• چهارشنبه / ۱۸ فروردین ۱۳۸۹ / ۱۲:۴۲
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 8901-03704

مديركل استاندارد تهران: نتايج آزمون نمونه‌هاي جديد برنج‌هاي وارداتي ارديبهشت ماه اعلام مي‌شود وضعيت سوسيس و كالباس داخلي 40درصد بهبود يافته است

مديركل استاندارد تهران:
نتايج آزمون نمونه‌هاي جديد برنج‌هاي وارداتي ارديبهشت ماه اعلام مي‌شود
وضعيت سوسيس و كالباس داخلي 40درصد بهبود يافته است
مديركل استاندارد استان تهران از اعلام نتايج مربوط به آزمون نمونه‌هاي جديد برنج‌هاي وارداتي در ارديبهشت ماه امسال خبر داد. مهدي پورهاشم در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين باره توضيح داد: نمونه‌هاي جديد برنج‌هاي وارداتي هم‌اكنون در آزمايشگاه تحت نظر استاندارد تهران و مورد تاييد كميسيون بهداشت مجلس در حال بررسي بوده و اميدواريم نتايج اين‌ آزمون اوايل ارديبهشت ماه امسال اعلام شود. وي در ادامه با اعلام اين كه كدكس غذايي به فكر تغيير استاندارد مربوط به حد مجاز آرسنيك برنج افتاده است، خاطرنشان كرد:‌ به نظر مي‌رسد بعد از اطلاع‌رساني گسترده رسانه‌هاي ايراني در زمينه نامناسب بودن كيفيت برخي از برنج‌هاي وارداتي به كشور، كدكس غذايي به اين نتيجه رسيده كه بايد حد مجاز آرسنيك برنج را كاهش دهد. او تصريح كرد: براين اساس ايران نيز به عنوان يكي از اعضاي فعال كدكس غذايي پيشنهاد خود را در مورد تعيين حد مجاز آرسنيك برنج به اين سازمان بين‌المللي اعلام خواهد كرد. مديركل استاندارد استان تهران همچنين با اشاره به اين‌كه بازرسي از رستوران‌ها و ساندويچي‌هاي تهران براي نخستين بار در اواخر سال گذشته انجام شد، توضيح داد:‌ همانطور كه چند روز پيش نيز اطلاع‌رساني شد، متاسفانه در بررسي رستوران‌ها و اغذيه‌فروشي‌هاي سطح شهر تهران با نتايج نامناسبي روبرو شديم كه به عنوان مثال در يكي از رستوران‌هاي از زعفران غيراستاندارد براي توليد مواد غذايي استفاده مي‌شد. پورهاشم همچنين با بيان اين‌كه نتايج مربوط به بازرسي از بوفه‌هاي مدارس نيز به زودي اعلام مي‌شود، عنوان كرد:‌ از اين پس به صورت مرتب از كليه رستوران‌ها، ساندويچي‌ها و بوفه‌هاي مدارس تهران با جديت بازرسي مي‌كنيم. مديركل استاندارد استان تهران همچنين با اشاره به بهبود وضعيت استاندارد در توليد سوسيس و كالباس گفت:‌ البته هنوز برخي از كارخانه‌ها محصولات غيراستاندارد توليد مي‌كنند، اما به طور كلي مي‌توان گفت كه حدود 40 درصد بهبود در وضعيت استاندارد سوسيس و كالباس حاصل شده است. انتهاي پيام
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha