رييس انجمن زمينشناسي اقتصادي ايران گفت: در حال حاضر همه تحقيقات آناليز شده دانشگاهها با هدف نمايه شدن در ISI انجام و به اين مسير سوق داده ميشوند که اين موضوع اصلا براي کشور خوب نيست، چرا که منابع مالي ما محدود است و بايد به سمتي پيش برويم که تحقيقات منجر به تحول در داخل کشور شود.
به گزارش خبرنگار پژوهشي ايسنا، منطقه لرستان، کريم پور در مراسم افتتاحيه دومين همايش ملي زمينشناسي اقتصادي ايران که چهارشنبه در سالن آمفي تئاتر دانشگاه لرستان برگزار شد، با بيان اين مطلب اظهار كرد: تا کنون در انجمن زمينشناسي اقتصادي ايران، 4 شماره مجله زمين شناسي منتشر شده و دو ماموريت يکي برگزاري همايشهاي سالانه در استانها و ديگري انتشارات مجلات علمي و پژوهشي را بر عهده داريم. البته قابل ذكر است كه براي آينده نيز برنامههاي زيادي را در دست اقدام داريم.
وي با بيان اينکه در کشور 150 هزار دانشجوي دکتري و کارشناسي ارشد مشغول به تحصيل هستند، اظهار كرد: هر دانشجو ملزم است براي تحقيقات خود پاياننامه ارائه کند؛ با توجه به سند 1404 يکي از اتفاقات مهمي که بايد رخ دهد، اين است که اين پاياننامهها هدفمند شوند و چه بهتر که اين مهم از سوي انجمنهاي علمي پيگيري شود.
کريمپور با تاکيد بر اينکه انجمن علمي زمينشناسي اقتصادي اين موضوع را در دستور کار خود قرار داده، اظهار كرد: اگر هر سال بخشي از پاياننامههاي دانشجويي در کشور هدفمند شود، منجر به کسب افتخارات علمي براي ايران خواهد شد.
رييس انجمن زمين شناسي اقتصادي ايران در خصوص متون درسي در دانشگاهها گفت: متون درسي را بايد در سطح دنيا رصد کنيم، زمين شناسي مانند علوم انساني نيست و هر روز دستخوش تغييرات است، اما متاسفانه در برخي دانشگاههاي کشور هنوز محتواي درسي 30 سال گذشته را ارائه ميدهند و هيچ تغييري ايجاد نشده است.
وي يادآور شد: متون درسي بايد متناسب با نيازهاي استانها و مناطق تغيير کند.
انتهاي پيام
نظرات