ميزان قطعي فيبر نوري در شبكه زيرساخت بايد كاهش يابد در غير اين صورت ضرر و زيان فوقالعادهاي وارد ميشود.
علياكبر تاجالديني - مدير كل طرح و مهندسي شركت ارتباطات زيرساخت - در گفتوگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين مطلب تاكيد كرد: مسلما ميزان قطعي فيبر نوري كشور خارج از استاندارد است كه اميدواريم با قانون صيانت از حريم فيبر نوري مقدار زيادي از مشكلات حل شود.
وي گفت: سازمانها و ارگانهاي دولتي راجع به فيبر نوري به ويژه فيبر نوري زيرساخت توجيه نشدند و شايد از نظر زيرساخت به ميزان كافي در چند سال گذشته تبليغ نشده است.
او همچنين درباره بحثي كه با عنوان قاچاقچيان فيبر نوري وجود دارد و با تاكيد بر اين كه در فيبر نوري بحث قاچاقچي تعريف نشده است اظهار كرد: ما آخرين تكنولوژي روز تجهيزات انتقال را براي جبران اين مساله و برقراري ترافيك با قطعي فيبر نوري بوجود آورده و ميآوريم ولي اين به معناي آن نيست كه هر چه فيبر قطع ميشود قابليت جبران و بازيابي دارد.
اين كارشناس تصريح كرد: يكي از خصوصيتهايي كه شبكهها با مبناي IP دارند اين است كه استفاده بهينهاي از پهناي باند صورت گيرد و با اين كار مديريت درستي در پهناي باند خواهد شد زيرا ما در حال حاضر ظرفيت را به صورت ثابت در اختيار مشتري قرار ميدهيم و اين مشتري است كه خود در آن محتوا قرار مي دهد و قرار دادن محتوا از وظايف سازمان محسوب نمي شود.
انتهاي پيام
نظرات