كليه بنكداراني كه از فروش كالاها و اجناس خود بر مبناي قيمتهاي اول شهريور 89 امتناع كنند، توسط اتحاديه كشوري بنكداران مواد غذايي به سازمان بازرگاني و نظارت بر كالاها و خدمات سازمان بازرگاني معرفي ميشوند.
قاسمعلي حسني ـ رييس اتحاديه كشوري بنكداران مواد غذايي ـ در مصاحبه با خبرنگار اصناف ايسنا گفت: اولين گام ما در جهت اجراي هدفمندسازي يارانهها اين بود خريد بنكداران به قيمتهاي شهريور ماه برگردد و اگر واحدهاي توليدي برخلاف قيمتهاي شهريور ماه جنس بفروشند و از فروش كالاها و اجناس بر پايه همان قيمتهاي يكم شهريور ماه امتناع كنند، اتحاديه بنكداران موظف است تا تخلف آن واحد را گزارش و به سازمان بازرگاني و نظارت بر كالا و خدمات سازمان بازرگاني معرفي كند.
وي ادامه داد: به همين منظور به تمام بنكداران از طريق ارسال پيامك و انتشار اطلاعيهها، اعلام كرديم كه كليه خريدهاي آنها بايد به تاريخ اول شهريور برگردد. طبعا در اين فاصله تفاوت قيمتهايي بوده است ولي ما گفتهايم كه ملاك خريد بنكداران بايد قيمتهاي شهريور ماه باشد.
حسني گفت: اين اقدام در راستاي تفاهمنامهاي بود كه ميان اتحاديه كشوري بنكداران مواد غذايي و سازمان بازرگاني استان تهران منعقد شد.
رييس اتحاديه كشوري بنكداران مواد غذايي همچنين درباره آن دسته كارخانههايي كه قبل از اجراي هدفمندكردن يارانهها قيمت محصولات خود را افزايش داده بودند، گفت: 80 درصد اين كارخانهها قيمتهاي خود را برگرداندند و با همان روال سابق محصولاتشان را عرضه ميكنند. البته در مورد آن دسته از كالاها و اقلام مصرفي مانند روغن كه افزايش قيمت آنها منشا جهاني دارد، اين افزايش توجيهپذير است.
انتهاي پيام
نظرات