موسويلاري در گفتوگو با ايسنا: مردم اگر به شعارهاي ظاهرفريب توجه نكنند، ملاكشان در انتخاب ليستها نخواهد بود
دبير اجرايي مجمع روحانيون مبارز گفت: تلقي من اين است كه در انتخابات شوراها مشاركت مناسبي داشته باشيم، قطعا اين مشاركت از دورهي دوم انتخابات شوراها بيشتر خواهد بود.
حجتالاسلام و المسلمين عبدالواحد موسوي لاري در گفتوگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) افزود: مجموعهي شرايط به وجود آمده و فضاي ايجاد شده، نشان ميدهد كه مشاركت مردم در انتخابات شوراها نسبت به دورهي دوم بيشتر باشد. به ويژه اينكه در محيطهاي دانشگاهي و در بين دانشگاههيان نگاه به مشاركت پررنگتر شده است و كساني كه بنا به دلايلي خواستار عدم شركت و تحريم بودند، تعدادشان به مراتب بسيار كمتر از كساني است كه طرفدار مشاركت هستند و معتقدند، بهبود اوضاع كشور از طريق حضور و نه از طريق قهر كردن امكانپذير است.
وي با بيان اينكه " در انتخابات بايد دو فاكتور اساسي مورد توجه قرار گيرد" خاطرنشان كرد: بايد دقت كنيم تا كساني كه به عنوان نمايندهي ما در مجلس يا شورا و يا در راس قوهي مجريه قرار ميگيرند، تا چه حد از تخصص و كارآمدي برخوردارند و قطعا به كارآمدترين و متخصصترين و نافعترين فرد راي دهيم. به كساني كه بدانند مديريت شهري يعني چه و از موضوعات كلانشهرها آگاه باشد و بدانند كه چگونه ميتوان آنها را حل كرد، مردم نبايد صرفا به تبليغات توجه كنند، اين نگاه مهم است.
موسويلاري با بيان اينكه " خاستگاه فكري و انتساب افراد به جريانات موجود سياسي جامعه هم بايد مورد نظر قرار گيرد" تصريح كرد: ما به عنوان كساني كه به آيندهي كشور و جامعهمان علاقهمنديم، انتظار داريم جامعهي ما مسير رشد و توسعه را طي كند، جريانات مختلف سياسي جامعه را ديده و آنها را در آزمونهاي مختلف آزمايش كردهايم. اگر كساني با شعارهاي زيبا و فريبندهاي بيايند ولي در عمل كشور را دچار بحران كنند و مشكلات عديدهاي براي كشور به وجود آورند و مانع رشد و توسعهي كشور شوند و با شعارهايي چون ميخواهيم به محرومان خدمت كنيم و عدالت را گسترش دهيم به توزيع فقر كمك كنند و عدالت را در زبان بياورند ولي در عمل امكان تحقق عدالت نداشته باشند، خودمان به خودمان لطمه زدهايم.
وي افزود: نبايد افرادي را انتخاب كنيم كه اختيارشان دست خودشان نباشد و يا وابسته به جرياني باشند كه ظاهرنگر و سطحينگر باشند و به مسايل بنيادي و زيربنايي توجه نكنند يا با برنامهريزي قهر باشند و فكر كنند موفقيت در نداشتن برنامه است. اينگونه افراد مشكلات ما را حل نميكنند.
موسوي لاري ادامه داد: مردم بايد به گروههاي كارآمد، توانمند، داراي تخصص و پيشينهي تعريفشده و شناخته شدهاي كه در عمل كارآمدي خود را نشان دادهاند راي دهند و سعي كنند افراد را در اردوگاهي شناسايي كنند كه آن اردوگاه، اردوگاه خردورزي و برنامهريزي و توجه به مشكلات باشد، كساني كه نخواهند با شعارهاي ظاهرفريب و سطحي كشور را در حال ركود نگه دارند. با اين دو شاخص ميشود افراد را انتخاب كرد.
وي تاكيد كرد: با توجه به اين مسايل قاعدتا ملاك ديگر ليست نخواهد بود، معتقدم ليستهايي كه به صورت رنگارنگ به خصوص در تهران ظاهر شده است با عناوين مختلف اصولگرايي اصلاحطلب، اصلاحطلب اصولگرا، رايحهي خوش خدمت و .... عقبهي همهي اينها مشخص است ما بالاخره در كشور دو جريان سياسي مشخص داريم؛ جامعهي ما هر دو را در گذشته و حال تجربه كرده است، نميتوانيم تجربهي گذشتهمان را به كلي فراموش كنيم و از نو آغاز كنيم.
دبير اجرايي مجمع روحانيون مبارز پرسيد: اصولگرايي اصلاحطلب يا اصلاحطلب اصولگرا در غالبهاي موجود يعني چه؟! بالاخره چه چيزي را ميخواهند عرضه كنند؟ هر كسي كه اصلاحطلب است به اصولي پايبند است و هر كسي كه اصولگراست اميدي به آينده و اصلاحات دارد و حتما به دنبال اصلاح است. مجموعهي اين حرفها براي رد گم كردن و مبهم كردن فضاست، جناحهاي سياسي ما شخصاند، مردم امكان داوري دارند و بين دو جبههي تعريف شدهي مشخص اصولگرايي و اصلاحطلبي انتخاب ميكنند.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات