عليرضا زاكاني: در حساسترين شرايط تاريخ انقلاب اسلامي به سر ميبريم

يك عضو شوراي مركزي جبهه متحد اصولگرايان گفت: يكي از دستاوردهاي مهم مجلس هفتم بازگرداندن آرامش به كشور بوده است.
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) عليرضا زاكاني طي سخناني در سي و ششمين نشست فرهنگي بسيج اساتيد دانشگاههاي تهران ضمن گراميداشت ايام دههي فجر افزود: براي اينكه بتوانيم شرايط فعلي در كشورمان را خوب ارزيابي كنيم اول از همه بايد ببينيم حضرت امام (ره) چه كردند و چه ميراثي را براي ما به جا گذاشتهاند. سپس به دنبال آن، تكليفي را كه امروز بر گردن داريم را مورد توجه قرار دهيم.
وي ادامه داد: امام(ره) با اتكاء به ارزشهاي انقلاب ناب اسلامي و هدايتگري براي مردمف شرايطي را فراهم كردند كه جريان ناب شيعي تبديل به يك حكومت شد.
اين عضو شوراي مركزي جبهه متحد اصولگرايان، امام(ره) را پيروز در دو ميدان صحنه داخلي و صحنهي خارجي دانست و ادامه داد: امام(ره) هم در حوزه انديشه و هم در حوزه عمل پيروز بود؛ چراكه در مقابل كساني كه دچار جنود، وادادگي و التقاط بودند با طرح اسلام ناب به پيروزي رسيد و در حوزه عمل نيز عناصر مرتجع كه قعود، نشستن و تماشاگري صحنه را تبليغ ميكردند و همچنين عناصري كه فقط با تكيه به اسلحه حركتهاي آرام پارلماني را ترويج ميكردند، در مقام عمل انقلاب اسلامي را به پيروزي رساندند.
زاكاني خاطرنشان كرد: امام(ره) در خارج از كشور در حوزه انديشه هم عدالت، آزادي و هم گمشده بشر يعني معنويت را تقديم انسانها كردند. ايشان با نه شرقي و نه غربي بودن نشانگاهي را به جاي گذاشتند و نظام سلطه جهاني را دچار خدشه كردند.
وي با بيان اينكه " بعد از امام(ره) خلف صالح او يعني مقام معظم رهبري راه را به روشني استمرار بخشيدهاند" گفت: امروز ما در يكي از حساسترين شرايط تاريخ انقلاب اسلامي به سر ميبريم.
اين عضو شوراي مركزي جبهه متحد اصولگرايان همچنين خاطرنشان كرد: تا به امروز چهار گفتمان بيگانهستيزي، سازندگي، اصلاحات و اصولگرايي را تجربه كردهايم؛ ولي هيچ دورهاي مثل دوره فعلي استحكام نداشته است. اولين دليل اين استحكام حاكميت جريان اصولگراست.
اين نماينده مجلس هفتم در پاسخ به سوالي مبني بر عملكرد مجلس هفتم و مقايسه اين مجلس با مجلس ششم ضمن تاكيد بر اينكه " مجلس هفتم را نبايد به علت وجود تغييرات رويكردي با مجلس ششم مقايسه كرد" اولين دستاورد مجلس هفتم را " بازگرداندن آرامش به جامعه" توصيف كرد و گفت: هر روز كه در مجلس ششم باز ميشد بايد منتظر يك ناآرامي ميبوديم.
وي همچنين توجه به منويات مقام معظم رهبري را يكي ديگر از ويژگيهاي مجلس هفتم ذكر كرد و افزود: در برآيند مجلس ششم ميتوان دريافت كه آنها حتي در مقابل ايشان هم ميايستادند و فرياد ميكشيدند و تذكر كتبي ايشان هم با عتاب و خطاب نمايندگان مواجه ميشد.
اين عضو شوراي مركزي جبهه متحد اصولگرايان تاكيد كرد: ما در مجلس هفتم تلاش كرديم كه با دستگاه اجرايي همگرايي داشته باشيم ولي به اعتقاد من نسبت دولت و مجلس ميتوانست بهتر از اين باشد.
زاكاني همچنين كاهش نرخ سود بانكي ، توجه به بحث منافع ملي و اصل 44 قانون اساسي در راستاي رفع مشكلات مردم را از جمله مصوبات اقتصادي دانست كه مجلس هفتم نسبت به آنها توجه كافي داشت.
وي همچنين در پاسخ به سوالي درباره وعده و وعيد نمايندگان گفت: بايد مجلس را در جايگاه قانون اساسي ببينيم و از اين منظر آن را تحليل كنيم.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات