بيانيه جامعه اسلامي دانشجويان دانشکده فني دانشگاه تهران به مناسبت روز مجلس
جامعه اسلامي دانشجويان دانشکده فني دانشگاه تهران به مناسبت روز مجلس بيانيهاي منتشر كرد.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، متن بيانيه به شرح زير است:
هر ساله 10 آذرماه يادآور شهيد آيتالله مدرس است. شخصيتي که اصولگرا بودن در همه زمينهها از جمله عدالتخواهي صادقانه، ساده زيستي مخلصانه و فسادستيزي شجاعانه را در صحنه مجلس، نه در حرف بلکه در عمل نشان داد.
بحمدلله امروز مجلسي بر سر کار است که برخلاف بعضي دورههاي پيشين که بعضا شاهد آن بوديم، مجلس نه نشانه اراده ملي و تريبون ملت بلکه عرصه تاخت و تاز احزاب سياسي و ضعف و سستي در مقابل جبهه استکبار شده بود و هنوز تلخي آن مخصوصا در دوره ششم مجلس در اذهان ملت و دانشجويان باقي است. در آن زمان مجلس به خاطر همسو بودن با دولت از بسياري از خطاهاي دولت اغماض ميکرد و جالب آنکه تعدادي از همان گروه ديروز، امروز نگران شان نظارتي مجلس شدهاند. ما اين را از افتخارات مجلس اصولگرا ميدانيم که وقتي دولت همسو با خود را در مصدر امر ميبيند از شان نظارتي خود کوتاه نيامده و اشتباهات را براي پيشبرد اصولگرايي در کشور بيان ميکند.
ميدانيم که وجود دولت و مجلسي اصولگرا از نعماتي است که به برکت اعتماد مردم به بار نشسته است. ما نگران اين بوده و هستيم که عدهاي مغرضانه و عدهاي ديگر جاهلانه بخواهند اين فرصت را تبديل به تهديد کنند.
بايد از خود پرسيد که چرا در اين مدت هرگاه اختلافي بين دولت و مجلس ايجاد ميشود دشمنان اين مملکت هميشه تلويحا جانب مجلس را گرفتهاند. اين نکته قطعا نه از باب عدم پايبندي نمايندگان ملت به آرمانهاي انقلاب و نه از جهت اصولگراتر بودن دولت است، بلکه از آن باب است که دولت در وسط ميدان مبارزه قرار دارد و دشمن از هر وسيلهاي براي تضعيف دولت استفاده ميکند، حتي اگر حمايت از مجلس اصولگرا باشد! در اين بين گاهي شاهديم عدهاي نزد نمايندگان ملت رفته و مجلس را از دولت نااميد ميکنند و عدهاي دولت را از مجلس و آنگاه عدهاي ديگر هم ميخواهند مردم را از هر دو قوه نااميد کنند. فتنه گران بدانند فتنه انگيزي آنان در بين اصولگرايان نتيجه نخواهد داشت و به فضل الهي به هدف خود که همان آتش افروزي سياسي است دست نخواهند يافت.
حال در آستانه روز مجلس چند نکته به نمايندگان خود در خانه ملت متذکر ميشويم:
1- مجلس محترم بايد توجه داشته باشد که اگرچه گاه انتقاداتي نسبت به عملکرد دولت وارد است اما نبايد شاهد آن باشيم که اين اختلافات تبديل به معارضات و حسابرسيهاي شخصي شود که قطعا باعث دور شدن مجلس از نگاه کلان به مسائل کشور ميشود. از طرف ديگر مجلس به اين نکته دقت کند که در مسير پيشرفت کشور دولت در نوک پيکان اين حرکت قرار دارد و نبايد نظارت مجلس به سمتي برود که تعبير به سنگ اندازي در کار دولت شود. در اين راستا دولت نيز بايد بداند که اگر روند تصويب يک قانون را پذيرفته است بايد ضمانت اجراي آن را هم بپذيرد که در واقع اجراي قانون بد، بهتر از بي قانوني است.
2- اگر چه مجلس هشتم مجلسي اصولگرا شمرده ميشود اما تا آرمانها و شاخصها مسير طولاني باقي است. متاسفانه نقاط ضعفي در مجلس هشتم ديده شده که در شان مجلس اصولگرا نبوده است. بعضا مسائلي از قبيل ماجراي دانشگاه آزاد اسلامي، طرح نظارت بر نمايندگان، عدم فعال بودن فراکسيون اصولگرايان مجلس، از حد نصاب افتادن متعدد جلسات و شائبه ورود زود هنگام برخي از عناصر مجلس به عرصه انتخابات و... مواردي است که در صورت ادامه باعث نااميدي مردم و دوستداران انقلاب از مجلس ميشود. اميدواريم به آن نقطه نرسيم که بخواهيم نام ديگري به جز مجلس اصولگرا براي مجلس هشتم انتخاب کنيم.
در پايان اعلام ميداريم، شاخص اصلي اصولگرايي را ولايت مداري دانسته و از دولت و مجلس اصولگرا ميخواهيم تمام همت خود را در جهت اجراي فرامين مقام عظماي ولايت به کار بندند.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات