به همت مديران و کارشناسان حوزه ارتباطات و فنآوري اطلاعات، انقلاب بزرگ خدمترساني در اين بخش پس از پيروزي انقلاب به تحقق پيوست.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سيدمحمد حسينپور - مشاور وزير و مدير کل دفتر روابط عمومي وزارت ارتباطات - با بيان اين مطلب اظهار كرد: پس از پيروزي شکوهمند انقلاب اسلامي و در راستاي اهداف کلاني که از سوي امام راحل(ره) درباره خدمترساني به محرومان جامعه تدوين شده بود، تلاشهاي زيادي در حوزه ارتباطات و فنآوري اطلاعات از سوي مديران و کارشناسان اين حوزه، صورت گرفته است.
وي افزود: بر اساس آمارهاي موجود، واگذاري تلفن ثابت طي 31 سال گذشته با رشدي 30 برابري به بيش از 25 ميليون شماره رسيده و اين در حالي است كه با برنامهريزيهاي صورت گرفته در دولت نهم، واگذاري اين نوع از تلفن در تمامي شهرها و بسياري از روستاها به روز شده است. ضريب نفوذ اين نوع از تلفن نيز با رشدي نزديک به 15 برابر به بيش از 34 درصد رسيده است.
مشاور وزير ارتباطات، خدمترساني به روستاها و مناطق محروم را يکي اصليترين برنامههاي مسوولان حوزه ارتباطات پس از پيروزي انقلاب دانست و گفت: بر همين اساس، ارتباطرساني به روستاها خصوصا در دولت گذشته سرعت بسيار بالايي گرفت و در حال حاضر ارتباطرساني به حدود 54 هزار روستا محقق شده است.
وي ادامه داد: سال گذشته نيز جشن ارائه تلفن خانگي به تمامي روستاهاي بسياري از استانها نظير مازندران، اصفهان و شيراز برگزار شد.
حسينپور تصريح کرد: ايجاد و راهاندازي بيش از نه هزار 600 دفتر ICT روستايي در جهت تحقق عدالت اجتماعي و پاگيري دولت الکترونيکي، از ديگر دستاوردهاي اين حوزه به شمار ميرود و به واسطه آن ايران جزو 5 کشور برتر دنيا و داراي سند راهبردي در اين زمينه محسوب ميشود.
وي ادامه داد: در اين دفاتر خدمات پست، پست بانک و مخابرات ارايه ميشود و تنها در بخش ارايه خدمات از سوي پست بانک، بيش از 10 ميليون سفر زائد روستائيان حذف شده است.
مدير کل دفتر روابط عمومي وزارت ارتباطات با بيان اين مطلب که حوزه پست نيز شرايطي مشابه مخابرات را دارد، تصريح کرد: تعداد مرسولات پستي از 75 ميليون مرسوله در ابتداي انقلاب به بيش از يک ميليارد مرسوله در حال حاضر رسيده که بر اساس آن، سرانه مرسوله به ازاي هر ايراني از دو مرسوله به 14 مرسوله افزايش يافته است.
وي ادامه داد: طي 31 سال گذشته شاهد ورود فنآوريهاي جديد و رشد سريع آن در سطح جامعه بودهايم که تلفن همراه و اينترنت از آن جمله محسوب ميشوند.
حسينپور تاکيد کرد: در حال حاضر اپراتورهاي اول و دوم و پيمانکار تاليا به صورت فعال، سيمکارتهاي متنوعي را به متقاضيان ارائه ميکنند که بر اساس آخرين آمارها، هم اکنون نزديک به 46 ميليون سيمکارت دائمي و اعتباري مورد استفاده کاربران قرار ميگيرد که موجب شده ضريب نفوذ اين نوع از تلفن به بيش از 53 درصد برسد.
وي افزود: بر همين اساس در حال حاضر از نظر تعداد مشترکان دائمي در سطح خاورميانه رتبه نخست در سطح جهان رتبه 11 را به خودمان اختصاص دادهايم.
او خاطرنشان کرد: پوشش تمامي شهرهاي کشور، بيش از 40 هزار کيلومتر از جادهها و همچنين 35 هزار روستا توسط شبکه تلفن همراه از ديگر دستاوردهاي پس از پيروزي انقلاب محسوب ميشود.
مدير کل دفتر روابط عمومي وزارت ارتباطات با بيان اين مطلب که در بخش اينترنت نيز دستاوردهاي بسيار ارزندهاي بهدست آمده گفت: ايجاد بيش از 105 لينک STM1 که به واسطه آن ظرفيت اينترنت کشور به بيش از 30 هزار مگابيت بر ثانيه رسيده است از آن جمله اين دستاوردها محسوب ميشود.
وي افزود: بر همين اساس، تعداد کاربران اينترنت در حال حاضر به بيش از 23 ميليون نفر رسيده که به واسطه آن ضريب نفوذ حدود 35 درصدي محقق شده است.
مشاور وزير ارتباطات دستاوردهاي به دست آمده در حوزه فضايي را بينظير توصيف کرد و افزود: پرتاب نخستين ماهواره بومي ايران به نام" اميد" به کمک ماهواره بر ساخت داخل، يکي ديگر از دستاوردهاي کشور در حوزه ارتباطات و فنآوري اطلاعات محسوب ميشود.
وي ادامه داد: همزمان با سي و يکمين سالگرد پيروزي انقلاب نيز از ماهوارههاي مصباح 2، نويد علم و صنعت، طلوع 1 رونمايي و همچنين براي نخستين بار، محموله زيستي به کمک کاوشگر سه به فضا ارسال شد.
انتهاي پيام
نظرات