هاآرتص: باراك برقراري آتش بس يك هفتهيي را پيشنهاد داده است ليوني معتقد است ادامه حملات دستاورد ملموسي ندارد
روزنامه هاآرتص نوشت: ايهود باراك در تلاش براي پذيرش آتش بس به مدت يك هفته در نوار غزه است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) تزيپي ليوني وزير امور خارجهي رژيم صهيونيستي نيز اظهار داشته است كه از آتشبس و توقف حملات در ازاي توقف حملات راكتي فلسطينيها حمايت ميكند.
به نوشته اين روزنامه با اين حال ايهود المرت، نخست وزير مستعفي اسراييل همچنان معتقد است كه اسراييل در اين جنگ هنوز به اهداف خود دست نيافته، المرت به خاطر اختلاف نظر با باراك و ليوني روز سهشنبه نشست سه جانبهي خود را با اين دو مسوول برگزار نكرد.
هاآرتص نوشته است: ميگل آنخل موراتينوس، وزير امور خارجه اسپانيا روز سهشنبه ليوني را در جريان پيشنهاد عمر سليمان، رييس سازمان اطلاعات مصر در زمينهي توقف حملات به مدت يك سال در چارچوب توافقنامهيي كه شامل برقراري آتشبس به مدت يك سال است، قرار داد.
اين روزنامه به نقل از يك مقام سياسي رژيم صهيونيستي نيز نوشته است: هنوز قدرت در دست المرت است و المرت است كه بايد دربارهي گسترش عمليات و يا توقف عمليات تصميمگيري كند.اما به رغم اين مسائل ايهود باراك معتقد است كه عمليات نظامي تاكنون اهداف اساسي اسراييل را محقق ساخته و جايگاه نيروها و قدرت بازدارندگي اسراييل را تحكيم بخشيده است.
باراك اظهار داشته است: ادامهي عمليات نظامي هرگز نتايج جديدي به همراه نخواهد داشت بلكه اعمال فشارهاي بينالمللي و تلفات احتمالي را به همراه خواهد داشت.
باراك پيشنهاد برقراري آتشبس را مورد بررسي قرار داده، در حالي كه آمريكا و مصر در حال رايزني براي دستيابي به توافق در جهت جلوگيري از ورود سلاح به نوار غزه هستند.
به نوشتهي روزنامهي هاآرتص، ليوني نيز معتقد است كه برقراري آتشبس بدون هيچ گونه راه حل سياسي بايد با قدرت بازدارندگي و واكنش ما به حماس همسو باشد.
ليوني گفته است، ادامهي حملات هرگز دستاوردهاي ملموسي را موجب نخواهد شد.
منابع رژيم صهيونيستي با استناد به گفتههاي ارتش اسراييل معتقدند كه جنگ نوار غزه احتمالا ابتداي هفتهي آينده متوقف خواهد شد. چرا كه اسراييل نميخواهد از باراك اوباما، رييسجمهور منتخب آمريكا در سايهي جنگ در نوار غزه استقبال كند.
در عين حال منابع آگاه به شبكه تلويزيوني الجزيره گفتهاند: تركيه نيز در راستاي برقراري آتشبس وارد عمل شده و طرحي را جهت برقراري آتش بس و خروج نيروهاي اشغالگر از نوار غزه ارايه كرده است. تركيه در اين راستا با اسراييل ارتباطاتي را برقرار كرده است.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات