رييسجمهور:/5/ ـ در اجراي طرح هدفمندي از صادركنندگان پشتيباني خواهيم كرد ـ همه افراد تحت پوشش بيمه درماني عمومي و تامين اجتماعي قرار ميگيرند
... به گزارش ايسنا، رييسجمهور درباره پيشبيني وضعيت اقشاري كه تحت پوشش بيمه نيستند، در جريان اجراي قانون هدفمند سازي يارانهها گفت: ما منابع را براي كساني كه تحت پوشش بيمه نيستند، كنار گذاشتهايم كه چگونگي انجام آن اعلام ميشود. بر همين اساس همه افراد را تحت پوشش بيمه درماني عمومي و تامين اجتماعي در خواهيم آورد.
وي در مورد برخي سنگاندازيها و مخالفتهاي احتمالي در جريان اجراي قانون هدفمندي يارانهها اظهار كرد: باورم اين است كه اگر كسي در ذهنش اين باشد كه از موضوع هدفمند كردن يارانهها و برخي فضاهاي نوساني اقتصادي كه طبيعي است، بهرهبرداري سوء كند، حتما ضرر خواهد كرد و اين را قاطع ميگويم.
رييسجمهور گفت: ما از رييس كل بانك مركزي خواستيم قيمت ارز را واقعي كند زيرا وقتي ذخاير عظيم ارزي داريم بايد پول ملي را تقويت كنيم؛ لذا اين روند كاهشي بايد ادامه يابد و ما زماني موفق خواهيم بود كه پول مليمان، پول قدرتمندي باشد.
وي با بيان اينكه «ممكن است براي صادر كنندگان مشكلاتي به وجود بيايد» در عين حال تاكيد كرد: در همين طرح رقمي را براي جبران اين قبيل موارد كه مربوط به صادر كنندگان است، پيشبيني كردهايم زيرا اين صنف زحمت زيادي ميكشد و طي چند سال صادرات كشور را از هفت ميليارد به 28 ميليارد رساندهاند و انشاءالله امسال 30 ميليارد را رد ميكنند. ما به صورتهاي مختلف در جريان اجراي اين طرح از صادركنندگان پشتيباني خواهيم كرد.
وي برخي حرفها در مورد اجراي اين طرح را مبهم خواند و با بيان اينكه «فرض را بر اين ميگذاريم كه اين افراد آگاهي ندارند»، به ذكر مثالي ساده در مورد افزايش قيمت در حمل يك بار پرداخت و اظهار كرد: برخي سر و صدا ميكنند و حرفهاي غيرواقعي ميزنند. اينطور نيست كه اتفاق عجيبي در كشور بيفتد.
احمدينژاد همكاري مردم، همكاري بخشهاي خدماتي و نظارت را سه مساله مهم در راستاي اجراي قانون هدفمند كردن يارانهها دانست و افزود: من از مردم خواهش ميكنم كه خودشان موضوع را مديريت كنند و به گزارشهاي دولت توجه داشته باشند. ما با همه توان سازماندهيهاي لازم را صورت دادهايم و به صورت شبانهروزي آماده اجراي اين طرح هستيم. جايي هم اگر نقصي وجود داشته باشد، بلافاصله آن را جبران ميكنيم و در كلان موضوع همه چيز پيشبيني شده و دقيق است.
وي تاكيد كرد: خواهش من از مردم اين است كه يك بار براي هميشه يك اقليت محض چند نفري را كه از فضاسازيها سوء استفاده ميكنند، تنبيه كنيم تا اين اخلاق بد براي هميشه از فرهنگ ايران حذف شود. اگر با گران شدن يك كالا مردم آن را نخرند، ما بلافاصله جايگزين ميكنيم و برخوردي هم خواهيم كرد كه مردم شاهد آن باشند.
وي با بيان اينكه «به اندازه كافي مواد ضروري و مورد نياز مردم را ذخيره كردهايم» تصريح كرد: همين الان در كشور به اندازه دو، سه سال كالا وجود دارد، اينها را گزارشهاي دقيق ما نشان ميدهد. در قضيه ارز ميخواستند اقدامي كنند؛ اما بلافاصله دولت وارد شد و الان ميگوييم آنقدر ارز داريم كه هر كس هرچقدر بخواهد به او ميدهيم. هركس ميخواهد حساب ارزي باز كند.
رييسجمهور با بيان اينكه «توان اقتصادي و توليد كشور بالاست» خطاب به بخش خدماتي گفت: اولا تشكر ميكنم از بخش خدماتي كه به خوبي همراهي كردند زيرا اساسا خود را صاحب كار ميدانند. صنعتگران، كشاورزان، اصناف و تجار همراهي خوبي داشتند، منتهي سفارشهايي در اين زمينه دارم. به هر حال بهتر است كه سود بيشتر را از فروش بيشتر داشته باشيم. قريب به اتفاق هم همينطور است، دولت در حد توان خود پيشبينيهاي لازم را صورت داده اما اصل اتكاي ما روي اراده صنعتگران، كشاورزان، اصناف و بازرگانان است.
وي ادامه داد: در فرهنگ ايراني اين وجود ندارد كه كسي از ناراحتي ديگران نان بخورد. آيا اگر فضايي در بازار ايجاد شود كه يك جنس را بيست تومان گرانتر بفروشيم، اين بيست تومان حلال است؟ خوب نيست نان مشكوكي سر سفره برود.
وي با اشاره به بازرسي و نظارت در اجراي اين طرح نيز خاطرنشان كرد: هم اصناف و هم تعزيرات، سازماندهيهاي لازم را در اين زمينه انجام دادهاند. ما مخلص همه هستيم؛ اما انبارها را بيرون ميريزند. هفته قبل آمار برخي انبارها در عرض دو ساعت درآمد، البته گفتيم اول تذكر بدهند. به هر حال خود دولت به گونهاي عمل ميكند كه هركس بخواهد چنين كاري كند، با ضرر مواجه شود؛ چراكه نميدانند چه زماني طرح را اجرا ميكنيم.
احمدينژاد با بيان اينكه «98 درصد نيازهاي كشور با توليد داخلي تامين ميشود» اظهار كرد: در جريان صادرات، واردات و توليد ما اتفاقي نيفتاده و هر بخش كه قيمت انرژي آن تغيير ميكند مورد محاسبه قرار گرفته است.
وي با اشاره به بخش حمل و نقل كشور، رانندگان را يكي از زحمتكشترين اقشار جامعه برشمرد و ادامه داد: اين قشر خدمت بزرگي به جامعه ارائه ميكند و در واقع شريان ارتباطي كشور هستند. دولت براي اين قشر پيشبينيهاي لازم را صورت داده تا برايشان بيمه و حساب قرضالحسنه جهت گردش كار ايجاد كند و حداقل افزايش ممكن را هم برايشان پيشبيني كرده است.
ادامه دارد...
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات