• یکشنبه / ۲۰ بهمن ۱۳۸۷ / ۱۵:۵۰
  • دسته‌بندی: استان ها
  • کد خبر: 8711-12874
  • منبع : نمایندگی همدان

پس از اعتراض کوهنوردان همداني به تله‌کابين گنجنامه؛ رئيس سازمان ميراث فرهنگي همدان:قله الوند سرفراز است و با فاتحه‌خواني از بين نمي‌رود

رييس سازمان ميراث ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان همدان گفت: اگر مردم همکاري نکنند کار ما براي حفظ طبيعت الوند سخت مي‌شود.

اسدالله بيات در گفت وگو با خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، در مورد اعتراض تعدادي از کوهنوردان همداني به پروژه تله‌کابين گنجنامه تصريح کرد: اداره تربيت بدني همدان در احداث اين پروژه همراه ميراث فرهنگي بوده و حتي خودشان پروژه تله سيژ تاريک دره را افتتاح کرده‌اند که در دامنه الوند بوده است.

وي ادامه داد: برنامه روز جمعه ما با تربيت بدني مشترک بود و قطعا مخالفتي در اين زمينه وجود نداشته است.

بيات در خصوص اعتراض کوهنوردان افزود: قله الوند سرفراز است و با فاتحه خواني از بين نمي‌رود، پروژه‌هايي مانند تله‌کابين در همه جاي دنيا مرسوم است و تمام رشته کوه‌هاي فرانسه توسط تله کابين با هم ارتباط دارند، ضمن اينکه فضاي زمستاني آن جا شبيه ماست.

وي مواردي چون حفظ طبيعت و بهره‌برداري صحيح از طبيعت را جزء اصول احداث تله‌کابين دانست و تصريح کرد: نظر کوهنوردان براي ما محترم است، اما ما ديدگاه خودمان را داريم. آنها حق اظهارنظر دارند و ممکن است از نظر آنها اين پروژه براي الوند مشکلي ايجاد کند اما به نظر ما در رونق اين فضا بسيار تاثيرگذار است و در واقع يک کار تکميلي است.

بيات انجام کارهاي اين سازمان را در چارچوب وظايف مشخص شده دانست و اظهار كرد: ما از اين پروژه حمايت مي‌کنيم و معتقديم همه مردم حق استفاده از الوند و دامنه‌هاي طبيعي آن را دارند و مي‌توانند از آن بازديد کنند. ضمن اينکه از نظر ما فرهنگ مردم همدان تا حدي است که آسيبي به آن نرسانند. بسياري از مردم همدان اگر زباله در دستشان باشد آن را با خود بر مي گردانند تا در کوهستان رها نشود.

وي ادامه داد:مي توانيم فرهنگ گردشگري و کوهنوردي مردم را که بالاست ارتقا ببخشيم. چنانچه استفاده از رايانه بسيار متداول است اما شايد در جامعه تنها 10 درصد از آن استفاده کنند و بايد آن را به 100 درصد برسانيم.

بيات خاطرنشان كرد: ما اعتقاد داريم سازمان‌هايي که با محيط زيست ارتباط دارند در اين زمينه ما را ياري مي‌کنند و حفاظت محيط زيست در اين زمينه فعاليت خواهد کرد.

وي تاکيد کرد: تا جايي که ممکن است براي حفظ الوند و دامنه‌هاي طبيعي آن تلاش خواهيم کرد، حال اگر خود مردم نخواهند همکاري کنند کار ما مشکل مي‌شود.

بيات همچنين در مورد افتتاح مجتمع گوهرشناسي، گوهرتراشي و دانشگاه علمي کاربردي پرشين ياقوت گفت: اين پروژه در مجاورت منطقه نمونه گردشگري شهر آفتاب افتتاح مي‌شود و از جهت جذب گردشگر جايگاه ويژه‌اي خواهد داشت و تاثير بسيار مثبتي در اشتغال زايي خواهد داشت.

وي افزود: اين مجموعه هم بعد گردشگري و هم بعد صنعتي دارد و قطعا باز کار خوبي خواهد داشت.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha