رييس پژوهشگاه ملي مهندسي ژنتيك: زيست فنآوري و علوم مرتبط از اولويتهاي علمي كشور است
رييس پژوهشگاه ملي مهندسي ژنتيك و زيست فنآوري اظهار كرد: خوشبختانه با توجه ويژه به علوم كاربردي، زيست فنآوري و علوم مرتبط با آن در اولويتهاي ملي قرار گرفته كه يكي از مهمترين شاخصهاي آن علم ژنتيك و مهندسي ژنتيك است.
به گزارش خبرنگار «فنآوري» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر عباس صاحب قدم لطفي كه در افتتاحيه دهمين كنگره ژنتيك و دومين كنگره ملي ايمني زيستي در سالن همايشهاي رازي سخن ميگفت، اضافه كرد: خوشحاليم كه در كشور مراكز زيادي در اين حوزه سرمايهگذاري كردهاند و تربيت نيروي انساني متخصص آن در حال رشد است كه شامل تمام حيطههاي علمي علوم زيستي اعم از كشاورزي، پزشكي و علوم پايه ميشود.
به گفته دبير شوراي عالي زيست فنآوري، علم ژنتيك امروز جايگاه خود را باز يافته و در اين همايش فضاي مناسب براي گفت و گو و تعاملات فكري ميان دانشمندان ايجاد ميشود تا در مورد آينده اين فنآوريهاي تصميمگيري شود .
وي در پايان ابراز اميدواري كرد كه با همت و تعامل فكري اين محققان، وزارت علوم، تحقيقات و فنآوري بتواند فعاليتهاي خود را در اين زمينه ساماندهي كرده و در كنار رشد و شكوفايي علمي در حلقه سوم يعني تبادل و فنآوري به محصول و استفاده از محصولات در بازار نياز كشور نقش خود را بيش از پيش ايفا كند.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات