آيتالله استادي: ـ زيرسوال بردن كارهاي انجام شده درزمان امام(ره)به صلاح هيچكس نيست ـ اصلاحطلبانواصولگرايان توجه كنند؛نبايد بين مردم و روحانيت جدايي بيفتد
يك عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم گفت: ولايت فقيه ركن اساسي نظام ماست و در اين خصوص هر كسي به هر عنواني با انتشار مقاله يا سخنراني درصدد تضعيف اين نهاد برآيد، اين به نفع هيچ كسي نخواهد بود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) آيتالله استادي در مراسم بزراگداشت مرحوم محمدحسن اعرابي ـ كه در مسجد اعظم قم برگزار شد ـ به اهميت اخلاق در اسلام اشاره كرد و افزود: امام(ره) به اخلاق بسيار بها ميداد و امروز هم رفع مشكلات جامعه به همين اخلاق و تهذيب نفس برميگردد. تمام موفقيتهاي امام(ره) در سايه تهذيب بود، امام(ره) چون پاك و مخلصانه فرياد كننده دين و اسلام بود، در اين مسير موفقيتهاي بسياري پيدا كرد.
وي تصريح كرد: اگر جامعهاي بخواهد از آسيبها در امان باشد، بايد به مسائل اخلاقي بپردازد و انسان مسلمان و شيعه اهل بيت(ع) نيز بايد پاك زندگي كند.
وي افزود: اگر بخواهيم انقلاب و نظام ما آسيب نبيند و در برابر آسيبها در امان باشد بايد سلسله عواملي را كه از آغاز براي تحكيم انقلاب وجود داشته است را مراعات كرد و اگر مراعات نشود همه ضرر ميكنند و به نفع هيچ كسي نخواهد بود.
امام جمعه موقت قم يكي از اين عوامل را وجود امام(ره) عنوان كرد و افزود: مردم امام(ره) را از عمق جان دوست داشتند و به او علاقمند بودند و امام(ره) نيز در دوران 15 ساله قبل و دوران 10 ساله بعد از انقلاب آنچه كه بايد انجام بدهد را انجام داد. اگر امروز كساني بخواهند كارهايي كه در زمان اما (ره) انجام شده را زير سوال ببرند، به صلاح هيچ كسي نيست. همه اقرار دارند كه ايشان به دنبال انجام وظيفه و تكليف و نشر دين اسلام بودند و اين درست نيست كه كارهايي كه در زمان امام(ره) انجام شده است را به خاطر برخي از مسائل زير سوال ببرند و از اين طريق بخواهند علاقه مردم به امام(ره) را كم كنند.
وي در ادامه به موضوع ولايت فقيه اشاره و اظهار كرد: ولايت فقيه ركن اساسي نظام ماست و در اين خصوص هر كسي به هر عنواني با انتشار مقاله يا سخنراني درصدد تضعيف اين نهاد برآيد، به نفع هيچ كسي نخواهد بود؛ چراكه ركن ركين نظام ما ولايت است و امام(ره) نيز در اين زمينه فرمودند پشتيبان ولي فقيه باشيد تا به مملكت شما آسيبي نرسد.
وي با انتقاد از اينكه " برخي از دوستان نيز قدمهايي را براي تضعيف ولايت فقيه بر ميدارند" عنوان كرد: اين عده از روي ناداني و جهالت در حمايت نادرست از وليفقيه باعث تضعيف آن ميشوند، بايد اين نهاد را هرچه بيشتر تقويت كنيم و ارتباط عامه مردم با مقام معظم رهبري قويتر شود.
استادي مرجعيت و مراجع تقليد را از تاثيرگذارترين اقشار جامعه برشمرد و اظهار كرد: اصلاحطلبان و اصولگرايان توجه كنند كه نبايد بين مردم و روحانيت جدايي بيفتد و به مراجع بياحترامي شود. گر بين مراجع و مردم جدايي بيندازيم دانسته يا ندانسته به انقلاب ضربه ميزنيم؛ چراكه از اول انقلاب روحانيت و مراجع با امام(ره) بودند و ايشان نيز همواره از روحانيت دفاع ميكرد.
وي با تاكيد بر ضرورت حفظ وحدت و يكپارچگي در جامعه خاطرنشان كرد: هرچه اختلاف و شكاف بين مردم ايجاد شود در اين صورت دچار آسيب خواهيم شد. هر كسي موضعگيري كند، رفت و آمد كند، چه مجلس باشد و چه دولت، كاري كند كه بين مردم اختلاف ايجاد شود، دشمن سود ميبرد. همه وظيفه داريم وحدت و يكپارچگي و برادري ر ا در جامعه مراعات كنيم. نبايد هر كسي خلافي انجام داد، بگوييم او دشمن است، اگر بناست نظام آسيب نبيند، بايد به فكر وحدت باشيم. اين چيز خوبي نيست كه دولت، مجلس و شوراي نگهبان هر كدام چيز جداگانهاي بگويند.
وي در بخش ديگري از سخنان خود به موضوع عفاف و حجاب اشاره كرد و افزود: از همه جناحهاي كشور چه اصلاحطلب و چه اصولگرا درخواست مي كنم كه به اين موضوع رنگ سياسي ندهند. در اين شرايط كه صداي همه در خصوص بيحجابي درآمده است، نبايد در يك مساله ديني تا ايناندازه اختلاف ايجاد شود.
يك عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم تاكيد كرد: نيازمند آرامش در سايه قانون هستيم، اگر دولت و مجلس ميخواهند كار كنند، نيازمند آن هستند كه بدون جنجال و سر و صدا كار خود را انجام دهند؛ چراكه جنجال به نفع كسي نيست.
وي تاكيد كرد: در نظام اسلامي اين زيبنده نيست كه اگر كسي خلافي را انجام داد و گناهكار شناخته شد در مسير راه او را كتك بزنند اين با احكام اسلامي نميسازد. هر كسي كه قصورش ثابت شد و حكمي برايش دادند، آن حكم بايد اجرا شود اما هر كسي از راه برسد و به سليقه خودش كاري كند اين به صلاح نيست.
اين عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم در بخش ابتدايي سخنان خود نيز با تجليل از شخصيت وارسته مرحوم اعرابي اظهار كرد: از عنايات خداوند است كه تمامي كساني كه در بيت امام راحل منصوب شدند از خانوادههاي علماي بزرگ بودند.
وي دامادي خانواده امام را افتخار بزرگي دانست و افزود: مرحوم اعرابي هم پدر و هم جدش از علماي بزرگ قم بودند و از طرفي هم اين عزيز مورد توجه حضرت امام(ره) بود.
وي خاطرنشان كرد: حضرت امام(ره) در ايامي كه در نجف مشرف بودند، نامههايي مينوشتند كه در 30 مورد از اين نامهها نام مرحوم اعرابي ذكر شده و در صحيفه نور موجود است.
امام جمعه قم با بيان اينكه " حضرت امام(ره) دقت فراواني در خصوص وجوهات داشتند و در اين زمينه در اعتماد كردن به اشخاص مشكل پسند بودند" اظهار كرد: امام با اعتمادي كه به ايشان داشتند كارهاي بزرگي را به وي محول كردند.
وي ادامه داد: مرحوم اعرابي انساني وارسته، بسيار متواضع و با وقار بود و دامادي ايشان نيز به بيت امام (ره) زينت ميداد. ايشان بعد از پيروزي انقلاب اسلامي نيز مصلحت ديد به زندگي ساده و زاهدانه خود اكتفا كند و به پست و مقامي دل نبندد.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات