رييسجمهور:/1/ ـ ميتوانيم مرز صادرات را به ميزان 50 هزار ميليارد تومان برسانيم ـ طبقه دلسوز صادركنندگان با درايت خود شبكه تحريم را درهم شكستند
رييسجمهور گفت: بخش اعظم و قريب به اتفاق خباثتهاي بدخواهان در عرصه اقتصادي توسط صادركنندگان درهم شكست و اين عزيزان راه را باز كردند.
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) دكتر محمود احمدينژاد سهشنبهشب در مراسم تقدير از صادركنندگان نمونه با ابراز خرسندي از حضور در اين جمع و تشكر و قدرداني از مطلب مطرح شده از سوي آنها ادامه داد: در ابتدا از صميم دل از شما صادر كنندگان عزيز تشكر ميكنم؛ در چهار سال اخير به خاطر جنگ تبليغاتي دشمنان در موضوع فناوري و علمي تمركز فعاليتهاي سياسي و تبليغاتي در نقطه مقابل دشمن قرار گرفت و بيتالغزل حرفها، پيشرفتهاي علمي و صنعتي كشور بود. اما در همين فاصله يك اتفاق بزرگ ديگر رخ داد كه از نظر ارزش و اهميت كار اگر بيشتر از دستاوردهاي علمي نباشد قطعا كمتر نيست؛ در واقع يك اتفاق بزرگ در عرصه صادرات ما رخ داد و يك مجاهدت خاموش و پيگير و اثربخش و افتخارآفرين اتفاق افتاد.
وي خاطرنشان كرد: همه شما به ياد داريد كه در دهههاي گذشته برنامهريزان اقتصادي در صحبت از توسعه صادرات غيرنفتي بسيار با احتياط عمل ميكردند و زماني كه ميخواستند هدفگذاري كنند ميليمتري و سانتيمتري اين كار را انجام ميدادند. به هر دليل توانمنديهاي بازرگانان ما و مجاهدان اقتصادي ما در عرصه صادرات مورد غفلت واقع شد، اما در اين چهار سال شاهديم همانگونه كه جوانان مرزهاي فناوري و دانش را در هم شكستند حقيقتا صادر كنندگان ما نيز كاري كردند كارستان.
وي ادامه داد: در سال 83 مجموعه صادرات غيرنفتي ما چيزي حدود 7 هزار و 300 ميليارد تومان بود؛ اين ميزان در طول 40 الي 50 سال كه صادرات غيرنفتي ما ثبت شده و چندين برنامه در كشور اجرا شده به هفت هزار و 300 ميليارد تومان رسيد اما با همت شما در عرض 4 سال اين ميزان به بيش از سه برابر رسيد.
رييسجمهور گفت: بايد از آنهايي كه قدر اين مجاهدت را نميدانند پرسيد كه اگر اين افتخار نيست پس چه چيزي افتخار است؟ اينها همه در شرايطي رخ داد كه ما به لحاظ ظاهري در يكي از بدترين و سختترين شرايط قرار داشتيم و دو اتفاق در دنيا رخ داد كه هر دو اتفاق بر روي ما اثر گذاشت؛ يك بحران اقتصادي كه در اين بحران گردن كلفتهاي اقتصادي و مدعيان اقتصاد جهاني نيز دچار مشكل شدند و تجارت و سرمايهگذاري آنها با افت شديدي مواجه شد و طبيعي است كه بر روي ما اثر بگذارد. اتفاق دوم لجبازي و بداخلاقي برخي از كشورها و به قول خودشان تحريم ايران بود و به تصور خود آمدند شبكه بانكي ما را كه شريان اصلي پشتيباني اقتصاد ماست تحريم و فكر كردند كه با اين اقدام كار تمام شده است. كساني كه حركت صادركنندگان كشور را ارزيابي ميكنند، ببينند كه تحت شرايط اين دو اتفاق سنگين صادركنندگان ما موفق شدند مرز صادرات را به اين مقدار برسانند.
وي با اشاره به احساس قلبي و باور خود در مورد بخش صادرات و فعالان اين بخش يادآور شد: اگر يادتان باشد، وقتي بدخواهان حرف از تحريم زدند، من عكسالعمل نشان دادم و به آنها گفتم كه اين حرفها هيچ اثري ندارد. ملت ايران تحريمهاي شما را خواهد شكست و اين حرفهايي كه شما ميزنيد ارزشش در حد يك كاغذ پاره است. چراكه اعتقاد قلبي به طبقه دلسوز تاجران، بازرگانان و صادر كنندگان كشور داشتم و مطمئن بودم كه اين افراد با درايت خود شبكه تحريم را درهم خواهند شكست.
وي تاكيد كرد: من اعلام ميكنم كه بخش اعظم و قريب به اتفاق خباثتهاي بدخواهان در عرصه اقتصادي توسط كساني كه اينجا نشستهاند، به نمايندگي از جمع عظيم صادركنندگان كه فرصت نبود در اين جلسه حضور داشته باشند، درهم شكست و اين عزيزان راه را باز كردند. آيا كس ديگري ميتواند اين حرفها[تحريم] را در مورد ايران بزند؟
احمدينژاد با بيان اينكه " ما دنبال درگيري و رويارويي نيستيم، شعار ملت ايران صلح، دوستي ، برادري و همكاري سازنده بوده و هست"ادامه داد: در سال 84 يا 85 بود كه در ونزوئلا قراردادي براي ساخت ده هزار واحد مسكوني بسته شد و من آنجا احساس كردم كه در خصوص توانمنديهاي ايران تا حدودي ترديد وجود دارد. به دوستان هم گفتم كه نگران نباشيد؛ چراكه ايرانيها ميتوانند و اين توانايي را دارند كه دههزار واحد را با بهترين كيفيت و در سريعترين زمان ممكن براي شما بسازند و راه را براي سرمايهگذاريهاي گستردهتر در عرصه مسكن باز كنند. امروز خوشحاليم كه ماههاست اين ده هزار واحد مسكوني آماده است تا در يك مراسمي با حضور روساي دو كشور افتتاح شود.
وي با بيان اينكه " اتفاقاتي كه در اين چند سال رخ داد توانمنديهاي ملت ايران را بار ديگر زنده و به دنيا ثابت كرد" افزود: در واقع خودباوري در ما زنده شد. ما در سختترين شرايط به پيشرفتهاي خوبي رسيدهايم و كسي كه در سختترين شرايط ميتواند بالاتر از هدف را محقق كند در شرايط آرامتر و بهتر پي در پي ميتواند معجزه كند و من باور دارم كه ما ميتوانيم به كمك هم اقتصاد ايران را به سرعت به اقتصادپيشرفته و پيشرو تبديل كنيم و اين شايستگي و توانمندي ملت ايران است. اين مهم به دست فرزندان اين مملكت و تلاشگران عرصه اقتصاد و به لطف خداوند محقق خواهد شد.
وي با بيان اينكه " نقطه شروع و عزيمت ما نقطه درستي نبود و زماني كه تصميم گرفتيم در جاي مناسب نبودهايم" گفت: حال كه خودمان را شناخته ايم در چه وضعيتي قرار داريم؟ البته هستند كساني كه قدر اين مجاهدتها را نميشناسند و مشاهده كردهايد كه افرادي هستند كه هيچ اطلاع و علمي ندارند و نميدانند كه چه زحمتهايي كشيده شده است كه ميزان صادرات ما به اين مقدار برسد. بسياري از شما براي جابه جا شدن يك پول مشكل داشتيد، با صدها مساله و مانع و بداخلاقي مواجه بوديد، در زمينه حمل و نقل، بانك، بيمه ولي اين موانع را در هم شكستيد و معجزه كرديد و من شاهدم كسي كه فرق ظرفيت توليد با توليد را نميداند شروع به جوسازي عليه تلاشگران اقتصادي كرد.
رييسجمهور خاطرنشان كرد: تجربه نشان داد كه اگر ما مديريت اقتصادي را به بدنه ملت و متخصصين و تلاشگران اين عرصه بسپاريم اين افراد كار را دهها برابر بهتر از شكل دولتي آن اداره ميكنند و به جلو ميبرند.
وي گفت: در شرايطي كه دنيا با مشكل روبهروست، در ايران زحمات زيادي كشيده شد و با اين همه قوانين بعضا متضاد و تودرتو و پيچيده، كارهاي بسياري انجام شد؛ لذا بايد تشكر كنيم از كساني كه به عشق اعتلاي ايران و بالا بردن پرچم ايران و عزت ايران اين همه تلاش كردند. البته من مطمئنم كه شما مثل بنده براي برخي از حرفهايي كه اين طرف و آن طرف زده ميشود ارزشي قائل نيستيد و آن چيزي كه ما را به تلاش وادارميكند آرمانهاي بلند ملت ايران و اتكا به شايستگيهاي اين ملت است.
وي با تاكيد كرد بر اينكه " ما ميتوانيم در چهار سال آينده مرز صادراتمان را به ميزان 50 هزار ميليارد تومان در سال برسانيم" خطاب به صادر كنندگان گفت: بياييد با يكديگر قراري بگذاريم؛ اصلا به مقررات [دستوپاگير] و اينجور حرفها كاري نداريم، به اين فضاسازيها اهميتي نميدهيم. بنده و دولت در خدمت شما هستيم و همه با هم در خدمت مردم. اعلام ميكنم كه ما همه ميخواهيم با كمك هم كاري كنيم تا در سال 91 به يك ركورد 50 هزار ميليارد توماني در امر صادرات ـ چه صادرات خدمات و چه صادرات كالا ـ برسيم. اعتقاد دارم كه ما ميتوانيم. البته اين حداقلي است كه در نظر گرفتهايم و همانطور كه گفتهام باور دارم كه شدني است؛ چراكه وقتي موتور ايراني روشن شود ديگر مانع و سدي را نميشناسد و با تمام سرعت به پيش ميرود.
احمدينژاد با بيان اينكه " براي رسيدن به اين هدف بايد همه تلاش كنيم و برنامهريزي داشته باشيم" گفت: ما بايد تلاش كنيم كه مشكل دايمي تفاوت طراز تجاري را مثبت كنيم.
ادامه دارد...
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات