• دوشنبه / ۱۴ دی ۱۳۸۸ / ۰۹:۲۴
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 8810-04837
  • منبع : نمایندگی خوزستان

مديرعامل نيشكر هفت‌تپه: *واردات و تعرفه پايين توليد شكر را كاهش داده است *توليد 30 هزار تن شكر در سال جاري پيش‌بيني مي‌شود

مديرعامل نيشكر هفت‌تپه:
*واردات و تعرفه پايين توليد شكر را كاهش داده است
*توليد 30 هزار تن شكر در سال جاري پيش‌بيني مي‌شود

مديرعامل شركت كشت و صنعت نيشكر هفت‌تپه گفت: توليد شكر از 107هزار تن در سال‌هاي گذشته به دليل واردات و تعرفه پايين و برخي مشكلات به 10هزار تن در سال جاري رسيده است.

به گزارش خبرنگار ايسنا، رضا مددي كاهكش در نشستي با عنوان بررسي مشكلات واحدهاي صنعتي استان كه در محل استانداري خوزستان برگزار شد، اظهاركرد: متاسفانه شركت هفت‌تپه در سال‌هاي اخير با بحران روبه‌رو بوده و اين موضوع بر هيچ مسوولي در استان پوشيده نيست.

وي افزود: اين شركت براي توليد هر كيلو شكر 1700 تومان هزينه مي‌كند و اين محصول در نهايت با قيمت هر كيلو 308 تومان به فروش مي‌رساند. اين موضوع آينده شركت‌هاي نيشكري را با مشكل رو‌به‌رو مي‌كند. تعرفه موجود شكر و افزايش واردات اين محصول به كشور فعاليت شركت‌هاي توسعه نيشكر را متوقف خواهد كرد.

مددي كاهكش با بيان اين‌كه مزارع نيشكر هفت تپه قدمت بالايي دارند، خاطرنشان‌كرد: اين مزارع قديمي بايد مورد بازسازي و مرمت قرار گيرند. نيشكر يك موجود زنده است و اگر به آن رسيدگي نشود از بين مي‌رود و در صورت از بين رفتن مدت زمان بسياري را بايد براي بازگشت دوباره آن اختصاص داد.

وي با اشاره به اين‌كه در سفر دوم هيات دولت اعتبار كلاني به بازسازي و مرمت مزارع شركت هفت تپه در نظر گرفته شد، تصريح‌ كرد: متاسفانه از زمان تصويب اين اعتبار تاكنون ريالي به شركت هفت تپه پرداخت نشده است.

وي ادامه‌داد: سازمان گسترش نوسازي صنايع ايران 60 ميليارد تومان به شركت هفت تپه داده است كه اين رقم تنها براي پرداخت حقوق‌هاي كاركنان هزينه شده است و متاسفانه ريالي از اين رقم براي بازسازي و مرمت مزارع باقي نمانده است.

مددي كاهكش عنوان‌ كرد: شركت توسعه نيشكر هفت تپه يك شركت صددرصد دولتي است و بايد نگاهي كه مسوولان از گذشته نسبت به اين شركت داشته تغيير كند.

وي با اشاره به اين‌كه 12هزار و 300 هكتار از اراضي هفت تپه قابل كشت نيشكر است، گفت: در سال جاري از ميزان 6500 هكتار سطح زير كشت، 3000 هكتار كشت شده است. بر اين اساس توليد 30 هزار تن شكر در سال جاري پيش‌بيني مي‌شود.

مددي كاهكش از بدهي 121 ميليارد توماني اين شركت به بانك‌هايي هم‌چون صادرات، كشاورزي، ملي، تجارت و شركت‌هاي آب و برق و همچنين بيمه تامين اجتماعي خبر داد و تصريح ‌كرد: اين شركت براي تامين بخشي از هزينه‌هاي خود به توليد مناسب نيازمند خواهد بود.

وي بيان ‌كرد: با توجه به قيمت 750 تومان براي هر كيلو شكر با فروش اين محصول، امسال 22ميليارد تومان اعتبار به دست مي‌آيد. با اين رقم تنها مي‌توان دستمزد كاركنان را تا پايان فروردين ‌ماه تامين كرد.

مديرعامل شركت كشت و صنعت نيشكر هفت تپه با بيان اين‌كه براي پرداخت منابع جاري و بدهي‌هاي معوقه به 2 سال زمان نيازمنديم، يادآورشد: پرداخت بدهي‌ها براي شركت هفت تپه امكان‌پذير نبوده و توقيف اموال شركت توسط بدهكاران كار مناسبي نيست.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha