در پي آسيب دو كابل زيردريايي، اينترنت در برخي از كشورهاي خاورميانه و هند قطع شد
بهدنبال آسيب ديدن دو كابل زير دريايي در درياي مديترانه، دسترسي به اينترنت در برخي از كشورهاي خاورميانه و هند قطع شد.
به گزارش سرويس فنآوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بيش از 70 درصد از شبكهي اينترنت در مصر و 60 درصد در هند از روز چهارشنبه قطع شده است.
وزير مخابرات مصر از كاربران اينترنتي اين كشور درخواست كرد كه دانلود فيلم و MP3 را متوقف كرده و اولويت را به فعاليتهاي اقتصادي بدهند.
سرويس اينترنتي در دوبي واقع در امارات متحدهي عربي كه خود را قطب تجاري و توريستي خاورميانه ميداند نيز قطع شده و هر دو ISP اين كشور اعلام كردهاند سرويس تلفن بينالمللي نيز دچار مشكل شده است.
بر اساس اين گزارش كويت دچار قطعي كامل اينترنت نشد اما سرويس اينترنت در روز سهشنبه و چهار شنبه مختل بود؛ در عربستان سعودي برخي از كاربران اظهار كردند كه اينترنت خوب كار مي كند اما برخي ديگر از كندي يا قطع كامل آن خبر دادند.
كاربران در بحرين و قطر نيز از كندي اينترنتي شكايت داشتند اما به نظر ميرسد كه باقي كشورهاي خاورميانه از اين بابت دچار مشكل نشدهاند.
كارشناسان اظهار كردهاند كه تعمير كابلهاي آسيب ديده و برقراري مجدد اتصال اينترنتي كامل ممكن است يك هفته به طول انجامد و مهندسان در كشورهاي متعددي در تلاشند ارتباط اينترنتي را از طريق ماهواره يا كابلهاي ديگر برقرار سازند.
بزرگترين تاثير قطع اينترنت در اين منطقه بر ديگر نقاط جهان ممكن است مربوط به قطعي اينترنت در سراسر هند باشد زيرا بسياري از شركتهاي آمريكايي برخي از سرويسهاي خود را به شركتهاي هندي برون سپاري كردهاند.
قطعي اينترنت از روز چهارشنبه آغاز شده و به گفتهي منابع آگاه لنگر يك كشتي عامل قطع كابلهاي زير دريايي بوده و شرايط سخت آب و هوايي و دريايي مانع رسيدن كشتي تعمير كننده به محل قطع كابلها است و حتي اگر كشتي تعمير كننده نيز به محل برسد تعمير كابل يك هفته طول ميكشد.
بر اساس اين گزارش قطع گسترده اينترنت در اين ابعاد معمولا نادر بوده اما بيسابقه نيست؛ كشورهاي شرق آسيا پس از زلزلهاي كه در دسامبر سال 2006 به كابلهاي زير دريايي نزديك تايوان آسيب رساند نزديك به دو ماه ارتباط اينترنتي خود را از دست دادند.
به گفتهي يك پژوهشگر، ساخت كابلهاي جديد ميتواند مانع از قطع گسترده اينترنت در آينده شود هر چند حتي كابلهاي متعدد نيز نميتواند تضميني در برابر اين قطعيها باشد.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات