• جمعه / ۲۱ آبان ۱۳۸۹ / ۰۸:۴۶
  • دسته‌بندی: سیاسی2
  • کد خبر: 8908-05584
  • خبرنگار : 71356

/آخرين گزارش سفر استاني به قزوين/ رييس‌جمهور: ـ نمي‌خواهيم به كشوري اروپايي تبديل شويم ـ طرف‌هاي مذاكره بايد ايران را به عنوان كشوري قدرتمند بپذيرند

/آخرين گزارش سفر استاني به قزوين/
رييس‌جمهور:
ـ نمي‌خواهيم به كشوري اروپايي تبديل شويم
ـ طرف‌هاي مذاكره بايد ايران را به عنوان كشوري قدرتمند بپذيرند

رييس‌جمهور گفت: براي اين‌كه بگوييم افزايش جمعيت ضرري ندارد هيچ دليلي به اندازه وضع موجود ما گوياي آن نيست.

نمي‌خواهيم هيچ‌وقت تبديل به يك كشور اروپايي شويم

به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر محمود احمدي‌نژاد صبح روز پنج‌شنبه در جمع مديران استان قزوين در ابتدا با تشكر از اقدامات انجام شده در اين استان و گزارش ارايه شده از سوي استاندار قزوين گفت: گزارش خوبي ارايه شد پيشرفت‌هاي خوبي حاصل شده و شايد برخي از اين آمار و ارقام و پيشرفت‌ها براي برخي قابل تصور نباشد.

وي با بيان اين‌كه اين سفر هفتاد و هشتمين سفر استاني هيات دولت به حساب مي‌آيد، گفت: وقتي مي‌خواستيم اولين سفر استاني را انجام دهيم عده‌اي مي‌گفتند مگر مي‌شود كل دولت را حركت داد و به استان‌ها برد چطور ممكن است كه اين اقدام انجام شود و وقتي كه من روي اين موضوع اصرار مي‌كردم برخي فكر مي‌كردند كه من از روي احساسات بر اين موضوع اصرار دارم و تصور مي‌كردند بعد از اين‌كه دو سه سفر انجام شد من ديگر از اصرار بر اين موضوع خودداري مي‌كنم. در حالي كه مي‌بينيم در حال حاضر هفتاد و هشتمين سفر استاني در حال صورت گرفتن است.

وي با بيان اين‌كه در عرض چهار پنج سال پيشرفت‌هايي كه در استان صورت گرفته زياد بوده و چندين برابر شده است، گفت: هنوز برخي باور ندارند پروژه‌اي را مي‌توان در كوتاه مدت مثلا سه ساله تمام كرد در حالي كه اين پروژه قبلا 20 ساله تمام مي‌شده است و فكر مي‌كنند كه چنين چيزي شدني نيست.

رييس‌جمهور در ادامه خطاب به مديران استان گفت: قدر فرصت خدمتگزاري به مردم را بدانيد اين فرصت گرانبهايي است كه در اختيار شما قرار داده شده و بايد قدرشناس اين فرصت باشيد. امروز جمهوري اسلامي ايران آرزوي بسياري از صالحان در طول تاريخ بوده است، همه زحمت كشيده‌اند كه چنين شرايطي ايجاد شود چراكه اين شرايط مقدمه‌ يك اتفاق بزرگتر است. خيلي‌ها آرزو داشته‌اند كه در فضاي امروز جمهوري اسلامي تنفس كنند بسياري از شخصيت‌هاي برجسته و صالحان عالم آرزو دارند كه در فضاي جمهوري اسلامي ايران تنفس كنند و من اين را با گوش خود شنيده‌ام. فردي از يك كشوري كه با ما رابطه ندارد در يك كشور ديگر به من مراجعه كرد و گفت من نمي‌توانم به صورت عادي و روان به كشور شما سفر كنم چرا كه رابطه نداريم ولي شما كاري كنيد كه من بتوانم به ايران بيايم چرا كه آرزو دارم در فضاي جمهوري اسلامي براي مدتي تنفس كنم.

رييس‌جمهور در ادامه به جايگاه ايران در عرصه بين‌المللي و تاثيرگذاري آن در حد مسائل اشاره كرد و گفت: ملت ايران جزو بهترين ملت‌هاي عالم است و چه افرادي آرزو داشتند و آرزو دارند كه اين فرصتي كه اكنون شما براي خدمت‌گزاري به ملت ايران داريد را داشتند. اين فرصت مثل برق و باد مي‌گذرد و بايد قدردان تك تك لحظات آن بود. برخي مثل من غافل هستند هفته و سال مي‌آيد و مي‌رود و توجه نمي‌كنند. ولي برخي‌ها خيلي دقيق هستند و ثانيه‌هاي اين فرصت خدمتگزاري نيز براي آنها مهم است.

رييس‌جمهور با بيان اين‌كه همه كا‌ر‌ نيز پول نيست، گفت: خيلي وقت‌ها مي‌شود با يك پول محدود كارهاي بزرگ انجام داد و خدمات مهمي صورت داد. بايد قدرشناس فرصت خدمت‌گزاري كه در اختيار داريم باشيم.

وي در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود خطاب به اين مديران گفت: كارهاي بزرگ نبايد ما را از كارهاي كوچك غافل كند. در كنار اين كه طرح‌هاي بزرگ را دنبال مي‌كنيم بايد به كارهاي كوچك و خواسته‌ها و امورات مردم نيز توجه كنيم و توجه به كارهاي بزرگ نبايد ما را از توجه به كارهاي مردم غافل كند. كارهاي مردم به اندازه‌ كارهاي بزرگ اهميت دارد.

احمدي‌نژاد با انتقاد از بروكراسي حاكم در كشور گفت: برخي از مقررات تو ‌درتو كه طي هفتاد هشتاد سال تدوين شده مشكلات فراواني را براي مردم ايجاد كرده و ما بايد فارغ از اين بروكراسي‌ها به مشكلات مردم و امورات مردم توجه داشته باشيم.

رييس‌جمهور در ادامه به اهميت صرفه جويي در هزينه‌هاي مصرفي و عمراني اشاره كرد و گفت: جا براي صرفه‌جويي در هزينه‌ها هست حتي مثلا مي‌شود در يك چادر نيز كار اداري انجام داد و براي انجام يك كار اداري كاغذ، قلم و تلفن كفايت مي‌كند و لازم نيست كه اين قدر تجهيزات را در ادارات بياورند و هزينه‌هاي زائد صورت بگيرد.

وي در بخش ديگر صحبت‌هاي خود خطاب به مديران استان گفت: ما بايد در طراحي‌هايمان بهترين طراحي را تهيه كنيم. پزشك حاذق پزشكي است كه با كمترين هزينه و دارو بيمار را درمان كند. شما به مانند يك طبيب هستيد و وقتي يك مشكلي ايجاد مي‌شود بايد راه‌حلي كه ارايه مي‌كنيد بهترين راه‌حل و مناسب‌ترين راه‌حل و با كمترين هزينه باشد.

رييس‌جمهور گفت: كشور ما كشوري فقير نيست، كم ثروت نيست ولي بايد از ثروت‌هايمان به خوبي استفاده كنيم.

احمدي‌نژاد با بيان اين‌كه در هزينه‌هاي مصرفي و عمراني بايد خيلي مراقب بود، گفت: از طرفي ديگر بايد نگاهمان را نيز به برنامه‌ريزي عوض كنيم.

وي با اشاره به مفهوم الگوي ايراني و اسلامي در برنامه‌ريزي‌ها گفت: اين الگوي ايراني و اسلامي مبتني بر دو پايه است يكي فرهنگ ايران زمين و فرهنگ اسلامي و ديگر توانمندي‌هايي كه در كشور ما وجود دارد. برنامه‌ريزي‌هاي ما بايد متناسب با اعتقادات ما باشد و از طرفي ديگر توانمندي‌هاي ذاتي كه در كشور وجود دارد نيز در اين برنامه ريزي‌ها لحاظ شود.

رييس‌جمهور با انتقاد از برخي از تبليغات كه باعث ايجاد نيازهاي كاذب در جامعه مي‌شود، گفت: اين تبليغات باعث ايجاد نيازهاي كاذب مي‌شود و براي برطرف كردن اين نيازهاي كاذب احتياج به منابع است و افراد در اين راستا تبديل به كارگر نظام سرمايه‌داري مي‌شوند. چرا كه تلاش مي‌كنند با كار بيشتر اين نياز كاذب را برطرف كنند و اين چرخه به نفع سرمايه‌داران خواهد بود.

احمدي‌نژاد با بيان اين كه الگوي ايراني و اسلامي بايد مبتني بر تعميق و گسترش ارزش‌هاي خودمان و مبتني بر توانمندي‌هاي ذاتي و استعدادي‌هاي خودمان باشد، گفت: در واقع تاكيد بر اين است كه بر اساس توانمندي‌هاي خودمان برنامه ريزي كنيم.

