ادامه تجمع دانشجويان در مقابل مجلس به فردا موكول شد
تجمع نمايندگان تشكلها و اتحاديههاي دانشجويي در اعتراض به مصوبه اخير مجلس شوراي اسلامي در رابطه با وقف اموال دانشگاه آزاد اسلامي در مقابل مجلس شوراي اسلامي به فردا ـ چهارشنبه ـ ساعت 10 صبح موكول شد.
به گزار ش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) اين تجمع با سخنراني برخي از نمايندگان مجلس و نمايندگان تشكلها و اتحاديههاي دانشجويي و طرح شعارهايي از سوي دانشجويان همراه بود.
همچنين يكي از دانشجويان بيانيهاي را با عنوان " بيانيه مجمع بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي " به اين شرح قرائت كرد:
ديگر زبانمان مو درآورد! از بس گفتيم و نشنيدند. ديگر باورمان شده كه نيستيم، يعني هيچ نيستيم، ما فقط پول ميدهيم و ديگر هيچ ...! و جديدا هم كه ما را بياطلاع خودمان وقف كردهاند. البته شايد مالك خودمان و اموالمان نبودهايم و بيخبر بوديم و يا مالكمان نبودهاند، اما تصرف مالكانه در ما داشتهاند .... ماندهايم چه بكنيم. به چه كسي بگوييم. آخر چقدر بيانيه بدهيم و تجمع برگزار كنيم و باز كسي نبيند و يا نخواهند كه ببينند. يا وابستگان به خودشان را با اتوبوس از سراسر ايران جمع كنند و بعد جاي ما حرف بزنند. افسرده شدهايم به خدا... اما نه، كار براي خدا خستگي ندارد.
يكشنبه گذشته طرحي براي وقف ما و اموالمان، نه اشتباه گفتيم در حقيقت اموال همه مردم ايران، به مجلس برده شد و به صورتي كاملا بديهي مصوب مجلس شد يعني اگر جز اين ميشد مايه تعجب ما دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي بود.
ما هميشه تردد نمايندگان محترم اين مجلس را در واحدهاي مختلف دانشگاه خودمان ديدهايم. يا گاه به گاه كه گذرمان به سازمان مركزي افتاده، رفتهايم و ديدهايم كه چگونه برخي نمايندگان ملت در صف بودهاند كه بعضي از مسائل برايشان هماهنگ شود. هميشه ديدهايم كه اعضاي ستادهاي انتخاباتي اين نمايندگان در شهرستانها چگونه بعضا حتي بدون يك روز سابقه تدريس دانشگاهي با مدرك فوق ليسانس ( آن هم غير مرتبط ) رئيس واحد دانشگاهي آن شهر با حدود بيست هزار دانشجو شده، و هيچ كس هم جوياي دلائل آن نگرديده است و يا بسياري از مسائل مگوي ديگر ....
فهم، تاكيد ميكنيم فهم و نه تفسير و يا تحليل و ... اين حقيقت تلخ، رمز گشاي ماجراي سوءاستفاده ازاصل اسلامي وقف بود، كه بعد از شكست در بازي اساسنامه باب شد. همين فهم امروز نيز حكم آن دادگاه و راي اين مجلس را براي ما روشن نموده است. دين بهانه، ولايت فقيه بهانه، قانون هم بهانه. تعارض اين طرحها و بازيها با شرع، ولايت و قانون آنقدر واضح است و به آن پرداخته شده كه ديگر جذابيتي براي ما ندارد و اگر كسي برايش اين چيزها مهم بود، آن قدر روشن هست كه ازاين حركات حمايت نكنند.
اما نكاتي را بايد بگوييم كه لااقل دست اندركاران اين پروژه مضحك كمي بيشتر حواسشان را جمع كنند:
1- از مجمع تشخيص مصلحت نظام ميخواهيم وظايف شوراي عالي انقلاب فرهنگي را به دوش گرفته و اين نهاد صرفا تشريفاتي شده و هر دهنده بيتالمال منحل شود. ازآنجايي كه اعضاي اصلي اين شورا عضو آن مجمع نيز هستند، خيلي به جايي هم بر نميخورد. نگران سيكل قانوني آن هم نبايد بود؛ چراكه در ابتدا با تصويب مجلس، رد شوراي نگهبان، اصرار مجلس بر مصوبه، ارجاع به مجمع تشخيص، تاييد نهايي و تمام همه چيز قانوني قانوني است.
2- از طراحان و مجريان اين بازي و نمايش زيباي پارلماني بايد سپاسگذار بود و ما نيز به نوبه خود ممنونيم؛ چراكه ماهيت و ارزش نمايندگان مجلس ما و حتي رياست محترم و با كفايت آن را به ما نشان داد. به نوعي شبيه كاري كه شهرام جزايري براي اعضاي مجلس ششم انجام داد را براي مجلس هشتم تكرار كردند و آب هم از آب تكان نخورد. اين امتحان جديد و رفوزه شدن برخي نمايندگان مجلس براي آنان كه نميشناختند راهي براي افزايش بصيرت است و قطعا در حافظه ملت باقي خواهد ماند.
3- حضرت آيتالله آملي لاريجاني، از شما خيلي بيشتر انتظار داشتيم. شما در جلسات شوراي عالي انقلاب فرهنگي حضورداشتيد و اگر موردي از تعارض اساسنامه جديد با قانون وجود داشت وظيفه شما بود كه در آن جلسات تذكر دهيد. اما اگر موردي نبود چرا نسبت به حكم شعبه قضايي واكنشي نشان نداديد و يا اگر واكنشي نشان دادهاي چرا آن را علني ننمودهايد؟ لطفا تكليف قوه زير نظر خودتان را با اساسنامه جديد مصوب شوراي عالي انقلاب فرهنگي و نسبت آن با قانون را شخصاروشن فرماييد.
4- برخي از نمايندگان مجلس محترم ما بسيار خوش اشتها ميباشند. يعني به نظر ميرسد كه نداشتن امكان قدرت اجرايي براي برخي از نمايندگان عزيز نوعي كمبود محسوب ميگردد. شايد مخالفت گاه به گاه برخي از وزرا با نظر نمايندگان براي انتصاب مديران اجرايي، باعث شده كه به فكر آن بيفتند كه در نهادهاي غيردولتي نفوذ اجرايي و سياسي لازم را كسب نمايند و كجا بهتر از دانشگاه آزاد اسلامي با 400 واحد دانشگاهي و هزاران ميليارد تومان دارايي. پيشنهاد ميكنيم از سيكل تمام قانوني ياد شده در بند 1 استفاده شود و برخي از وزارتخانهها ( به ويژه كشور و نفت ) را از دولت گرفته و بدون هيچگونه نظارتي در اختيار آنها بگذارند بلكه دردهايشان التيام يابد.
5- جناب آقاي دكتر علي لاريجاني، رياست مجلس شوراي اسلامي، ميدانيم كه به احتمال بسيار زياد ميخواهيد كانديداي رياست جمهوري دوره يازدهم شويد، بدانيد كه با اين عملكردها و رفتارها و موضعگيريهاي دوپهلويتان، شما هم قطعا از آراي باطله شكست خواهيد خورد. اينگونه رفتارهاي ناسازگار با اصول و ارزشهاي انقلاب را، همانند موضعگيريهاي ناصواب و بعضا خلاف قانون در فتنه سال گذشته، هرگز فراموش نخواهيم كرد.
در پايان اميدواريم كه آقايان و بعضا خانمها به فكر وقف نهادهاي ديگر هم بيافتند؛ چراكه راه خوبي است براي تثبيت مديريت آنجنابان.
والسلام علي من اتبع الهدي
مجمع بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات