*همايش «سيرهي سياسي پيامبر» در دانشگاه امام صادق(ع)* دكتر جاويد: عصري كه در آن به سر ميبريم دوره گذار از قرائتها و روايتهاي كلان است
دكتر محمدجواد جاويد در دومين روز از همايش ملي « سيره سياسي پيامبر اكرم» در دانشگاه امام صادق (ع) اظهار داشت: « بشر امروزي از گذشته بريده و به آينده بدبين است لذا همه چيز را ميپذيرد و هيچ چيز را برنميگزيند.»
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، وي كه در موضوع "پيامبري در عصر پسامدرن" سخن ميگفت، تصريح كرد: « بنا به قول برخي از سياستمداران، فيلسوفان و جامعهشناسان معاصر، عصري كه در آن به سر ميبريم دوره گذار از قرائتها و روايتهاي كلان است. همگان در برزخي به سر ميبريم كه آيندهي آن تاريك و گذشتهاش مملو از خطا و اشتباه است.»
وي ادامه داد: «بشر امروزي ديگر نه ادعاي بندگي دارد و نه سمت خدايي را ميپسندد. از گذشته بريده و به آينده بدبين است. لذا همه چيز را ميپذيرد و هيچ چيز را برنميگزيند. اين دوره را بسياري عصر پستمدرن يا فرامدرن مينامند. اما آيا دورهاي كه برخي از روي ياس و برخي از روي خوف آن را عهدي متفاوت از سابق ميبينند بيشتر محتاج پيامبر است يا دورهاي كه انسان خود را خدا ناميد و از آسمان بريد؟»
جاويد خاطرنشان كرد: به ديگر سخن چه زماني اين بشر خاكي محتاج پيامبريست؟ در عهد كودكي و بازي، عصر غرور و جواني يا حين پيري و درماندگي؟ در مرحلهي دوم چگونه پيامبري او را متقاعد و قانع ميسازد؟ ما با قلمداد كردن مسالهي حيراني بشر امروزي، به دنبال يافتن پاسخي به پرسشهاي فوق هستيم.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات