ارديبهشت ماه سال 90 نخستين كنگره پروبيوتيك و پريبيوتيك صنايع غذايي ايران برگزار ميشود
نخستين كنگره پروبيوتيك و پريبيوتيك صنايع غذايي ايران با شعار «از صنعت تا بالين» توسط انستيتو تحقيقات تغذيهيي و صنايع غذايي و با همكاري دانشكده تغذيه و صنايع غذايي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي، معاونت غذا و داروي وزارت بهداشت و سازمان جهاني بهداشت طي روزهاي 28 تا 30 ارديبهشت ماه سال آينده در محل انستيتو برگزار ميشود.
دكتر خسروي، عضو هيات علمي انيستيتو تحقيقات تغذيهاي و صنايع غذايي و دبير كنگره در گفتوگو با خبرنگار علمي ايسنا با بيان اينكه مهلت ارسال مقاله به اين كنگره تا پايان بهمن ماه جاري است، گفت: تاكنون حدود 300 نفر در سايت كنگره ثبت كردهاند تا مقالات خود را ارائه دهند كه اميدواريم كه اين كنگره باعث افزايش سطح كيفي و كمي تحقيق در اين زمينه شود.
دبير نخستين كنگره پروبيوتيك وپريبيوتيك صنايع غذايي ايران درباره محورهاي كنگره گفت: بيوتكنولوژي پروبيوتيكها، ميكروبيولوژي، فناوري و مهندسي غذايي، تغذيه باليني، دام و طيور و آبزيان از جمله اين محورها به شمار ميروند كه اميدواريم كه با اين اقدامات از صنعت تا بالين و از غربال ميكروب تا توليد متخصصان در كنار يكديگر قرار داشته تا باعث هم افزايي اطلاعات و تعامل دانش شود.
وي خاطرنشان كرد: از جمله كاربرد پروبيوتيكها در دندانپزشكي و دام و طيور است به طوري كه ميتواند از مصرف بسياري از آنتي بيوتيكها مضر در دام و طيور جلوگيري كرده و نهايتا باعث ارتقاي سطح سلامت غذا در جامعه ايراني شود.
وي در خصوص پروبيوتيكها گفت: پروبيوتيكها ميكروارگانيسمهاي مفيدي براي بدن انسان هستند كه در دوران نوزادي به طور طبيعي در كلون روده وجود دارند اما با افزايش سن و آغاز مصرف اولين آنتي بيوتيكهاي گوارشي و زندگيهاي پر استرس شهري تعداد
پروبيوتيكها در روده كاهش مييابد؛ بنابراين مصرف پروتيكها ميتواند اثرات سلامتي بخش متعددي در بدن انسان شامل پاد سرطاني و پاد جهشي و كاهش كلسترول خون داشته باشند.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات