزود: در اين دوران برخي ساكت بودند و برخي با فتنه بودند و برخي نيز داد ميزدند و رهبر معظم انقلاب نيز اشارات صحيحي داشتند كه اكنون زمان سكوت و نشستن نيست و بايد فرياد زد.
وي ادامه داد: بنابراين هر كاري وقت خود را دارد و اگر آن كار در زمان خود انجام نشود، فايدهاي ندارد. به همين دليل آن زمان نيز زمان فرياد زدن بود.
آقاتهراني ادامه داد: پس از جريانات اخيري كه پيش آمد دوستان جلساتي را برگزار كردند و با برخي از بزرگان و علما ديدار كردند از جمله با آيتالله يزدي و آيتالله مصباح يزدي صحبتهايي كرديم و ايشان نيز توصيههايي داشتند با آيت الله خوشبخت نيز ديدار كرديم برنامههاي خود را خدمت اين بزرگواران مطرح كرديم.
وي تصريح كرد: در اين همايش امروز نيز قرار بود كه آيتالله خوشبخت نيز حضور داشته باشند، ولي چون برنامه ما كمي عقب و جلو شد نتوانستيم در خدمت ايشان باشيم و ايشان مشهد قراري داشتند كه نميتوانستند آن را به تعويق بيندازند، ولي متني را نوشتهاند كه من اين متن را از روي خط نوشته ايشان قرائت ميكنم.
وي در ادامه متن ياد شده را به شرح ذيل قرائت كرد "بدين وسيله به استحضار ميرسانم كه دوستان جبهه پايداري انقلاب اسلامي از اين جانب خوشبخت براي سخنراني در جلسهاي كه به منظور اعلام موجوديت اين جبهه تشكيل گرديد دعوت كرده بودند، ولي چون قبل از دعوت آن عزيزان وعده زيارت مرقد امام رضا(ع) را داده بودم امكان اجابت نبود، ولي بعد از مراجعت انجام وظيفه خواهم كرد به ياري خداوند متعال.
در انتخابات نبايد تابع قانون همه و يا هيچ باشيم
همچنين غلامعلي حدادعادل، عضو گروه هفت نفره اصولگرايان نيز طي سخناني در اين همايش گفت: تحمل لازمه وحدت است و در انتخابات پيش روي و در مسيري كه در پيش رو داريم بايد به اين مساله توجه كنيم و نبايد تابع قانون همه و يا هيچ باشيم.
وي كه به همراه فرزندش فريد حدادعادل در اين همايش حضور پيدا كرد، افزود : امروز شاهد تولد يك تشكل جديد در انقلاب اسلامي هستيم، تشكلي كه ريشههاي آن در سه دهه قبل و در دهههاي قبل از پيروزي انقلاب اسلامي موجود بوده و امروز تبلور ميكند.
حدادعادل در ادامه با اشاره به معايب و حسن تشكلها در انقلاب اسلامي گفت: توجه به اين موضوع مسالهاي مهم است و من به معايب احتمالي تشكلها كه بعضا ديده شده و نمونههاي آن موجود است اشاره ميكنم.
وي ادامه داد: اگر خداي نكرده غرض ما صرف قدرت و براي ماندن در مسند به هر قيمتي باشد اين تشكل باعث خير و بركت نيست، اگر تشكلي به وجود آيد براي اين كه يك عده از دوستان هواي يكديگر را داشته باشند و مناصب و مسووليتها را در بين خودشان تقسيم كنند اين تشكل به سود انقلاب اسلامي نخواهد بود.اگر تشكلي ايجاد كنيم كه وقتي كسي مسووليتي را بر عهده ميگيرد و اسم كسي براي مسووليت مطرح ميشود بپرسيم فلاني كيست و به محض اينكه او را نشناسيم و او را جزو خودمان ندانيم، به او بدبين شويم و در جلوي او يك علامت سوال بگذاريم و ترديد كنيم در همكاري با چنين فردي اين تشكل در خدمت انقلاب اسلامي نخواهد بود.
نماينده تهران افزود: بنده از اين موارد ديدهام كه در ابتدا نيت خير داشتهاند، ولي كم كم تشكلشان موضوعيت پيدا كرده است به جاي اينكه تشكل وسيلهاي براي خدمت به انقلاب باشد، همه چيز را وسيله كردند در خدمت به تشكل و بايد مراقب باشيم كه دامنگير اين موضوع نشويم.
وي با بيان اينكه تشكل در اصل براي انقلاب ضرورت دارد، گفت: هم قبل از پيروزي انقلاب اسلامي و هم بعد از پيروزي انقلاب اسلامي تشكل لازم و ضروري بوده و حتي بايد گفت براي بعد از انقلاب اسلامي ضروريتر بوده است.
وي تصريح كرد: اگر ضرورت ايجاد تشكل براي پيروزي انقلاب اسلامي 30 درصد بوده، اين ضرورت بعد از پيروزي انقلاب اسلامي براي اداره كشور دو چندان شده است و علت آن نيز مشخص است؛چرا كه جماعتي كه با يك حكومت مبارزه ميكنند كار آنها تخريبي است و تخريب آسانتر از ساختن است و وقتي كه بحث اداره كشور پيش ميآيد ضرورت همفكري و مشورت چند برابر ميشود و در واقع اداره كشور بسيار احتياج به همفكري دارد.
حدادعادل ادامه داد: مثلا در مجلس كه 290 نماينده دارد اگر قرار باشد هر كدام از نمايندگان كه زير اين سقف حضور دارند، جدا و بدون همفكري در رايگيريها شركت كنند، چه نتيجهاي حاصل ميشود دموكراسي و آزادي هست، اما در راي گيري در مجلس بايد يك عقبهاي وجود داشته باشد، بحث و همفكري شده و فكرها پخته شده باشد و در صحن مجلس مراحل نهايي را طي كنند.
رييس كميسيون فرهنگي مجلس گفت: ما فقدان عقبه تشكيلاتي متفكر را در كشور ميبينيم و اين مشكل در قوه مجريه نيز وجود دارد. براي اداره كشور بايد افراد مختلفي اهل علم و اهل فكر دور هم جمع شوند، انديشه كرده و تصميمگيري كنند و اين يك ضرورت است.
وي با تشبيه انتخابات مجلس نهم به يك امتحان ادامه داد: ما در سال 90 امتحاني به نام انتخابات مجلس نهم را در پيش داريم و در اين انتخابات اصولگرايان بايد وحدت داشته باشند و انشاءالله اين وحدت بايد در حد اكمل و اتمم وجود داشته باشد.
