يك نانوا با بيان اينكه تا بهمن ماه از آردهايي كه قبل از اجراي هدفمندسازي يارانهها خريد كرده است، استفاده ميكنند گفت: قرار است ميزان آرد تحويلي از اول بهمن ماه تغيير كند و آزادپزها آرد ميگيرند اما ما هنوز آرد تازه نگرفتهايم.
رجبي كه مغازه نان بربري در ميدان انقلاب تهران دارد و جزو نانواييهايي دولتيپز است در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار كرد: تعداد پخت نان نسبت به قبل از اجراي هدفمندسازي يارانهها، كمتر شده است و به طور روزانه، دو كيسه كمتر از قبل نان پخته ميشود.
وي ادامه داد: وقتي نان گران ميشود ملت مجبورند كه كم مصرف كنند يعني درست مصرف كنند طوري مصرف كنند كه ضايعات نداشته باشد به دليل اينكه فضا رقابتي شده، نانواييها مجبورند كه نان خوب درست كنند هيچ كس دوست ندارد كه تعداد مشترياش كم شود، به خاطر اين رقابتي شده است.
وي با اشاره به اينكه نان بربري قبلا 150 تومان به فروش ميرسيد و اكنون 300 تومان فروخته ميشود گفت: گران شدن نان اين برج به نفعمان است چرا كه آرد يارانهاي است اما از برج ديگر مشخص نيست؛ اگر مشتري بيايد و پخت آزاد كم نشود، به ضررمان نميشود اما اگر مشتري نياد چون اجاره مغازه ميدهيم مجبوريم زياد بپزيم كه اجاره مغازه در بيايد.
اين نانوا تصريح كرد: كسي كه پنج تا نان ميخريد و يكي از آنها اصراف ميشد اكنون چهار نان ميخرد، ما هم كم مي پزيم.
وي با بيان اينكه نميدانيم چگونه مواد افزودني به نان اضافه كنيم گفت: كنجد ميتوانيم اضافه كنيم كه فعلا اجازه اين كار را ندادهاند و ميگويند كه اگر مشتري كنجد خواست، كنجد خودش بياورد و شما به نان اضافه كنيد.
رجبي در پايان تاكيد كرد: اگر آرد خوب باشد، همه چي رديف ميشود.
انتهاي پيام
نظرات