رييس‌جمهور در ادامه با زدن برخي از مثال‌ها در ارتباط با كنار گذاشتن توانمندي‌هاي بومي خودمان گفت: مثلا مي‌بينيد كه طب سنتي ما كه طب ايراني و اسلامي بوده در كشور مورد توجه قرار نمي‌گيرد و ديگران به آن توجه مي‌كنند. ديگران مي‌آيند مطالب كتاب قانون ابن سينا را ترجمه مي‌كنند و بعد ما مي‌آييم مقاله‌هاي آن‌ها را ترجمه مي‌كنيم. گرايش عظيمي كه اكنون به سمت گياهان دارويي در غرب ايجاد شده است محور آن در ايران بوده است، مي‌بينيم كه در كتاب قانون ابن سينا به اين موضوع چقدر توجه شده است ولي متاسفانه ما بعضا از اين موضوع غافل شده‌ايم.

وي ادامه داد: البته من نمي‌گويم كه نبايد از دستاوردهاي علمي و پزشكي ديگران استفاده نكنيم اين دستاوردها بايد در خدمت توانمندي‌هاي خودمان قرار بگيرد و در كنار آن توانمندي‌ها از آن‌ها نيز استفاده كنيم. اگر به توانمندي‌هاي خودمان توجه نكنيم آسيب مي‌بينيم و خيلي جاها نيز اين اتفاق افتاده است. مثل نمونه‌اي كه عرض كردم در ارتباط با طب سنتي.

وي با بيان اين‌كه بايد ايران را متناسب با الگوي ايراني و اسلامي بسازيم و متناسب با فرهنگ و توانمندي‌هاي خودمان و از مدل خودمان در اين ارتباط استفاده كنيم، گفت: من از آقاي استاندار و ديگر مسوولان استان مي‌خواهم كه در جلساتي فارغ از جلسات اداري بنشينند جلساتي بگذارند و در مورد اين موضوع يعني برنامه‌ريزي مبتني بر الگوي ايراني و اسلامي صحبت و بررسي كنند كه چه توانمندي‌هايي وجود دارد.

وي با بيان اين‌كه در فرهنگ ما تعادل در مصرف و استفاده بوده و ما بايد به اين فرهنگ و به اين موضوع توجه كنيم، گفت: خيلي جاها كم مصرفي و رعايت تعادل در مصرف و استفاده ارزش بوده است.

رييس‌جمهور با اشاره به اهميت معماري و توجه به آن گفت: وقتي كه معماري از دست مي‌رود و به آن توجه نمي‌شود روابط اجتماعي و خانوادگي از هم گسسته مي‌شود.

احمدي‌نژاد در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود با انتقاد از موضوع جلوگيري از رشد جمعيت و كنترل جمعيت گفت: كنترل جمعيت مربوط به دستور غربي‌هاست مال ما نيست و اين يكي از اشتباهات بزرگ است كه مال ما نيست بعضي‌ها رشد جمعيت شان منفي شده و آن‌ها از ترس اين‌كه كشورهايي مثل ما جمعيت‌شان سرازير شود در آن‌جا و آن‌ها تغيير جمعيتي بدهند موضوع اين دستور را به ما مي‌دهند.

رييس‌جمهور خطاب به آن‌ها گفت: شما به فساد گرفتار شده‌ايد نسلتان در حال منقطع شدن است برويد فرهنگ‌تان را درست كنيد.

وي افزود: براي اين‌كه بگوييم افزايش جمعيت ضرر ندارد هيچ دليلي به اندازه وضع موجود ما گويا نيست. 35 سال ما 34 الي 35 ميليون نفر جمعيت داشتيم چطور زندگي مي‌كرديم. رفاه ما چگونه بود اكنون ما 75 ميليون نفر جمعيت داريم وضعيت اكنون ما چگونه است. اكنون بهتر است يا آن موقع. وضعيت رفاه و آسايش چند برابر شده است.

رييس‌جمهور گفت: روزي از ناحيه خداوند است البته ما نيز بايد تلاش كنيم روزي مي‌آيد و اين نيست كه ما نسلمان را بكشيم كه بيشتر مصرف كنيم. بيشتر مصرف نخواهد شد. هر كس روزي دارد و اين روزي با تلاش و كوشش بدست مي‌آيد.

احمدي‌نژاد با بيان اين‌كه ما فرهنگ خودمان را داريم و بايد با اتكا به توانمندي‌هايمان ايران را بسازيم، گفت: ما نمي‌خواهيم هيچ وقت تبديل به يك كشور اروپايي شويم و نمي‌شويم. نبايد در ريل‌هايي كه آن‌ها قرار دادند حركت كنيم. اگر ما در ريل‌هاي آن‌ها حركت كنيم به فرض اين كه ريل و محاسبات آن‌ها درست باشد مي‌شويم مثل آن‌ها. نه مثل اكنون آن‌ها. آن‌ها در يك قطار جلوتر از ما هستند و ما باز هم در قطار عقبي قرار مي‌گيريم و باز هم تاكيد مي‌كنم كه ما بايد در برنامه ريزي‌هايمان به فرهنگ و توانمندي‌هاي خود توجه ويژه داشته باشيم.

رييس‌جمهور خطاب به مديران استان قزوين گفت: بيايد استان قزوين را به يك استان نمونه و الگو تبديل كنيم و با توجه به توانمندي‌هايي كه در اين استان وجود دارد اين امر شدني است.

ايران مي‌تواند بزرگ بلامنازع در جهان باشد

رييس‌جمهور تصريح كرد: فرصتي كه اكنون در اختيار ماست، بزرگ‌ترين فرصت تاريخي بشر براي ملت ايران جهت تحقق آرمان‌هاي تاريخي‌اش است.

به گزارش ايسنا احمدي‌نژاد در ديدار جمعي از منتخبين و فرهيختگان استان قزوين با بيان اين‌كه براي ساختن ايران بايد به چند نكته توجه كرد، گفت: براي ساختن، نيازمند همدلي هستيم. يك ملت بزرگ براي ساختن بايد همدل باشد و از طرف ديگر ساختن نيازمند كار و تلاش خستگي‌ناپذير است.

رييس‌جمهور با بيان اين‌كه ايران را بايد بر اساس فرهنگ اصيل اين سرزمين، فرهنگ متعالي الهي و انسان‌ساز اين سرزمين بسازيم، گفت: فرهنگ عاريه‌اي، مخرب است، مثلا وقتي هنر خود را كنار بگذاريم، انسان نيز بدون هنر نمي‌تواند زندگي كند به همين بابت دنبال جايگزين مي‌رود و هنر ديگري را جايگزين مي‌كند و اين مانند ورود يك جسم خارجي در بدن است كه به تمام ارتباطات در درون بدن آسيب مي‌زند.

رييس‌جمهور با تاكيد بر اين‌كه بايد در امر پيشرفت بر اساس فرهنگ خودمان حركت كنيم و از توانمندي‌هاي ذاتي خودمان استفاده كنيم، گفت: اين سخن به اين معنا نيست كه از پيشرفت ديگران استفاده نكنيم از آن‌ها نيز بايد استفاده كنيم، ولي آن‌ها را نيز بايد در خدمت فرهنگ خودمان قرار دهيم.

وي افزود: اگر به دنبال رفاه و پيشرفت هستيم اين اسمش رفاه و پيشرفت نيست بايد در خدمت ارتباطات انساني قرار بگيرد.

احمدي‌نژاد با بيان اين‌كه رسيدن به قله‌هاي پيشرفت و عزت حقيقي نيازمند فداكاري است، به موقعيت امروز جمهوري اسلامي ايران در عرصه بين‌الملل اشاره كرد و گفت: خداوند انسان را بزرگ آفريد. خدا خواست كه انسان‌ها بزرگ و عزيز باشند و شيطان از عزت انسان در هراس است.

رييس‌جمهور با بيان اين‌كه وقتي ملتي و فردي احساس عزت كرد، ديگر به پستي تن نمي‌دهد، گفت: شيطان در نقطه مقابل عزت انسان ايستاده است.

وي ادامه داد: ما يك ملتي هستيم كه مي‌خواهيم بزرگ شويم و ظرفيت بزرگ شدن را نيز داريم و علت اصلي مقابله دشمنان با پيشرفت ايران اين است كه مي‌دانند ملت ايران ظرفيت بزرگ شدن را دارد و مي‌تواند خيلي بزرگ باشد و تاريخ نشان داده است كه ايران مي‌تواند در مقياس جهاني بزرگ باشد. بزرگ بدون رقيب و بلامنازع در جهان.

رييس‌جمهور با انتقاد از وضعيت حاكم موجود بر جهان گفت: مي‌بينيم يك گروه از آدم‌هاي تازه به دوران رسيده و زورگو در مراكز قدرت جهاني نشسته‌اند و بر همه جهان تعيين تكليف مي‌كنند و همه را اسير و برده خود مي‌دانند و اكنون از آن روزهايي است كه بايد مانند امام حسين (ع) فرياد زد هيهات منا الذله و ما اين ذلت را نمي‌پذيريم كه آن‌ها بنشينند طراحي كنند و مثلا به ما ماموريت دهند كه شما به عنوان ملت ايران اين گوشه از جغرافيا بنشينيد و نيازهاي نظام سرمايه‌داري را تامين كنيد.

رييس‌جمهور گفت: علت اصلي دشمني آن‌ها اين است كه ما اين خفت تاريخي را نپذيرفته‌ايم. اگر يك نظام عادلانه حاكم بود همراهي مي‌كرديم، ولي اكنون نظامي كه آدم‌كش‌ترين آدم‌كش‌ها مدال صلح مي‌گيرند. آن‌هايي كه حتي هزاران نفر انسان را مي‌كشند طرفدار حقوق بشر معرفي مي‌شوند و كساني كه كشته مي‌شوند ضد حقوق بشر، معلوم است كه ملت ايران نمي‌تواند اين موضوع را بپذيرد.

وي با تاكيد بر اين‌كه ما بايد در شان فرهنگ ملت ايران بزرگ شويم، گفت: براي اين‌كه بزرگ شويم بايد خودمان را باور كنيم، در درون خودمان احساس بزرگي كنيم و بعد از اين در بيرون نيز متجلي مي‌شود. البته اين بزرگي به معناي برتري جويي بر ديگران نيست.

رييس‌جمهور گفت: ما بايد خودمان را باور كنيم و براي بزرگ شدن بايد اهداف بزرگ را مد نظر قرار دهيم. بزرگي انسان با اهدافي كه دنبال مي‌كند سنجيده مي‌شود و ما بايد هدف‌مان را مشخص كنيم و هدف هرچه متعالي‌تر باشد، فرصت براي بزرگ‌تر شدن بيشتر است.

وي گفت: باور من اين است كه قله‌اي كه ملت ايران بايد هدف قرار دهد اصلاح كل جهان و برپايي حكومت صالحان در تمام جهان است و اين شايستگي ملت ايران است و اين ظرفيت و توانمندي را ملت ايران دارد.

رييس‌جمهور با بيان اين‌كه ساختن ايران بدون اثرگذاري در محيط بين‌المللي شدني نيست، گفت: ما نمي‌توانيم منقطع از جهان زندگي كنيم و خود را مجرد از جهان بدانيم.

وي با اشاره به اين‌كه وضعيت موجود جهان و نظام حاكم بر جهان بر ديگر ملت‌ها نيز اثر مي‌گذارد، گفت: مثلا يك عده آن طرف آب و هوا را خراب مي‌كنند و سپس در كشوري مثل ما خشكسالي مي‌شود و مشكلات ايجاد مي‌شود. در يك جاي ديگر خرابكاري مي‌شود ولي اثرات آن بر روي كشورهايي مثل ما نيز به وجود مي‌آيد.

احمدي‌نژاد گفت: بخش مهمي از تورم‌ها و نابساماني‌هاي اقتصادي حاصل نظام اقتصادي موجود در جهان است.

وي با تاكيد بر اين‌كه بايد ما در مديريت جهان فعاليت و مشاركت كنيم، گفت: ملت ايران بزرگ هست. بايد اين بزرگي را بالفعل كند. بايد نگاه‌مان جهاني باشد. ايران هميشه جهاني بوده است.

رييس‌جمهور ادامه داد: وقتي ملت ايران اسلام را پذيرفت، كدام اسلام را پذيرفت، آيا هر چيزي گفتند را پذيرفت؟ نه. ملت ايران حقيقت اسلام را پذيرفت. ملت ايران حقيقت اسلام را از پيامبر (ص) و اهل بيت (ع) گرفت و آن را پذيرفت و عاشق اسلام شد. در واقع اسلام، ايران را فتح كرد نه يك عده‌اي.

وي گفت: من فكر مي‌كنم فرصتي كه اكنون در اختيار ماست، بزرگ‌ترين فرصت تاريخ بشر براي ملت ايران است كه همه آرمان‌هاي تاريخي خود را با نگاه جهاني محقق كند. اين نگاه تمام استعدادها و ظرفيت‌هاي ما را فعاليت مي‌كند.

احمدي‌نژاد با بيان اين‌كه ما بايد بالاترين قله‌ها را هدف‌گذاري كنيم، گفت: ساختن ايران امروز به معناي برپا كردن عدالت، كرامت انساني و مقدمه سازي براي تشكيل حاكميت جهاني سرشار از عدالت است.

طرف‌هاي مذاكره كننده بايد ايران را به عنوان كشوري قدرتمند بپذيرند

رييس‌جمهور با اشاره به مذاكره با گروه 1+5 اظهار كرد: ايران پيشنهادات خود را در قالب بسته‌اي بر مبناي گفت‌وگو در شرايط برابر به آن‌ها ارايه داده است بايد منطق و قانون را بپذيرند و گفت‌وگوها در مرز عدالت و قانون باشد.

به گزارش ايسنا احمدي‌نژاد چهارشنبه‌شب در گفت‌وگوي زنده تلويزيوني با مردم استان قزوين با تاكيد بر اين‌كه از نظر ايران موضوع هسته‌اي تمام شده است، خاطرنشان كرد: امروز ديگر اقدامات دشمنان بر موضوع هسته‌اي تاثيري ندارد آن‌ها دچار خطا و جهل شده‌اند و نمي‌توانند عظمت ملت ايران را ناديده بگيرند آنها حتي ايران را نمي‌شناسند ايران كشوري بزرگ و ملت ايران بسيار قدرتمند است اما آن‌ها آنقدر مغرور و خودخواه هستند كه نمي‌خواهند اين موضوع را بپذيرند.

رييس‌جمهور افزود: طرف‌هاي مذاكره كننده بايد ايران را به عنوان كشوري قدرتمند بپذيرند ايران مي‌تواند مانند گروه 1+5 در مورد مسايل گوناگون تصميم گيري كند. بر اساس پروتكل الحاقي بايد اطلاعات فعاليت‌هاي هسته‌اي همه اعضاء در اختيار آژانس بين‌المللي انرژي اتمي قرار گيرد و اگر قوانين براي همه يكسان باشد مشكلي به وجود نمي‌آيد اما تجربه نشان داده دولت‌هاي طرف گفت‌وگو به دنبال حل مساله نيستند و تنها قصد دارند با امتياز گيري بر ديگران مسلط شوند.

احمدي‌نژاد اظهار كرد: امروز ايران به قدرتي جهاني تبديل شده است اين موقعيت به دليل ايستادگي در برابر دشمنان به وجود آمده است و موضوع هسته‌اي به دليل پيشرو بودن ايران تثبيت شده است.

رييس‌جمهور درباره تاثير ايران بر كشورها و ملت‌هاي ديگر جهان خاطرنشان كرد: امروز در هر جاي دنيا فرهنگ استقلال خواهي و عزت مطرح مي‌شود ايران در آنجا حضور معنوي دارد.

احمدي‌نژاد ادامه داد: ايران به معيار استقلال طلبي در دنيا تبديل شده است و كساني كه در دايره امپراتوري دنيا قرار دارند به مخالفت با اين روند مي‌پردازند.

رييس‌جمهور درباره نگرش ايران براي تغيير مديريت جهاني و گسترش عدالت در نظام بين المللي گفت: اگر مديريت جهاني ناعادلانه باشد عده قليلي سود و بسياري ضرر مي‌كنند تحميل مناسبات غلط بر جهان موجب سرازير شدن ثروت ملت‌ها به جيب سرمايه داران شده است از اين رو براي اصلاح مديريت جهاني بايد همه حق و مسووليت داشته باشند و به صورت عادلانه در مديريت جهاني مشاركت كنند.

احمدي‌نژاد افزود: جهان نيازمند قوانين اقتصادي، سياسي، پولي، مالي و بانكي عادلانه است و همه بايد در آن مشاركت فعالانه داشته باشند.

وي با بيان اين‌كه بايد مديريت مشترك جهاني بر پايه عدالت باشد، خاطرنشان كرد: بي ترديد تا پنج سال آينده، ادبيات قالب و نظم موجود در جهان تغيير خواهد يافت كه اين تغييرات عظمت فرهنگي ملت ايران را نمايان‌تر خواهد كرد.

احمدي‌نژاد با بيان اين‌كه حضور پرشكوه و آگاهانه ملت ايران در عرصه‌هاي مختلف معادلات جهاني را تغيير داده است، گفت: رفتار مردم ايران موجب شده كه به يكي از عناصر اصلي تصميم گيري تبديل شوند و ايران مدل جديدي را براي مديريت ارايه كرده است.

احمدي‌نژاد در ادامه درباره رويكرد فرهنگي دور سوم سفرهاي استاني اظهار كرد: انسان با فرهنگ تعريف مي‌شود و اگر فرهنگ نباشد هيچ ملتي دوام نمي‌آورد. ملت ايران و انقلاب اسلامي هم فرهنگي بوده‌اند.

رييس‌جمهور افزود: حتي اگر جامعه‌اي به پيشرفت و فناوري دست يافته باشد اما در آن ارزش‌هاي فرهنگي و انساني وجود نداشته باشد مطمئنا با مشكل مواجه مي‌شود.

احمدي‌نژاد با بيان اين‌كه در طول تاريخ ملت ايران فرهنگ ساز بوده است، تصريح كرد: در دنياي امروز موضوعات فرهنگي از اهميت بسياري برخوردار است به طوري كه بسياري از ملت‌ها با سرمايه گذاري‌هاي عظيم در اين بخش فعاليت مي‌كنند.

رييس‌جمهور با تاكيد بر اين‌كه امروز ايران جايگاه انساني خود را بازيافته است، اظهار كرد: ايران در همه زمينه‌ها به پيشرفت رسيده است كه اگر مجموعه اين پيشرفت‌ها در بستر فرهنگي قرار نگيرد به جاي اين‌كه در خدمت سعادت ملت‌ها قرار گيرد موجب بروز مشكلاتي خواهد شد.

احمدي‌نژاد خاطرنشان كرد: كار فرهنگي به معناي اين است كه ارزش‌ها و ويژگي‌هاي سازنده‌اي در انديشه و باور ملت ايران وجود داشته باشد كه بايد آن‌ها را بازيابي، معرفي و نهادينه كرد همچنان كه اصالت و ويژگي‌هاي فرهنگي قزوين هم موجب پرورش علما و شهدا در اين استان شده است.

رييس‌جمهور با تاكيد بر اين‌كه رويكرد فرهنگي دور سوم سفرهاي استاني به معناي كم رنگ شدن اقدامات عمراني نيست، گفت: كارگروه فرهنگ و هنر استان قزوين مصوباتي را براي ترويج ارزش‌هاي فرهنگي و گسترش اقدامات فرهنگي در بخش‌هاي ميراث فرهنگي، خانواده، جوانان، مساجد، حوزه علميه و زبان و ادبيات فارسي داشته است.

احمدي‌نژاد با اشاره به افزايش بودجه فرهنگي استان قزوين از بيست ميليارد و 400 ميليون تومان در سال به 30 ميليارد تومان تصريح كرد: اين بودجه علاوه بر بودجه‌هاي فرهنگي معمول در دستگاه‌هاي مختلف است كه البته اگر اساتيد و نخبگان ابتكار و نوآوري داشته باشند اين بودجه افزايش خواهد يافت.

رييس‌جمهور توجه به موضوع ميراث فرهنگي در استان قزوين را با اهميت دانست و خاطرنشان كرد: استان قزوين در اين بخش از سرمايه‌هاي خوبي برخوردار است كه دولت براي بازسازي و معرفي ميراث فرهنگي و صنايع دستي در اين استان مصوبات خوبي را داشته است. همچنين با توجه به طبيعت زيباي اين استان با تصويب دولت چند منطقه گردشگري هم ايجاد خواهد شد.

احمدي‌نژاد در پاسخ به سوالي درباره مشكلات كارگران و توليد كنندگان صنعتي استان قزوين گفت: استان قزوين از مراكز اصلي صنعتي كشور است و با توجه به وجود 3 هزار و 600 كارخانه در اين استان كارگران بسياري مشغول به كار هستند و برخي از بنگاه‌هاي اقتصادي هم دچار مشكلاتي شده‌اند كه بايد با انجام اصلاحات مديريتي اين مشكلات را برطرف كرد.

رييس‌جمهور در پاسخ به سوال ديگري درباره طرح‌هاي نيمه تمام كشاورزي گفت: با تصويب دولت منابع لازم از بانك مركزي براي اتمام اين طرح‌ها تامين خواهد شد.

احمدي‌نژاد با بيان اين‌كه مسكن مهر هم از برنامه‌هاي جامعي است كه تا قبل از پايان دولت دهم به روز خواهد شد، تصريح كرد: در گذشته در بخش مسكن كمبود انباشته و تقاضاي روز افزون وجود داشت اما اكنون با حل اين مشكل، ساختمان‌هاي مسكن مهر در حال آماده شدن است.

وي افزود: همه كساني كه در مرحله اول مسكن مهر در شهرها ثبت نام كرده بودند تا شهريور ماه سال آينده واحدهاي مسكوني را تحويل خواهند گرفت اما در روستاها تحويل واحدها بدون اولويت و به روز انجام مي‌شود كه تا سال گذشته 200 هزار واحد روستايي ساخته شد و امسال اين رقم به 400 هزار واحد خواهد رسيد.

احمدي‌نژاد درباره برنامه‌هاي دولت براي رفع مشكل بيكاري در استان قزوين گفت: امسال با حمايت دولت يك ميليون و 100 هزار شغل ايجاد خواهد شد كه پيش بيني مي‌شود 250 هزار تا 300 هزار شغل ديگر هم علاوه بر آن ايجاد شود.

رييس‌جمهور اظهار اميدواري كرد: تا پايان دولت دهم نرخ بيكاري به حد معمول برسد زيرا دولت منابع بسياري را براي گسترش صنايع كشاورزي و حمايت از طرح‌هاي خود اشتغالي اختصاص داده است.

وي در پاسخ به سوالي درباره فضاهاي ورزشي به خصوص در دانشگاه‌ها خاطرنشان كرد: در پنج سال اخير فضاهاي ورزشي دو برابر شده است كه افزايش فضاهاي ورزشي دانشگاه‌ها هم در اولويت اقدامات دولت قرار خواهد گرفت.

وي از افزايش يك ميليون توماني وام ازدواج خبر داد و اظهار كرد: اكنون وام ازدواج 4 ميليون تومان است كه با تصويب دولت به 5 ميليون تومان افزايش خواهد يافت و اين افزايش تا يك ماه آينده عملياتي خواهد شد.

احمدي‌نژاد با اشاره به ظرفيت‌هاي تحصيلي استان قزوين گفت: وجود 90 هزار دانشجو در اين استان نشان‌دهنده ظرفيت بالاي استان در بخش آموزش و تحصيل است اما اكنون به دليل اينكه رشته‌ها و توليدات دانشگاهي متناسب با نيازهاي كشور نيست مشكل بيكاري فارغ التحصيلان وجود دارد همچنين جوانان كشورمان حاضر نيستند در برخي مشاغل فعاليت كنند به عنوان مثال اكنون وزارت نفت در پروژه‌هاي بزرگ عسلويه به جوشكار، لوله كش و كارگر صنعتي نياز دارند اما جوانان به اين منطقه نمي‌روند.

احمدي‌نژاد روند اجرايي شدن مصوبات دولت را در استان قزوين مناسب ارزيابي كرد و گفت: اكثر مصوبات دور اول سفرهاي استاني اجرايي شده و مصوبات دور دوم هم از پيشرفت قابل قبولي برخوردار بوده است با اين حال بايد كارهاي فراواني در اين استان انجام شود.

رونمايي از ساز فرش قزوين

صبح روز پنجشنبه هم‌چنين در جريان ديدار تعدادي از منتخبين و برگزيدگان استان قزوين با رييس‌جمهور ساز فرش ايراني در ابعاد بزرگ رونمايي شد.

به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين ساز فرش داراي خصوصيات و ويژگي‌هايي است از جمله اين‌كه اولين ساز 10 نفره دنيا و اولين ساز عمودي و افقي جهان است و سازي است كه دو سمت آن مي‌تواند 352 نت اجرا كند و از هيچ چيزي الهام نگرفته است و سيم‌هاي مخصوص آن طراحي و ساخته شده است و نقش فرش تبريز روي جعبه تشديد آن طراحي شده است.

در جريان رونمايي از اين ساز فرش قزوين طراحان آن به ارائه گزارشي از نحوه ساخت آن اشاره كرد و قطعاتي را اجرا كردند.

اين ساز با همكاري استانداري قزوين، سازمان ميراث فرهنگي اين استان، سازمان حوزه هنري اين استان و .... ساخته شده است.

همچنين در اين مراسم نمونه يك دوم قديمي‌ترين چنگ جهان نيز كه رونمايي شد.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha