رشد آموزش عالي به طور فزايندهاي بر روي ساختارهاي سازماني و جهت گيري استراتژيك دانشگاهها در كشورهاي پيشرفته و در حال توسعه به طور مشابه در حال اثرگذاري است.
به گزارش سرويس صنفي و آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افزايش50 درصدي در نرخ ثبت نام دانشجويي در سراسر جهان طي دهه گذشته چهره بخش دانشگاهي را تغيير داده و تنوع موسساتي و اشكال جديد آموزش عالي خصوصي را افزايش داده است.
سايت اخبار دانشگاهي جهان در گزارش جديدي ضمن تاكيد بر نياز روز افزون به ظرفيت سازي در بخش آموزش عالي آورده است: ادبيات آموزش عالي به وضوح نشان ميدهد كه مديران سطح متوسط و اغلب از جوامع آكادميك، نسبت به فرايندهاي پيشرفت و تغيير سخت گير و حساس هستند.
در همين رابطه پروفسور رون بارنت كارشناس و استاد انستيتو آموزش در لندن تاكيد كرد: آنچه بيش از قدرت بخشيدن به مديريت اهميت دارد توجه به نياز دانشگاههاي جهان به يك رهبري خلاق، كارآمد و دورانديش با يك دورنماي جهاني است كه ظرفيتهاي دانشگاهها را در جهت ارتقاي مصلحت عمومي درك ميكند.
بنابراين گزارش، امروزه آموزش عالي به عنوان كليد افزايش رقابتهاي اجتماعي در نظر گرفته ميشود و كارشناسان و متخصصان بين المللي در بخش آموزش عالي به اين توافق دست يافتهاند كه دانشگاههاي سراسر دنيا بايد از هر ابزاري كه در اختيار دارند براي حفظ محيط زيست جهاني مبارزه كنند و همچنين علاوه بر كمك به رشد اقتصادي، فرصتهايي براي ايجاد شبكههاي بين المللي ارائه شود تا كيفيت عملكرد كاركنان پرسنل دانشگاهي در جهت ظرفيت سازي موسساتي در تمام نقاط جهان ارتقاء پيدا كند.
انتهاي پيام
نظرات