وي به چگونگي تشكيل كميته سه نفره اصولگرايان در جلسهاي كه تعدادي از اصولگرايان با احمدينژاد در حدود هفت و هشت ماه قبل داشتند اشاره كرد و گفت: در آن جلسه آقاي رييس جمهور پيشنهاد كردند كه من و آقايان ولايتي و عسگراولادي موضوع وحدت و سازوكار آن در جريان اصولگرا را دنبال كنيم و در پي آن جلسات متعددي بين خودمان برگزار شد، چندين جلسه با آقاي رييس جمهور داشتيم و درصدد بوديم در آن مسير حركت كنيم بعد از اتفاقاتي كه در سال 90 رخ داد آن مسير ديگر قابل تغيير نبود و ما سه نفر يا بايد كار خود را خاتمه يافته ميديديم و يا ادامه ميداديم.
وي ادامه داد: در اين ارتباط جلسهاي برگزار كرديم و گفتيم هر كاري از دست ما بر ميآيد، بايد انجام دهيم و اين وظيفه ما است، چرا كه ما خود را سرباز رهبري ميدانيم. و در هيچ شرايطي نبايد رهبري را تنها بگذاريم. گفتيم اگر سكوت كنيم، سودي ندارد و تصميم بر اين گرفته شد كه تلاش را ادامه دهيم در محضر آيتالله يزدي و آيتالله مهدوي كني جلسه داشتيم و صحبتهايي كرديم و با توجه به تجربه نسبتا موفقي كه در جريان انتخابات مجلس هشتم داشتيم تصميم گرفته شد، سازوكاري شبيه به سازوكار انتخابات مجلس هشتم براي انتخابات مجلس نهم در نظر گرفته شود در اين ارتباط جلسات برگزار شد و انشاءالله جبهه پايداري كه عملا منظور نظر نيز بوده است از امروز در راستاي وحدت اصولگرايان حضور خواهد داشت و در اين ارتباط تلاش ميكند بر غناي مجموعه ميافزايد.
حدادعادل در بخش ديگر از سخنان خود با بيان اينكه وحدت نياز اصلي ماست و ارزشهاي اصولگرايي بدون وحدت تامين نميشود و شرط نيل به ارزشهايي كه مدنظر است وحدت است، گفت: لازمه وحدت تاكيد بر حفظ اصول است و اتحادهايي كه بدون توجه به اصول شكل بگيرد وحدت پايداري نخواهد بود.
وي با بيان اينكه ما بعضا شاهد اتحادهايي بوديم كه اين اتحادها به دلايل سلبي صورت گرفته است، گفت: مثلا در دوم خرداد جماعتي دور هم جمع شدند كه يك تعريف واحد و ايجابي از اصلاح طلبي نداشتند و در واقع وجه جامع آنها براي وحدت يك امر سلبي بود در واقع آنها براي مخالفت با يك جريان دور هم جمع شده بودند و وقتي به پيروزي رسيدند اختلاف دروني آنها آشكار شد چراكه يك اصل قوي آنها را دور هم جمع نكرده بود.
وي تاكيد كرد: لازمه وحدت، داشتن اصول و تاكيد بر آن و تسامح در اختلاف سليقههاست، در خانواده انقلاب جريان مختلفي وجود دارند با سليقههاي مختلف، ما بايد سليقهها را بشناسيم، اختلاف سليقهها را تحمل كنيم و اصول را محترم بشماريم و اگر خدايي نكرده ميخواهيم انشعابي را ايجاد كنيم، اين سوال در برابر ماست كه بايد پاسخ آن را بدهيم كه اگر انشعاب كنيم يا بمانيم چه چيزي ميدهيم، چه چيزي ميگيريم و اگر ديديم كه انشعاب ما باعث ميشود كه هم ما شكست بخوريم و هم كساني كه با آنها اختلاف سليقه داريم، نبايد انشعاب كنيم و بايد بدانيم كه به خاطر شكست اصولگرايان مسووليم اگر به خاطر مسائل قابل تحمل از آنها منشعب شدهايم و جدا شدهايم.
رييس كميسيون فرهنگي مجلس با اشاره به اهميت تحمل گفت: تحمل لازمه وحدت است و در انتخابات پيش روي و در مسيري كه در پيش رو داريم بايد به اين مساله توجه كنيم و نبايد تابع قانون همه و يا هيچ باشيم.
وي ادامه داد: مخاطب من فقط اين تشكل نيست تمام اصولگرايان بايد اين موضوع را در نظر بگيرند و با در نظر گرفتن خطرات تفرقه همه يكديگر را تحمل كنند.
وي در ادامه به اهميت رابطه اصولگرايان با روحانيت و مرجعيت اشاره كرد و گفت: انقلاب اسلامي از دل روحانيت بوجود آمده است و امام انقلاب بزرگ شده حوزه است.
اين عضو كميته هفت نفره اصولگرايان ادامه داد: فرق اصولگرايان با غير اصولگرايان در همين ارتباط آنها با روحانيت واحترام و اتحادي است كه آنها با روحانيت دارند.
وي با اشاره به تاكيد امام مبني بر رابطه با حوزه و دانشگاه، روحانيت و دانشگاهيان ادامه داد: در سازوكار وحدت اصولگرايان دو شخصيت بزرگ مورد مشورت ما هستند و ما از راهنمايي آنها استفاده ميكنيم، آيتالله يزدي و مهدوي كني در مبارزات امتحان دادهاند، در مبارزات قبل از انقلاب و همچنين كارهايي كه بعد از انقلاب كردهاند چه در دوران امام(ره) و چه در زمان رهبري مقام معظم رهبري. از هر جهت اين دو بزرگوار مورد اعتماد هستند.
وي ادامه داد: امروز نيز در محضر آيتالله مصباح يزدي هستيم، ايشان افتخار حوزه و تكيه دانشگاهياني هستند كه ميخواهند تفكرات اسلامي را دنبال كنند.
وي در بخش ديگري از صحبتهاي خود به شرايط فعلي منطقه اشاره كرد و گفت: امروز جهان اسلام به نداي امام (ره) در 32 سال پيش و رهنمودهاي رهبر معظم انقلاب در 22 سال اخير پاسخ ميدهد و ما در واقع بازتاب فرياد امام و رهنمودهاي مقام معظم رهبري در حوادث جهان اسلام را ميبينيم.
وي ادامه داد: حضور انقلاب اسلامي در همه جا مشهود است و همان طور كه در دهه 80 تا 90 مردم داخل كشور گرايش و اعتماد خود را به اصولگرايي نشان دادند و به آنها راي دادند در منطقه و جهان اسلام نيز در ده سال اخير شاهد گرايش روز افزون تودههاي مسلمان به سمت آرمانهاي انقلاب اسلامي هستيم.
حدادعادل ادامه داد: در شرايطي كه ايران كانون اين نهضتهاست، ما بايد تلاش كنيم كه در داخل ايران جريانهايي كه با اين حركت سازگاز نيستند، خداي نكرده به قدرت نرسند و اگر ما در اثر اشتباه و تفرقه كاري كنيم كه پايگاه اصلي اين انقلابها كه ايران است دچار ضعف شود، خسارت بزرگي زدهايم و مسووليت داريم و ما نبايد با تفرقه هدايايي را به دشمن تقديم كنيم و اگر اين كار را بكنيم خسارت بزرگي را وارد كردهايم.
اين نماينده مجلس تصريح كرد: ما نبايد مسائل و مشكلات دوران اصلاحطلبان را فراموش كنيم و نبايد به پيروزيهاي گذشته خود مغرور شويم. ما بايد شكر و نعمت موفقيتهاي گذشته را بكنيم و با وحدت كه خواسته رهبري نيز است حركت كنيم.
تشكيل جبهه پايداري به معناي انشقاق، تضاد و اختلاف نيست
آيتالله مصباح يزدي نيز طي سخناني در اين همايش گفت: وجود تشكلي به نام جبهه پايداري در جامعه اصولگرا به معناي انشقاق، تضاد، اختلاف و انشعاب نيست.
وي كه هنگام حضور در جايگاه سخنراني از جانب مجري برنامه عمار رهبر ناميده شد و شركت كنندگان در مراسم با شعار صل علي محمد، ياور رهبر آمد از سخنراني وي استقبال كردند، اظهار كرد: يكي از مواردي كه بعد از پيروزي انقلاب اسلامي در جامعه ما مطرح شد، مقوله وحدت بود. البته پيش از آن در ادبيات ما مسئله اتحاد و وحدت جايگاه خاص خود را داشت و بعد از انقلاب اسلامي اين واژه جايگاه مهمتري پيدا كرد و شايد مهمترين عامل آن شخص امام بود و اكنون ما ميبينيم كه در محافل مختلف و رسانهها از اين واژه سخن گفته ميشود، ولي با آنكه از آن زياد سخن گفته ميشود شايد آنچنان كه بايد و شايد مفهوم روشني از اين واژه و چگونگي كسب آن بيان نشده است.
وي ادامه داد: آيا هر وحدتي مطلوب است. آيا يك نوع وحدت و يا انواع وحدت داريم و اگر كساني حوصله داشته باشند و بخواهند ابعاد آن را بررسي كنند، خود اين موضوع در حد يك كتاب است.
مصباح با بيان اينكه وحدت را به معناي تكويني، وجودي و عرفاني آن ميتوان بررسي كرد، ادامه داد: اما وحدت عرفي وحدتي است كه در رابطه با رفتار اختياري انسانها و مقدمات اين رفتارها مورد توجه ماست. يعني كساني وحدت دارند كه در رفتار همسو هستند كه اين موضوع از انديشهها، افكار، خواستهها، تمايلات و انديشهها نشات ميگيرد و وقتي كه گرايشات شبيه هم باشد، رفتارها نيز بالطبع شبيه هم خواهد بود و اگر تشخيصها و بينشها متفاوت باشد، اين تفاوت در رفتار نيز اثر ميگذارد و بنابراين منظور از وحدت اين است كه انسانها بتوانند هدف مطلوب و واحدي را در نظر گرفته و امكانات و توان خود را به سمت آن سوق بدهند تا به نتيجه مطلوب برسند.
اين عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم با بيان اينكه وحدت يك ارزش مطلق نيست، بلكه ابزاري است براي پيشرفت بهتر، به يادآوري داستان شكستن چوب توسط فرزندان يك كشاورز به صورت فردي و جمعي اشاره كرد و گفت: اين داستان به خوبي هدف وحدت را نشان ميدهد و در واقع نشان داد كه وحدت چه نقشي در رسيدن به هدف دارد.
وي ادامه داد: ممكن است هدف مطلوب يا نامطلوب باشد و در زماني براي رسيدن به يك هدف نامطلوب وحدت وجود داشته باشد و در واقع ما شاهد يك وحدت نامطلوب باشيم از جمله نمونه آن را در جنگ احزاب مشاهده كرديم كه كفار و منافقين همه براي شكست دادن مسلمانان متحد شدند تا اسلام را شكست دهند. پس اين موضوع نشان ميدهد، وحدت، ابزار و تيري دو لبه و دو دم است كه اگر در راه حق به كار گرفته شود و در راه رسيدن به هدف درست باشد، مطلوب است و اگر در جهت باطل باشد، مطلوب نيست.
مصباح تاكيد كرد: پس ارزش وحدت و اتحاد يك ارزش ابزاري است و بايد يك هدف مطلوب و مقدس در نظر گرفته شود، در مورد آن برنامهريزي كرد و نيروها را متحد كرد تا به آن هدف رسيد.
وي با بيان اينكه وحدت بايد در راه حق باشد، گفت: برخي تصور ميكنند هر كجا كه عنوان وحدت مطرح شد، نميتوان حرفي روي آن زد و همه بايد تسليم شوند. در حالي كه بايد ديد هدف از وحدت چيست و وحدت براي چه صورت ميگيرد.
مصباحيزدي كه به گفته مجري اين برنامه كمتر در جلسات اينچنين طولاني حضور پيدا ميكند و در واقع مجري برنامه آن را شاخصي مبني بر علاقهمندي آيتالله مصباح به اين جمع دانست، ادامه داد: وحدت بايد محور داشته باشد و وحدت حقيقي بين دو چيز متفاوت محال است. بنابراين براي ايجاد وحدت بايد يك محور واحد وجود داشته باشد و در صورتي افراد متعدد و گروههاي مختلف ميتوانند وحدت مطلوب و معقول داشته باشند كه وحدت يك محور داشته باشد، ولي اگر جهت يكي از آنها تغيير كند و يكي به راست و ديگري به چپ برود، وحدت نخواهد بود زيرا از محور دور شدهاند.
اين عضو مجلس خبرگان تاكيد كرد: در واقع محور، شاقول و مقياس است كه با آن معيار و ملاك وحدت سنجيده ميشود و اگر حركت در راستاي آن محور بود، وحدت موثر خواهد بود ولي اگر جهتها تغيير كند وحدت بيثمر است و فقط يك نام باقي ميماند.
وي در ادامه افزود: مسئله سومي كه در اينجا مطرح است اين است كه حقي كه محور وحدت ميتواند باشد مراتب دارد. دلبستگي به آن حق و شناخت آن حق نيز مراتب دارد چراكه شناخت همه از حق مساوي نيست و اين شناختها در كنار اختلافها بعضا تقارن و تضاد نيز دارد و در كنار آن اين شناختها شدت و ضعف نيز دارا ميباشد.
وي ادامه داد: وحدت در جايي حاصل ميشود كه شناختها همسو باشند و با يكديگر قرابت داشته باشند.
مصباح يزدي با بيان اينكه همان طور كه گفته شد مراحل و مراتب شناخت متفاوت هستند و همه يكسان نيستند، گفت: ايمان و هدايت نيز مراتب مختلف دارد.
وي ادامه داد: ما بايد سعي كنيم شناخت خود را به حق قويتر و بالاتر برده و دلبستگي خود را به حق بيشتر كنيم.
وي با بيان اينكه ما انسانها را دوست داريم و در واقع ما انسانها و جامعه انساني را به صورت فطري دوست داريم، گفت: ما حتي كفار را نيز دوست داريم زيرا ميخواهيم آنها مومن شوند، هدايت شوند و رستگار شوند، مگر آنهايي كه با حق عناد دارند. البته در ميان اين انسانها نيز كساني هستند كه به خدا معتقدند و اين باعث ميشود كه ما آنها را در دايره انسانهايي كه آنها را بيشتر دوست داريم قرار دهيم.
وي ادامه داد: در ميان معتقدان به خدا نيز كساني هستند كه به انبيا و اديان الهي معتقد هستند و آنها در يك دايره تنگتر قرار ميگيرند، بنابراين محبت ما نيز به آنها بيشتر ميشود. همچنين در ميان اين افراد كه به انبيا و اديان الهي معتقدند عدهاي هستند كه به اسلام معتقدند، بنابراين ما به آنها نزديكي بيشتري داريم. آنها نيز در يك دايره تنگتري قرار ميگيرند. در بين آنها نيز كساني هستند كه شيعه هستند و اشتراك بيشتري با ما دارند و ما احساس نزديكي بيشتري با آنها ميكنيم و آنها در حلقه تنگتري از اين روابط قرار ميگيرند.
مصباح يزدي افزود: در بين اين دايره نيز كساني هستند كه اهل فسق و فجور نيستند و ما با اين افراد احساس نزديكي بيشتري ميكنيم تا كساني كه بعضا اهل فسق و فجور هستند و در ملاء عام تظاهر به فسق و فجور ميكنند و در واقع اين دايره كوچكتر ميشود تا آنجا كه كساني هستند كه دلبستگي بيشتري به ارزشهاي اسلامي دارند و بيشترين فداكاري را در راه تحقق ارزشها ميكنند. آنها نيز در يك دايره محدودتري قرار ميگيرند. البته وقتي ما با آنها وحدت داريم، اين به اين معنا نيست كه ما با ساير مومنان وحدت نداريم؛ چرا با آنها نيز وحدت داريم ولي در يك دايره وسيعتر و كمرنگتر.
وي به وحدت شيعه و سني اشاره كرد و گفت: اگر ما با شيعيان انطباق بيشتري داريم و وحدت داريم، اين به اين معنا نيست كه نميتوانيم با سنيها وحدت داشته باشيم.
وي در ادامه سخنانش با بيان اينكه هرچه مباني، شناختها و دلبستگيها قويتر باشد وحدت بيشتر است، ادامه داد: ما با همه كساني كه به انقلاب اسلامي معتقد هستند، وحدت داريم اما ارتباط ما با همه آنها يكسان نيست.
اين عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم ادامه داد: در مسائل سياسي كشور اكنون كساني به نام اصولگرا شناخته ميشوند و ما آنها را در دايره خاصي تعريف ميكنيم. البته كساني كه واقعا اصولگرا باشند نه كساني كه از نام اصولگرايي استفاده كنند و اين سوء استفاده از نام نفاق است. كساني كه واقعا به اصول پايبند باشند و علاقهمند باشند. ما به همه آنها علاقهمنديم.
وي افزود: ما با برخي از اصولگرايان بر اساس تشخيصي كه داريم و فكر ميكنيم و تشخيص ميدهيم كه شناخت آنها به اسلام و ارزشهاي اسلامي بيشتر از ديگران است ارتباط بيشتري برقرار ميكنيم. كساني كه فكر ميكنيم شناختشان از ارزشهاي اسلامي بيشتري بوده و دلبستگي آنها به انقلاب و اصول آن بيشتر از ساير اصولگرايان است، بنابراين وظيفه ما اين است كه نسبت به اينها بيشتر ارتباط برقرار كنيم و علاقه ما به اينها بيشتر است.
مصباح يزدي به تشكيل جبهه پايداري اشاره كرد و گفت: وجود تشكلي به نام جبهه پايداري در جامعه اصولگرا به معناي انشقاق، تضاد، اختلاف و انشعاب نيست، بلكه تشخيص دادهايم كه تعلقات اين گروه به ارزشهاي اسلام و پايبندي آنها به ارزشهاي انقلاب بيش از ديگران است و اين نبايد جاي هيچ توهم و انحرافي باشد.
وي خاطرنشان كرد: اين اعلام موجوديت بيانگر يك واقعيت است كه در عمل وجود داشته و اسمي روي آن گذاشته است و اين به معناي نفي ديگران، تضاد با ديگران نيست. حتي به معناي دكان ديگري نيست؛ چرا كه در طول همه اين سالها چيزي جز افترا و فحش از به وجود آمدن اين دكانها نصيب نشده برخي گفتهاند كه اين اعلام موجوديت به معناي اين است كه ميخواهند وحدت را به هم بزنند و انشقاق ايجاد كنند. خدا به عمق دلها و نيتها آگاه است و اميدوارم كه نيت همه ما خالصانه باشد و بر آن بيفزايد.
هرگز جنگ ما با خوديها نيست
همچنين حجتالاسلام والمسلمين حسينيان ، عضو فراكسيون انقلاب اسلامي طي سخناني در اين همايش گفت: انقلاب اسلامي از بدو ظهور همواره با ريزشها و رويشهايي همراه بوده، اما آنچه بالنده و پيشرفته است جوهره انقلاب اسلامي است.
وي با بيان اينكه با پيروزي انقلاب اسلامي و اسلام ناب، اسلام آمريكايي به چالش كشيده شد و نسلي با خلوص بيشتر و گرايش به سمت و سوي اسلام ناب محمدي متولد شد، اظهار كرد: 16 سال گرايشهاي فنسالارانه و انديشههاي ليبرالمنشانه و حاكميت تكنوكاراتها و سكولارها اين شجره طيبه را لرزاند، اما نتوانست ريشهكن كند و ثمره اين 16 سال حماسههاي پي در پي همچون سوم تير و 23 خرداد بود.
حسينيان ادامه داد: در اين حماسههاي روييده از رويشهاي دهه سوم انقلاب و در واقع حاصل اين رويشها دولتي بر روي كار آمد كه احياگر گفتمان امام بود، دولتي كه ساده زيستي، خدمت به مردم و تلاش براي رفع مشكلات مردم را الگو قرار داد و در واقع مردم قهر كرده از حاكمان اجرايي بار ديگر به سوي كارگزاران نظام رو آوردند و نظام اسلامي بار ديگر يك سرمايه بزرگ اجتماعي را كسب كرد و جشن آشتيكنان ملت و دولت دل مردم رنجيده را شاد كرد و در واقع با احياي گفتمان امام(ره)، پوزه ابرقدرتها به خاك ماليده شد و در واقع اين دولت برآمده از رويشهاي جديد با احياي گفتمان امام مايه اميد مستضعفان و غرور ملي و موجب ياس دشمنان شد.
اين نماينده مجلس افزود: اين دولت برآمده از احياي گفتمان امام با شعار عدالت دست امتيازطلبان را قطع و تلاش كرد تا عدالت جغرافيايي را حاكم كند و درواقع اين دولت خواست ملت بزرگ ايران را در مذاكرات هستهيي عزتمندانه به پيش برد و بار ديگر سرافرازي ملت را به ارمغان آورد.
وي ادامه داد: در طي اين اقدامات دولت، رهبر معظم انقلاب به بسياري از مطالبات مردممدارانه خود نائل شدند و از همين رو اين دولت را بيش از هر زمان ديگري مورد حمايت بي دريغ قرار دادند.
اين عضو جبهه پايداري انقلاب اسلامي با اشاره به «اتفاقاتي كه در انتخاب معاون اول رييسجمهور در اوايل تشكيل دولت دهم و همچنين عزل وزير اطلاعات رخ داد و با بيان اينكه اين اتفاقات با تحليلهاي غير واقعي صورت گرفت»، گفت: در اين حوادث مردم ولايتمدار ايران با امور غير منتظرهاي روبرو شدند و شوك آن روزها آنان را در بهت فرو برد و بودند افرادي كه تاب تاخير در اجراي فرمان ولايت را نداشتند و عدهاي از همان همراهان كه بار عظيم رسالت برآمده از حماسه سوم تير را بر دوش داشتند با اين سوال مواجه شدند كه چيست ياران طريقت بعد از تدبير ما.
حسينيان در ادامه افزود: در اولين گردهمايي آنها به اين نتيجه رسيدند كه حركت خالص برآمده از گفتمان امام و انديشه امام متكي به اشخاص و افراد نيست و اين حركت به پيش ميرود و اين اشخاص هستند كه بايد خود را با اين حركت هماهنگ كنند و اين حركت تنها محتاج تعامل و هماهنگي است. از اين رو با برخي علماي بزرگوار با صحبت نشستند و همه بر ضرورت پر كردن اين خلاء و ايجاد تشكيلات غير حزبي كه به سازمان نيروها بپردازند تاكيد كردند در نتيجه اين تشكل با مشورت علماي جهبه پايداري انقلاب اسلامي نامگذاري شد.
وي در ادامه به تشريح دلايل نامگذاري اين تشكل با عنوان جبهه پايداري پرداخت و گفت: جبهه علامت پذيرش همه نيروهاي ولايي و پايداري مظهر ماندگاري در خط رهبري و انقلاب اسلامي و اعتقاد به گفتمان امام و انقلاب است.
حسينيان در ادامه به خط و مشي اين جبهه پرداخت و گفت: خط و مشي اين جبهه برگرفته از اصول مكتب امام خميني يعني عقلانيت، معنويت و عدالت حول محور ولايت است.
وي ادامه داد: ما معتقديم براي اداره امور كشور و حل معضلات اقتصادي، سياسي و اجتماعي، بايد بهترين برنامهها را تهيه كنيم و بايد از ابزارها به نحو احسن استفاده كنيم.
حسينيان با بيان اينكه ما براي رقابت با اصولگرايي نيامدهايم، ادامه داد: اصولگرايان طيف وسيعي هستند و تشكلهاي گوناگون هر كدام قسمتي از اين طيف را تحت پوشش قرار ميدهند و ما معتقديم بخشي از اين طيف و جريان فكري خاص را تحت پوشش قرار ميدهيم.
وي بار ديگر با تاكيد بر اينكه ما رقيب اصولگرايان نيستيم، بلكه مكمل براداران اصولگراي خود هستيم، ادامه داد: از اين رو ما ز ياران چشم ياري داشتيم و منتظر استقبال بوديم و در حالي كه برخي از دوستان مجلس فاتحه ما را تدارك ميديدند. با اين حال ما دست دوستي به اصولگرايان دراز ميكنيم و دست آنها را ميفشاريم و بر هر دستي كه براي عزت انقلاب، امام و رهبري و ملت ايران دراز شود بوسه ميزنيم.
حسينيان ادامه داد: ما از خداوند بزرگ براي خود صبوري ميطلبيم تا اگر دست نوازش دوستان سيلي بر گونه راستمان نواخت گونه چپ را به سمتشان بگشاييم، چراكه هرگز جنگ ما با خوديها نيست و ما از خدا خواستهايم كه در برابر استكبار و استبداد ذرهاي آرام نگيريم.
وي در ادامه به خط و مرزهاي اين جبهه اشاره كرد و گفت: ما از فتنهگران چه آنهايي كه فتنه را رهبري و مديريت كردند، چه آنهايي كه همراهي و ميدانداري و حمايت كردند و در دفتر يا خانه خود با سران فتنه نشستند و آنها را تحريك كردند و چه كساني كه سكوت كردند و در واقع حق و ولياشان را ياري نكردند و فتنه را خوار نكردند و چه آنهايي كه روزي بر ميخ ميكوبيدند و روزي بر نعل، متنفريم و اعلام برائت ميكنيم. بين ما و آنها خط سرخي به رنگ خون تا قيامت كشيده شده است.
اين عضو فراكسيون انقلاب اسلامي ادامه داد: ما همچنين از منحرفين اعلام برائت ميكنيم، كساني كه با شعار ولايت به جنگ ولايت آمدهاند.
وي ادامه داد: ما معتقديم بي عشق خميني و خامنهاي عاشق مهدي شدن دروغي كلاهبردارانه بيش نيست، پس اين مدعيان دروغين را منحرف ميدانيم و با آنها اعلام جنگ ميكنيم.
حسينيان در بخش ديگر از صحبتهاي خود ادامه داد: وحدت با اصولگرايان هدف استراتژيك جبهه است و ما ملاحظاتي داريم و مصريم كه به حرفهايمان اعتنا شود، چرا كه وحدت اصولگرايان نبايد بهانهاي براي عبور از اصولگرايي باشد.
وي ادامه داد: نقش مردودان فتنه در مركزيت اصولگرايان براي ما به هيچ عنوان پذيرفتني نيست و نه توجيه اشتباه را ميپذيريم، نه توجيه توبه را و ما نميتوانيم سرنوشت انقلاب و ملت را به دست اشتباهكاران و بي بصيرتاني بسپاريم كه در لحظات حساس به آرمانهاي انقلاب پشت ميكنند ما به خود اجازه نميدهيم كه بار ديگر به نام اصولگرايي، كساني به مجلس بروند كه در فتنه 88 در زمين دشمن بازي كردند و نظام اسلامي را متهم كردند و در واقع ما نميتوانيم تن به محوريت كساني بدهيم كه بيت المال را به جيب فتنهگران ريختند و سر بزنگاه حساس در برابر رهبري در فكر و عمل ايستادند استراتژي ما وحدت اصولگرايان با حفظ ارزش اصولگرايي است.
پايان، صحبتهاي حسينيان با تكبير كساني كه در اين جلسه حضور داشتند همراه شد.
جبهه پايداري انقلاب اسلامي به هيچ فردي وابسته نيست
به گزارش ايسنا، مراسم اعلام موجوديت جبهه پايداري انقلاب اسلامي، با برگزاري ميزگردي با حضور اعضاي اصلي اين جبهه آقاتهراني، زارعي، حسينيان، لنكراني و محصولي با مجريگري غلامحسينالهام كه در واقع به نحوي نقش سخنگوي اين جبهه را ايفا ميكند، همرابود.
در اين ميزگرد محصولي در پاسخ به سوالي مبني بر نحوه مشاركت اين جبهه در انتخابات مجلس نهم و نحوه تعامل آن با اصولگرايان گفت: اين جبهه يك حزب نيست و در واقع اين جبهه يك گفتمان است و تحت نظر فقهاي بزرگوار فعاليت ميكند و در واقع دغدغه اصلي اعضاي جبهه تبعيت از نظرات ولي امر مسلمين حضرت آيتالله خامنهاي است.
وي با اشاره به شاخصهاي اين جريان گفت: شاخصهاي ما تبعيت كامل از ولايت فقيه، مرزبندي با جريان فتنه و حمايتگران از آن و مرزبندي با جريان انحرافي است و در واقع كسي و جرياني كه معتقد به اين سه وجه باشد، عضو اين جبهه حساب ميشود.
محصولي با بيان اينكه اين جريان و جبهه از ساختارهاي حزبي پرهيز ميكند و فارغ از دغدغههاي حزبي و زير نظر فقهاي بزرگوار بر اساس شاخصهايي كه امام خميني و مقام معظم رهبري مطرح كردهاند، فعاليت ميكند گفت: فارغ از بحث انتخابات، استراتژي و اهداف اصلي ما وحدت است و ما در انتخابات نيز براي وحدت اصولگرايان تلاش ميكنيم و بر اساس شاخصها و منشور اصولگرايي عمل ميكنيم.
وي با اشاره به اهميت تقواي جمعي و توجه اين جبهه به اين موضوع ادامه داد: ما در انتخابات مجلس بر اساس ركنهايي چون وحدت، تبعيت از ولايت فقيه و مرزبندي با جريان فتنه و جريان انحرافي و توجه به نظر فقها و علما حركت ميكنيم. از طرف ديگر معتقديم بايد به رويشهاي انقلاب اسلامي بخصوص رويشهاي سوم تير و جوانان حزباللهي و افسران جنگ نرم توجه ويژهاي كرد.
وي با بيان اينكه تعداد زيادي از نمايندگان مجلس هشتم در اينجا حضور دارند، به بحث انتخابات مجلس هشتم اشاره كرد و گفت: مكانيزمي كه براي انتخابات مجلس هشتم در آن جلسه 15 نفره مطرح شد و در واقع منجر به مكانيزم جبهه متحد اصولگرايان شد، به پيشنهاد بنده و آقاي مصلحي مطرح شد و ما شاهد موفقيت نسبي آن نيز بوديم.
وي ادامه داد:در مورد انتخابات مجلس نهم نيز از رمضان سال گذشته اقداماتي انجام شد، توسط 5 نفر از اصولگرايان كه سه نفر از اين برادران عضو جبهه پايداري انقلاب اسلامي هستند و اين اقدامات منجر به برگزاري جلسه 30 نفره اصولگرايان در دفتر آقاي رييسجمهور بود و به دنبال آن كميته سه نفره تشكيل شد و اين نشان دهنده اين است كه دوستان در جبهه پايداري، در شعار و عمل در راستاي وحدت در اين دوره و آن دوره پيشقدم هستند.
محصولي كه به نوعي به عنوان ليدر اين جريان از آن نام برده ميشود، در ادامه افزود: برخي متاسفانه به خاطر نگاههاي حزبي، جبهه را رقيب ميدانند و آگاهانه يا ناآگاهانه مطالب كذبي را منتشر ميكنند. مثل اينكه مثلا مقام معظم رهبري در ديداري با آيتالله مصباح اعلام كردند كه دوستان را از تشكيل چنين جبههاي نهي كنند، در صورتي كه اين موضوع كذب محض بود و آيتالله مصباح آن را تكذيب كردند و ما از دفتر مقام معظم رهبري نيز پيگيري كرديم و آنها نيز اين موضوع را رد كردند. البته من به دوستان عرض ميكنم كه اين فضاسازيها ادامه خواهد داشت و دوستان آمادگي اين مسائل را داشته باشند.
وي ادامه داد: چندي پيش نيز مطلب كذب ديگري منتشر شد مبني بر اينكه عدهاي گفتند آيتالله مهدوي كني مخالف اعلام موجوديت اين جبهه و اين همايش است در حالي كه چندي پيش من به همراه حجتالاسلام والمسلمين آقاتهراني، حسينيان، دكتر الهام به ديدار ايشان رفتيم و ايشان اين موضوع را تكذيب كردند و گفتند كه منظور من برگزاري اين همايش و تشكيل جبهه نبوده است و من شما را برادران انقلابي ميدانم كه بايد در صحنه باشيد و منظور من اين بوده است كه حركت شما در راستاي وحدت باشد و به دوستان خود نيز توصيه كنيد كه وحدت را دنبال كنند.
محصولي با بيان اينكه استراتژي ما وحدت است، گفت: ما تلاش خود را بر اي وحدت نيروهاي انقلاب اسلامي بر اساس مبناي اصولگرايي به كار خواهيم بست.
در ادامه اين ميزگرد باقريلنكراني يكي ديگر از اعضاي اين جبهه در پاسخ به سوالي در مورد ضرورت ايجاد اين جبهه اظهار كرد: همان طور كه دوستان در اين جلسه فرمودند، ما در طول اين دوران شاهد فراز و نشيبهاي زيادي در مورد تشكلها بودهايم و شايد اين سوال وجود داشته باشد كه آيا تشكيل اين جبهه ضرورت داشت، آيا ما با ظرفيتهاي موجود نميتوانيم مباني و گفتمان را دنبال كنيم.
وي ادامه داد: به نظر من اگر ما يك نگاهي به وضعيت آرايش نيروهاي سياسي در سطح كشور و كساني كه داراي تريبون رسمي هستند، داشته باشيم ميبينيم كه يك كاستي جدي در زمينه امكان حضور نيروهاي متعهد انقلابي و متدين وجود دارد و ما اگر به روند فعاليتهاي اجتماعي نگاه كنيم متوجه برخي از اين كاستيها ميشويم.
باقري لنكراني ادامه داد: در همين انتخاباتي كه پشت سر گذاشتيم، برخي از افرادي كه از آنها توقع نبود با يك سري ابزارهايي وارد شدند كه در واقع استفاده از برخي از اين ابزارها، خجالت آور بود.
وي افزود: ما بعضا ميبينيم كه برخي از افراد براي ماندن در قدرت از هر وسيلهاي استفاده ميكنند و اين موضوع گريبانگير برخي از فعالان سياسي ما شده است و در واقع اينكه هدف وسيله را توجيه ميكند را استراتژي قرار دادهاند و ما آثار اين نوع استراتژيها را نيز بعضا ميبينيم. وقتي صحبت از اين ميشود كه بايد با مردم ارتباط داشت، در ايام انتخابات اين ارتباط قرائت ميشود به ارتباط با بخشهاي مختلف به جز اقشار حزباللهي و برخي اين گونه توجيه ميكنند كه حزباللهيها با ما هستند و ما بايد راي ديگران را جذب كنيم.
وي با بيان اينكه متاسفانه بعضا در بين برخي از كساني كه زماني مسووليت داشتهاند يك نگاه انحصاري به قدرت و ثروت در بين خودشان يا اطراف آنها شكل گرفته است، گفت: ما اكنون با رويشها و نسل جواني روبهرو هستيم كه انقلاب اسلامي را با همان قرائت امام و مقام معظم رهبري باور دارند و با انحصارگرايي، توجيه كردن استفاده از هر وسيله براي رسيدن به هدف و فراموش كردن امت حزبالله و به كنار گذاشتن آن مخالفت جدي دارد و حضور شما در اين جمع نيز نشان دهنده اين حساسيت است.
باقري لنكراني گفت: به نظر ميرسد ايجاد يك تشكل كه رويشهاي انقلاب اسلامي را منسجم كند و نگاه اصيل به فرمايشات امام و رهبري را حفظ كند، ضرورت دارد.
در ادامه اين مراسم حسينيان ديگر عضو اين جبهه در مورد نحوه فعاليت جبهه پايداري در عرصه انتخابات و آيا اينكه اين جبهه بعد از انتخابات نيز كارش را ادامه خواهد داد يا نه گفت: اعتقاد ما اين است كه اين جبهه به عنوان يك تاسيسات يا تشكيلات جديد اصولگرا نيست و ما اعتقاد داريم كه اين يك جريان فكري است كه در جامعه همراه با انقلاب اسلامي متولد شده و در طول تاريخ انقلاب اسلامي با همه نوساناتي كه وجود داشته رشد پيدا كرده و يكي از ظهورهاي آن در سوم تير 84 بوده است. ما معتقديم كه اين جريان و جبهه يك جريان فكري و ارزشي است و به هيچ فردي وابسته نيست و با رفتن و آمدن افراد تغييري در ماهيت آن به وجود نميآيد.
وي با بيان اينكه كار و هدف ما محدود به انتخابات نيست، گفت: اين جريان يك جريان فكري است كه بيشتر صبغه فرهنگي دارد. سازمان دهندگان آن بر صبغه فرهنگي آن تاكيد دارند و برنامه اصلي ما سازماندهي اين تفكر و كار فرهنگي است و سپس امور سياسي كه انتخابات يكي از موارد آن است.
حسينيان ادامه داد: جبهه قطعا برنامههاي درازمدتي در راستاي اهدافي كه دنبال ميكند، دارد و در انتخابات نيز بنا بر وظيفه ملي كه داريم فعالانه شركت ميكنيم.
در ادامه زارعي يكي ديگر اعضاي جبهه در پاسخ به سوالي در مورد فعاليت جبهه در استانها نيز گفت: اميدواريم كه اين جبهه كه در واقع يك جريان فكري است و در راستاي ارزشهاي انقلاب اسلامي و ولايت فقيه است بتواند در استانهاي مختلف مجموعه دوستان را دور هم جمع كند و ما در ماه مبارك رمضان اين آمادگي را داريم كه در استانهاي مختلف نشستهاي استاني برگزار كنيم.
وي با بيان اينكه تعداد زيادي از دوستان در استانها هستند كه با شاخصهايي كه بيان شده همراه جبهه هستند، ادامه داد: استانهايي كه آمادگي داشته باشند ما در ماه مبارك رمضان نشستهاي استاني را برگزار ميكنيم.
زارعي افزود: از سوي جبهه سايتي نيز راهاندازي خواهد شد كه به موضوعهاي مربوط به جبهه از طريق سايت اعلام خواهد شد.
اين نماينده مجلس در ادامه با بيان اينكه حضور دوستان در اين نشست باعث ياس و نااميدي دشمنان شد، گفت: اعلام موجوديت اين جبهه يعني اينكه ما پاي پرچم ولايت و انقلاب ايستادهايم و دشمنان ما در رسيدن به اهداف خود نااميد ميشوند و اميدواريم كه اين نشستها بركات به همراه خود داشته باشد و روند مثبتي در صحنه انتخابات مجلس نهم داشته باشد.
سپس دكتر الهام كه مجري اين ميزگرد نيز بود، گفت: سوالات مختلفي مطرح است ولي به علت كمبود وقت امكان پاسخگويي وجود ندارد و انشاءالله در يك نشست رسانهاي كه به زودي برگزار خواهد شد به سوالات پاسخ داده ميشود و در واقع بناي اين جبهه پايداري بر اصول و صداقت در بيان و عمل است.
آقاتهراني يكي ديگر از اعضاي اين جبهه كه دبير همايش نيز بود در جمعبندي پاياني مطالب گفت: همان طور كه دوستان گفتند ما حزب نيستيم. ثبت نام نيز نميكنيم. اصولي داريم كه هر كس به اين اصول پايبند باشد با ماست.
وي با اشاره به اهميت ولايتمداري و تبعيت از ولايت فقيه، گفت: در واقع ما در اين راستا حركت كردهايم كه بچههاي حزباللهي و متدين، انسجام جديتري داشته باشند و اين گونه نباشد كه در برخي از جلسات آنها را حساب نكنند.
وي به مانند حسينيان بر صبغه فرهنگي و فكري اين تشكل اشاره كرد و گفت: ما در راستاي دفاع از ولايت و ارزشها و اصول حركت ميكنيم، ما به دنبال اصول و تعميق اصول هستيم.
آقاتهراني در ادامه به شايعات و مطالبي كه در مورد ايجاد اين جبهه مطرح است، اشاره كرد و گفت: ما ديداري با آيتالله مهدوي كني داشتيم از ايشان براي حضور در اين جبهه دعوت كرديم. ايشان عذر داشتند نميتوانستند حضور داشته باشند، ولي فرمودند كه به دوستان خود بگوييد كه بر اصول وحدت داشته باشند،استراتژي ما نيز همين است و ما به صورت جدي بر اصول پايداري ميكنيم.
فريد حدادعادل: درانتخابات مجلس نامزد نميشوم
به گزارش ايسنا فريد حدادعادل، فرزند غلامعلي حدادعادل كه در همايش جبهه پايداري انقلاب اسلامي حضور داشت در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه خبرهايي در ارتباط با كانديداتوري شما در انتخابات مجلس نهم منتشر شده است، گفت: من اكنون اين مساله را از شما ميشنوم، ولي من به هيچ وجه قصد كانديداتوري در انتخابات مجلس نهم را ندارم.
وي در پاسخ به اين سوال كه گفته ميشود جمعيت ايثارگران قصد دارد، نام شما را در ليست انتخاباتي خود قرار دهد، اظهارداشت: اين مطلب يك شوخي بيش نيست، زيرا همان طور كه عرض كردم بنده به هيچ وجه در انتخابات كانديدا نميشوم.
بنا بر اين گزارش حدادعادل پدر فريد حدادعادل كه او نيز در اين همايش به عنوان سخنران حضور داشت و اكنون يكي از اعضاي كميته داوري و نظارت اصولگرايان است در جمع خبرنگاران گفت: جبهه پايداري را جداي از اصولگرايي نميدانم.
به گزارش ايسنا، وي با تاكيد بر اهميت وحدت اصولگرايان گفت: معتقدم نميتوان اين جبهه را جدا از اصولگرايان دانست ضمن اين كه جريان اصولگرا همواره بر وحدت تاكيد ميكند.
رييس كميسيون فرهنگي مجلس با اشاره به عزم اصولگرايان و حركت آنها در راستاي وحدت گفت:اصولگرايان درصدد هستند توصيههاي مقام معظم رهبري مبني بر وحدت را به منصه ظهور برسانند.
همچنين شجوني عضو جامعه روحانيت مبارز نيز كه در اين جلسه حضور پيدا كرده بود در جمع خبرنگاران با تاكيد بر اينكه اين جبهه جزيي از جريان اصولگراست، گفت: اصولگرايان تحت اشراف جامعتين حركت ميكند.
وي همچنين گفت: به عنوان مهمان در اين جلسه حضور پيدا كردم.
وي همچنين در مورد ايجاد شوراي حل اختلاف از سوي مقام معظم رهبري گفت: كار مباركي است و بايد از اين امر استقبال و تبعيت كرد.
حجتالاسلام و المسلمين آقاتهراني نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي و يكي از اعضاي جبهه پايداري انقلاب اسلامي نيز با بيان اينكه اين جبهه بناي تعامل و همكاري با اصولگرايان دارد، در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني بر اينكه ميگويند اين جبهه قصد تقابل و تعارض با ديگر گروههاي اصولگرا دارد، گفت: كساني كه اين موضوع را ميگويند بايد آن را اثبات كنند و ما بناي همكاري با جريان اصولگرا را داريم.
كوثري يكي ديگر از اعضاي جبهه پايداري انقلاب اسلامي با تاكيد بر اينكه اين جبهه بناي تعامل با اصولگرايان را دارد، گفت: انشاءالله نحوه همكاري اين جبهه با ديگر گروههاي اصولگرا مشخص خواهد شد و ما حتما نمايندهاي را به گروه 7+8 اصولگرايان معرفي ميكنيم.
الهيان يكي ديگر از نمايندگان مردم تهران كه در اين جلسه حضور پيدا كرده بود در پاسخ به اين سوال كه برخي ميگويند اين جبهه و تشكيل آن يك نوع كار موازي با جامعتين است، ادامه داد: اين حركت يك حركت موازي نيست و هدف از تشكيل اين جبهه در واقع يك حركت جمعي در راستاي وحدت است و اگر خلاف اين باشد خلاف صحبتهاي مقام معظم رهبري است.
وي ادامه داد: موفقيت جريان اصولگرا به خاطر وحدت بوده است و جبهه پايداري به اهميت اين موضوع واقف است و اين موضوع را پيگيري ميكند.
غلامحسين الهام:در وحدت اصولگرايان شكاف ايجاد نشده است
غلامحسين الهام عضو هيات موسسه جبهه پايداري انقلاب اسلامي در حاشيه اولين گردهمايي اين جبهه در پاسخ به اين سوال كه آيا به نظر شما در ارتباط با موضع وحدت اصولگرايان شكافي ايجاد شده است، گفت: بنده چنين اعتقادي ندارم.
به گزارش ايسنا، الهام با بيان اينكه توضيحات كافي در خصوص دليل تشكيل جبهه پايداري انقلاب اسلامي ارائه شده است، گفت: به نظر بنده سخنان آيت الله مصباح يزدي درمورد جبهه پايداري بهترين تبيين براي تشكيل اين جبهه است.
وي با تاكيد بر اينكه اين جبهه حزب و گروه نيست، ادامه داد: همه جريانات فكري كه مباني ما را قبول دارند جزو اين جبهه محسوب ميشوند.
الهام با اشاره به اصول اين جبهه گفت: مبارزه با فساد و اشرافيگري و تبعيض، اعتماد به ملت و خدمت رساني خالصانه و مخلصانه به مردم از جمله اصول ما محسوب ميشود و اين اصولي است كه با محوريت رهبري وحدتآفرين است.
لنكراني:جبهه پايداري حزب نيست
همچنين كامران باقري لنكراني وزير سابق بهداشت و يكي از اعضاي جبهه پايداري انقلاب اسلامي در جمع خبرنگاران درباره اهداف تشكيل اين جبهه اظهار داشت: جبهه پايداري حزب نيست و هدف از تشكيل آن عضوگيري يا تشكيل دفتر نبوده، بلكه گفتماني است كه از گذشته به ويژه در دهه گذشته در رويشهاي انقلاب اسلامي دنبال ميشد و در واقع گفتماني است كه در پي اين است كه ارزشهاي انقلاب اسلامي و گفتمان امام و مقام معظم رهبري را دنبال ميكند.
وي ادامه داد:اين جبهه، جبهه پايداري است به دنبال ايجاد فضايي براي فعاليت نيروهاي مومن و حزباللهي و برابر جريانهاي زيادهخواه و سرزنشكننده است كه پايداري مردم متدين و حزباللهي كشور را در صحنههاي مختلف همچون مقابله با فتنه برنميتابند.
لنكراني با بيان اينكه اين جبهه به دنبال گسترش منويات مقام معظم رهبري در سطح جامعه است گفت:در واقع ما به دنبال ايجاد فضايي براي نيروهاي حزباللهي جهت اثرگذاري و بيان حرفهايشان هستيم.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا با تشكيل اين جبهه در ميان اصولگرايان شكاف ايجاد ميشود، با رد اين موضوع گفت: به عقيده بنده بخشي از نيروهاي رشد يافته در دهه گذشته نيازمند داشتن ارتباطات بيشتري هستند تا بتوانند حرفهايشان را محكمتر و قويتر بيان كنند كه اين موضوع به رشد و بالندگي جريان اصولگرايي كمك ميكند.
انتهاي پيام
نظرات