• یکشنبه / ۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۹ / ۱۹:۰۸
  • دسته‌بندی: سیاسی2
  • کد خبر: 8902-11920
  • خبرنگار : 71058

*گزارش كامل ايسنا از پنجمين روز رزمايش دريايي ولايت 89* شليك موفقيت‌آميز اژدر هوشمند ضد زيردريايي از روي ناوشكن جماران

*گزارش كامل ايسنا از پنجمين روز رزمايش دريايي ولايت 89*
شليك موفقيت‌آميز اژدر هوشمند ضد زيردريايي از روي ناوشكن جماران

يكي از فرماندهان رزمايش دريايي ولايت 89 با اشاره به شليك موفقيت‌آميز اژدر ضدزيردريايي از روي ناوشكن جماران گفت:« اين اژدر يك سلاح هوشمند است و هرگونه مانور دشمن براي فرار از آن بي‌حاصل خواهد بود.»

به گزارش خبرنگار اعزامي ايسنا به منطقه عمومي رزمايش ولايت 89، ناخدا سوم آريا حسني پس از شليك اژدر از روي ناوشكن جماران در جمع خبرنگاران اظهار كرد:« اين اژدر دو منظوره است به طوري كه مي‌تواند عليه اهداف سطحي و نيز اهداف زيرسطحي به كار گرفته شود.»

وي با اشاره به اينكه يكي از قابليت‌هاي اين ناوشكن، سلاح‌هاي زيرسطحي آن است، افزود:« اژدر نصب شده بر روي ناوشكن جماران اين قابليت را دارد كه پس از پرتاب، هدف خود را به صورت خودكار دنبال و آن را منهدم كند.»

حسني در ادامه گفت:« سامانه سونار، اژدرافكن و اژدري كه بر روي ناوشكن جماران نصب شده است، يكي از پيشرفته‌ترين سامانه‌هاي ضد زيردريايي بوده و قادر است زيردريايي مهاجم دشمن را در فواصل دور دست كشف، شناسايي و در مرحله بعد توسط اژدر ضدزيردريايي خود منهدم كند.»

وي خاطر نشان كرد:« اين سامانه به طور كامل توسط كاركنان غيور نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران و با همكاري صنايع داخلي ساخته شده است و با افتخار و موفقيت به بهره‌برداري رسيد.»

به گزارش ايسنا، در ادامه رزمايش دريايي ولايت 89، شليك اژدر ضدزيردريايي از روي ناوشكن جماران با موفقيت انجام شد.

به گزارش خبرنگار اعزامي ايسنا،اين اولين بار است كه يك اژدر ضد زيردريايي از روي ناوشكن جماران شليك مي‌شود.

شليك اين اژدر، در آخرين فاز از مرحله سوم و در پنجمين روز از رزمايش بزرگ دريايي ولايت 89 ارتش انجام شده است.

به گزارش ايسنا، ناوشكن جماران در روز پاياني بهمن ماه سال گذشته به ناوگان نيروي دريايي ارتش ملحق شد و پيش از اين نيز موشك سطح به سطح نور از روي اين ناوشكن شليك شده بود.

در ادامه رزمايش دريايي ولايت89، نيروي زميني ارتش به عنوان يكي از نيروهاي پشتيباني حاضر در رزمايش، پس از انتقال سريع و موفقيت‌آميز يگان‌هاي عملياتي و واكنش سريع خود به مناطق از پيش تعيين شده، ركورد جديدي را در نقل و انتقال يگان‌هاي اين نيرو ثبت كرد.

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، به منطقه عمومي رزمايش ولايت 89، يگان‌هاي عملياتي نيروي زميني ارتش در محل‌هاي از پيش تعيين شده مستقر شدند و پست‌هاي شنود الكترونيكي و ساير يگان‌هاي اطلاعاتي از جمله هواپيماهاي بدون سرنشين، به تجسس، شناسايي و رهگيري دشمن پرداختند.

در پي انجام اين عمليات‌ها، استعداد و موقعيت دشمن فرضي كشف شد و نيروها در مراحل بعدي رزمايش پس از طرح‌ريزي‌هاي عملياتي، سلسله عمليات‌هاي تاكتيكي خود را در برابر دشمن فرضي سازمان‌دهي خواهند كرد.

به گزارش خبرنگار ايسنا امير دريادار دوم قاسم رستم‌آبادي در جمع خبرنگاران با اشاره به عمليات‌هاي انجام شده در پنجمين روز اين رزمايش افزود: امروز صبح مقابله با حملات موشك‌هاي سطحي با استفاده از سامانه الكترونيكي چف انجام شد.

وي اضافه كرد: اين سامانه، يك سامانه دفاع ضدموشكي سطحي است و ساخت صنايع وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح است. امروز توانستيم با به‌كارگيري اين سامانه، سيستم كنترلي آتش دشمن را فريب داده و منحرف كنيم.

سخنگوي رزمايش دريايي ولايت 89 ادامه داد: امروز هم‌چنين زيردريايي‌هاي سبك و سنگين و ناوشكن‌ها با هواپيماهاي تاكتيكي و شناسايي نيروي هوايي ارتش تبادل اطلاعات انجام دادند و در ادامه نيز آمادرساني به زيردريايي با رعايت اصول پدافند غيرعامل توسط بالگردهاي نيروي هوايي ارتش انجام شد.

رستم‌آبادي در پايان، خروج غواصان و تيم‌هاي عمليات ويژه از زيردريايي‌ها در زير دريا و نفوذ به سواحل و لنگرگاه‌هاي دشمن را از ديگر بخش‌هاي امروز رزمايش برشمرد و اظهار كرد: فردا با آغاز مرحله چهارم، مرحله‌ رزم در دريا شامل پرتاب‌ها و شليك موشك هوا به سطح و سطح به سطح انجام خواهد شد.

يكي از فرماندهان ارشد نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي ايران از نصب و بكارگيري موفقيت‌آميز تسليحات داخلي بر روي هواپيماي ميراژ خبر داد.

به گزارش خبرنگار ايسنا، امير سرتيپ دوم خلبان نويد شاياني در جمع خبرنگاران با اعلام اين خبر، گفت: ما توانسته‌ايم تسليحاتي را كه بر روي هواپيماهاي خودمان بكار مي‌بريم، بر روي هواپيماي ميراژ نصب و استفاده كنيم.

وي با بيان اينكه هواپيماي ميراژ داراي تجهيزات پيشرفته و به‌روز است، اظهار كرد: تسليحات نصب شده بر روي اين نوع از هواپيما در نيروي هوايي ارتش به‌روز شده است و ما توانسته‌ايم از موشك‌هاي هوا به هوا و بمب‌هايي كه بر روي هواپيماهاي پشتيباني نزديك استفاده مي‌شود در اين هواپيما نيز بهره ببريم.

اين فرمانده ارشد نيروي هوايي ارتش، با اشاره به بكارگيري هواپيماي ميراژي در رزمايش ولايت 89، خاطرنشان كرد: هواپيماي ميراژي كه در يگان رزم اين رزمايش بكار گرفته شد، براي اولين بار است كه در رزمايش شركت كرده است.

شاياني با اشاره به برخي ويژگي‌هاي ديگر هواپيماي ميراژ، گفت: اين هواپيما، يك هواپيماي شكاري رهگيري است كه در نيروي هوايي ارتش بكار گرفته مي‌شود و عمدتا پشتيباني نزديك را به عهده دارد. از مدل‌هاي مشابه اين هواپيما كه قبلا در نيروي هوايي استفاده شده است مي‌توان از هواپيماي F5 نام برد.

وي همچنين به بكارگيري هواپيماي شنود صدف در اين مرحله از رزمايش ولايت 89 اشاره كرد و گفت: هواپيماي صدف قابليت شنود الكترونيكي و سينگالي را داراست و از ويژگي‌هاي ديگر اين هواپيما مي‌توان به توانايي كسب خبر از تمامي شنودهاي راديويي و رادارهاي منطقه در تمامي فركانس‌ها اشاره كرد.

اين فرمانده ارشد نيروي هوايي ارتش، اضافه كرد: اين هواپيما تمام سينگال‌هاي راداري كه در منطقه منتشر مي‌شود را شناسايي و نوع راداري كه در هر نقطه وجود دارد و بكار گرفته شده است و همچنين نوع سينگال و طول موج‌هاي استفاده شده را مشخص مي‌كند.

شاياني در پايان با بيان اينكه هواپيماي صدف قبلا نيز پروازهاي عملياتي ديگري داشته است، اظهار كرد: اين هواپيما براي شناسايي و رهگيري كليه‌ پروازهايي كه در منطقه انجام مي‌شود بكار گرفته خواهد شد. هواپيماي صدف در رزمايش ولايت 89 بكار گرفته شده است و نيروهاي ما با بهره‌گيري از قابليت‌هاي اين هواپيماي شنود، از اطلاعات كسب شده توسط آن استفاده مي‌كنند.

در پنجمين روز از رزمايش دريايي ولايت 89 هواپيماهاي شنود الكترونيكي نيروي هوايي ارتش با نام صدف با پرواز بر فراز منطقه عملياتي اقدام به جمع‌آوري اطلاعات از يگان‌هاي دشمن فرضي كردند.

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، به منطقه عمومي رزمايش ولايت 89، در اين رزمايش همچنين جنگنده‌هاي F4 نيروي هوايي ارتش به منظور رهگيري اهداف دشمن، عمليات ويژه شناسايي و رهگيري انجام دادند.

يكي از بحث‌هاي قابل توجه امروز رزمايش ولايت 89 بكارگيري هواپيماي ميراژ بود كه در اين مرحله از رزمايش هواپيماهاي ميراژ نيروي هوايي ارتش جهت بمباران اهداف دشمن فرضي به كار گرفته شدند.

در پنجمين روز از رزمايش ولايت 89 ارتش، عمليات ويژه‌ غواصان نيروي دريايي ارتش با حمله به ساحل دشمن فرضي انجام شد.

به گزارش خبرنگار ايسنا، پيش از ظهر امروز همچنين غواصان نيروي دريايي ارتش با حمله به ساحل دشمن فرضي و تلاش براي تصرف سواحل و سرپل‌هاي در دست دشمن، عمليات خود را انجام دادند.

تمرين خروج از زيردريايي كلاس سبك نيز از ديگر بخش‌هاي عمليات ويژه غواصان محسوب مي‌شود.

اين عمليات‌ها با پشتيباني جنگنده‌ها و بالگردهاي نيروي هوايي و هوانيروز ارتش جمهوري اسلامي ايران همراه بود.

همزمان با برگزاري رزمايش دريايي ولايت 89، نيروي زميني ارتش با حضور يگان‌هاي پياده، زرهي، توپخانه، مخابرات و هوانيروز در منطقه جنوب استان سيستان و بلوچستان رزمايش تاكتيكي خود را آغاز كردند.

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، به منطقه عمومي رزمايش ولايت 89، امير سرتيپ دوم علي آراسته معاون عمليات نيروي زميني ارتش در حاشيه اين تمرينات تاكتيكي در جمع خبرنگاران گفت: در كنار اجراي رزمايش ولايت 89 از سوي دريادلان نيروي دريايي ارتش، نيروي زميني ارتش نيز برابر طرح‌هاي از پيش تعيين‌ شده در محدوده‌اي به وسعت 15 هزار كيلومتر مربع تمرينات خود را انجام مي‌دهد.

وي حضورسريع نيروي زميني ارتش در اين رزمايش را يكي از فاكتورهاي قابل توجه دانست و اظهار كرد:‌ نيروي زميني توانسته است در كمترين زمان در منطقه رزمايش حضور يابد و اقتدار خود را به نمايش بگذارد.

معاون عمليات نيروي زميني ارتش در ادامه با بيان اينكه پيام اين رزمايش، پيام امنيت، پايداري، صلح و دوستي براي كشورهاي همسايه است، تاكيد كرد: به لطف خدا نيروي زميني ارتش در قالب نيروهاي مسلح در اوج اقتدار و توانمندي، آماده مقابله با هرگونه تهديد خارجي است.

به گزارش ايسنا،‌ در اين رزمايش، يگان‌هايي از لشگر 88 زرهي، لشگر 30 پياده گرگان، تيپ 65 نيروهاي ويژه هوابرد، گروه‌هاي 44 توپخانه و 55 هوابرد، يگان پهپاد و هوانيروز به اجراي عمليات مي‌پردازند.

اين عمليات‌ها تحت كنترل و هدايت قرارگاه عملياتي جنوب شرق ارتش به صورت دوطرفه كنترل شده با رويكرد جنگ ناهمطراز در حال اجرا است.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha